Šta je novo?

Napajanje do 5.5k

veljkoo

Slavan
Učlanjen(a)
27.02.2009
Poena
319
Treba da gura konfu iz potpisa.
Trebda da na njemu rade josh 2 harda i ati 5770 koji cu ubaciti u skorije vreme:)

Bilo bi pozeljno da ga ima u BH.

OCZ Stealth Xstream 500w.

Imam ga i sljaka savrseno i gura mi dosta vece potrosace od tvojih. Mada, razmisljam da zamenim za neko malo jace jer kad budem uzeo jacu graficku, dosta jacu od ove, bici ne ivici verovatno.

u sto ljudi olako dele savete

Meni su preporucili silverstone strider SST-ST50F-230 500W i nisam se zeznuo... Modularno, tiho, hladno, puno konektora... Jos ako nadjes model koji nije modularan (bez 230 u oznaci), on ima i 80+ sertifikat i po 18A na 12v granama (ovaj ima po 16A). Mada mislim da je to vise nego dovoljno za 5770.

Meni su preporucili silverstone strider SST-ST50F-230 500W i nisam se zeznuo... Modularno, tiho, hladno, puno konektora... Jos ako nadjes model koji nije modularan (bez 230 u oznaci), on ima i 80+ sertifikat i po 18A na 12v granama (ovaj ima po 16A). Mada mislim da je to vise nego dovoljno za 5770.

Za 5.5K dinara ???

Daj reci gde pa da uzmem par komada - necje ' se bace.

:crash:

Ili onaj gore Corsair ili PC P&C Silencer...
Oba su tiha i imaju vrhunske performanse.
U oba slucaja dobijas... Ostala su dobra... Ali ne toliko dobra.
Ja znam kada sam kupovao moje, znam sta sam jurio i koliko sam testirao. Procitaj na sajtu zasto je stavljen fan od 8cm a ne od 12cm...

@coldman el imas black verziju?

Manje vise,mada ima razlike u boardu...

:laugh: A od Laca12 opet neka "ozbiljna" napajanja. Kako mozesh da preporuchish choveku napajanje koje se deklarishe na 600W, a ima samo 20A na +12V??? :zgran:

A shto se tiche dileme shta uzeti, ja bih sad uzeo PC P&C, jer bez obzira shto ima fan od 8cm, tek kad se optereti preko 60%, taj fan se ubrzava, a to je 300W shto je dovoljno za vecinu nas sa prosechnim konfiguracijama.

Poslednja izmena:
I kada se ubrza nema buke veruj mi ;)

Mozda ti trebaju naocare

:laugh: A od Laca12 opet neka "ozbiljna" napajanja. Kako mozesh da preporuchish choveku napajanje koje se deklarishe na 600W, a ima samo 20A na +12V??? :zgran:

A shto se tiche dileme shta uzeti, ja bih sad uzeo PC P&C, jer bez obzira shto ima fan od 8cm, tek kad se optereti preko 60%, taj fan se ubrzava, a to je 300W shto je dovoljno za vecinu nas sa prosechnim konfiguracijama.

Ili ne znas da citas sta pise...

Pa pishe da ima samo jedna grana sa +12V, tj, redom: +12V1, -12V2, i -12V. Mozda je i shtamparska greshka sa njihove strane, ali to samo dokazuje da su neozbiljni.

Nazad
Vrh Dno