Šta je novo?

Najzanimljivije flash igre

Šta fali Robot Unicorn Attacku, koliko god bila gay, treba hadrdcore skill da bi se tamo nasvirao dobar highscore... A ako ste baš toliko homofobični i manly nastrojeni, imate i Robot Unicorn Attack Heavy Metal verziju, pa cepajte tako, bez osećaja ugroženosti :)

Konacno sam savladao Cursed Treasure.. Uz malo srece (dobio freeze na oni debelim gadovima od ninja-i)...

Prilozi

• treasure.jpg
    treasure.jpg
    245 KB · Pregleda: 61
meni je samo donji red ostao na excellent.onda sam reinstal ff i sad mi smor da krenem ponovo :(

Treasure island
Ostalo mi je jos 3 nivoa samo :( Sve je na briliant i 27lvl sam.

@freestyler87
hehe zeznuta igra, iz prvog pokusaja 57 poena (valjda su to i sekunde)

Lol za ovaj multitask. *** uzas. sad cu da zovnem par ortaka da vidimo dokle cemo :D

80 na prvi pokusaj, dosao do 4 igre...hahahaha

Dobra, dobra..:)

120 na 6 tom pokusaju :D
I ja cu ovo da probam sa drugarima, moram malo da ih nerviram hehe

Niko da pomene gemcraft, jeste da se igra ucitava sa neta ali ima svoj save sistem koji vas uvek vodi do mesta gde ste stali. Pogledajte na armor gamesu, inace je aktuelan 0 chapter.
Po meni najbolji flash tower defence ikad.

Imam gemcraft (moze da se skine sa neta valjda, mada sam igrao samo prva 2-3 lvl-a). Original je valjda 4MB a dvojka 12...

Bacio sam pogled, zanimljivo deluje, samo da zavrsim Treasure Island pa cu da je probam

Evo instalirao sam FF Download i imam neki Swiff player i sve radi extra. Hvala svima na pomoci i stavljajte slobodno sve igre koje su vam zanimljive ;)

Majke mi ekstra igra! :)

Ima i domaca verzija sajta, ali sa nesto manje igara cini mi se. Picio sam ja ovo sa jednom ekipom sa team speaka. Prozivanje, dranje i vrhunska zabava :p
http://igrajmo.se/

Ima jedna mala td igra, zove se VectorTD, i, mogu reci, nije uopste laka (namucih se da predjem i prvi, najlaksi nivo..:))

Meni je zao sto nema joooossss............

Ima li neko ideju sta pretstavlja ona zaledjena pecina u osmom nivou? Kada se klikne pise "Mysterious Cave. This cave has been frozen solid ages ago."

Nazad
Vrh Dno