Šta je novo?

Nalozi za MSN Messenger

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
Kada treba da se ulogujem na MSN Messenger, ja normalno ukucam svoju [email protected] adresu i password.

Mene zanima da li mogu da imam dva naloga za ovaj program? Znaci da mogu da se ulogujem sa [email protected] ali i sa npr. [email protected]. To isto znaci i da ljudi mene mogu da dodaju kao bilo koji kontakt (nevazno da li je hotmail ili yahoo) i da ce dobiti mene kao kontakta.

Da li ovako nesto moguce i ako jeste, kako to sve podesiti?

Ako mozes da imas 2 email adrese, mozes da imas i 2 MSN naloga 🙂

Ne, ja bih da imam jedan MSN nalog, a dve adrese 🙂

I tata bi sine, ali nemože 🙂

Ako ti je to , toliko bitno da te mogu ubaciti sa dve razlicite adrese, kao alternativa bih ti preporuchio da "otvorish" jos jedan Win Messenger Live! nalog, slicnog imena. I onda umesto Live Messengera instalirash neki alternativni IM program (recimo pigdin) , sa kojim mozes biti ulogovan sa oba naloga u isto vreme.

Ili da pored napravljena 2 WLM naloga instalira i MSN polygamy,program koji dozvoljava startovanje vise WLM.A opet mozes,da instaliras recimo Trilian ,od dozvoljava ubacivanje koliko god hocjes naloga za,yahoo,msn,icq,irc,ali sa druge strane program se raspada,dosta cesto reconectovanje i dileme da li je poruka koju si poslao stigla cje ti biti ko dobar dan.

I sta, tad ce moci da ima 2 adrese ?

Nazad
Vrh Dno