@civi:
sto se tice OCZ i njihove kupovine Firme PC-Power nemogu nista da kazem niti zelim, posto je tu velika buka bila. To je i Seasonicu a i Enermaxu smetalo, zbog toga smo se i odlucili novu Power Seriju kod Enermaxa da sklopimo. HX1250 i HX1500 ce u toku buducim Quartalima izadci, cim se budemo oko svacega dogovorili
sto se tice:
or over 23 Years, PC Power & Cooling has been at the forefront of the high-performance computer power supply industry. We have produced many innovations along the way: the first CPU cooler, the first PC heat alarm, the first independently-regulated PC power supply, the first redundant power system, the first NVIDIA SLI Certified supply, the first 1000W computer power supply and the first - and still only company - to offer an individual certified test report with each power supply sold. We produce the world's premier high-performance computer power supplies, all expertly engineered in San Diego, California.
to svako moze da pise i da prica kako hoce... mi od Corsair znamo da je prvi takav PSU od Enermaxa bio, Enermax je i jace PSU pravio pre PC-Power 1000W... Enermax je u sektoru za servere vec pravio PSU, kada niko nije ni znao sta je PC-Power...
po tome gledano sigurno necu da dam text passagi od OCZ pravo, ali to nije nista novo sto OCZ radi, zato su i kod svakog velikog IT proizvodjaca pali iz poverenja... netreba mi ni wiki a i netreba mi ni google - meni je dosta kod nvidie u santa clari ili taiwanu svratiti, ili na CES ili CeBIT sa direktorima svih preduzeca da pricam, to je dovoljno znati zasto OCZ nije imao uspeh u saradnji sa velicinama u IT businessu. Sigurno zavisi sta svako posebno za sebe misli, i ja sigurno nisam u tom delu objektivan sto se tice OCZ, ali ja ipak sam pre corsair bio preko 15 Godina u IT Business i bio dosta puta na Intel IDF i CES za informalni audit i PR. Dosta puta sam pokazao na CeBIT sta moze Corsair, Enermax, eVGA i neke druge proizvodnje sa LN2 i peltier hladjenjem... Ja radim nemacki support za Corsair, ali to neznaci nikako da nisam is technicke struke.
Sigurno postujem tvoje reci, ali kao neko, ko je vec ukupno vise od 20 Godina na svakakom sajmu na celom svetu i kao neko ko je isto bio upusten u dosta research LAB's znam sta kazem.
OCZ, Corsair, Antec, i tako dalje... jedno je biti "FanBoy" drugo je raditi za njih a trece je se takmiciti snjima.
Ako posmatras svetsko i nemacko trziste overclockovanja, onda ce ti sigurno ime Team Hardwareluxx nesto reci...

to su moji bliznanci i imamo direktno feedback snjima isto kao sa vise drugim expertima u IT Business... Ako pitas na nemackom, UK, FR ili SAD trzistu sta je top - onda Corsair nije u Top five ili Top three, nego je stalno No.1 i ja nepricam o Mainstream ili Enthusiast market, nego o proffessional users, OC Teams, proizvodjaci, i tako dalje...
da nemogu nesto da kazem za OCZ Qualität, neznaci da nemogu nesto iz Businessa da kazem sto znam. Necu ovde i da kvarim pogled produkta od ocz - to sami znaju najbolje da rade... Ali sto se tice ko ima vecu tezinu i ko radi sa savrsenijim proizvodjacima, to sigurno pada na nas.
Mogu te nesto pitati, ko neko ko je ubedjen da PC-Power je "oversized good"
zasto su svi engineers od PC-Power otisli kod Seasonic i Enermax kada je OCZ kupio tog proizvodjaca... ? - to sto sada ima OCZ je technologija kupljena... cim prodje ta technika, ce se brzo videti ko ima experte za izmisljanje novi technologija i ko nema
Pitaj slobodno za Corsair, ali molim te ne o OCZ, posto mi ta thema kako i sam vidis ne lezi, iz vise razloga ne samo zato sto ocz ima problem sa Corsair i okrenuto...
@Conan: /signed