Šta je novo?

Napajanje od 1200W

defcoon221

Slavan
Učlanjen(a)
18.01.2012
Poena
200
Danas mi stigle dva Asusove 280x i naravno prvo sto sam primetio je napajanje koje ne moze da to izgura, imam 750W CIFTEC 750-14CS.

Kupio sam spravu koja pokazuje koliko komp trosi kada ukljucim 2 karte da rade odjednom ono ode na 680 pa skoci na 706W i naravno komp se ugasi ..

Posto ce mi obe raditi na HIG stalno onda moram da uzmem jace napajanje mada znam da je mozda malo previse 1200W ali stavicu posle ma prolece neko hladjenje (vodeno) pa i to mora da vuce neku struju ...

Pa posto sam u ovoj oblasti teski lajk, molim da mi preporucite neko kvalitetno napajanje.

Naravno bilo bi najbolje odnos cene i kvaliteta :)

Od nekog naboljeg pa do nanize kvaliteta i realne snage koje to napajanje pruza...

Jel si probao igre sa tom konfiguracijom?
Ja imam isto to napajanje i svr više mislim da daje loše napone I da mi zbog toga GTX770 throttluje, tj dešava se GPU usage drop.
U igrama je FPS uvek odličan, ali ne rade dobro kad se dese ti dropovi. Nisu drastični, padne na 70-80%.

Konfa sluzi za minovanje :)

A i probao sam igre nece da se sdkine ispod 60 FPS BATT 4 :)

Ja sam porucio 3x 280x treba to da mi stigne i
be quiet! Dark Power Pro 10 1200W ima li ko iskustva sa ovim napajanjem? Gura li to 3x 280x?

Ja sam porucio 3x 280x treba to da mi stigne i
be quiet! Dark Power Pro 10 1200W ima li ko iskustva sa ovim napajanjem? Gura li to 3x 280x?

To je ubica napajana Termo elektranu ima da napajas 1188w na 12v vrhusko napajanje ja imam 750 dark power.Ko iz sale ima da napajas to
Reci mi koliko si ga platio ako nije tajna?

Edit: Sad vidim da ga nisi ni uzeo za koliko si ga naso

Poslednja izmena:
Za 3x 280X je sasvim dovoljan i CMV1000 koji ne morate nigde da tražite, barem je tako bilo do skoro, da li ga ima trenutno u radnjama, pojma nemam. :)

Ako je u mogucnosti neka uzme Be qutet Dark 1200w nece se pokajati ima naredne 10god napajanje dusu da mu vadi ima da ide.Ja sam imao ventilatore njihove na 1400rmp 120mm ne cujes steta nemam samo küler.Stvarno preporuka Be qutet svakome.

Porucio sam ga iz Nemacke stize za koji dan cena je oko 270

Nazad
Vrh Dno