Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Mislim, pricas nesto ruzno o nekim dobrim igrama a onda hoces da komentarisemo o igri koja se zove Matalheart Replicants Rampage ??? Ima li goreg naziva?
Ajde begaj Maxo, koga bre briga za naziv. Rec je o vrhunskom RPG-u. Idi igraj Daleki urlik ili 3d mark 2005 Ne spamuj, nego skini, probaj pa se javi
Ime igre potpuno odgovara - rec je o buducnosti u kome su ljudi ugrozeni od strane androida-replikanata (otuda replicants rampage)i prinudjeni da sebi implantiraju kiberneticke dodatke i budze ih. Otuda Metalheart. Ne vidim sta ovde nije jasno i u cemu je problem ??? :smoke:
I o kojim dobrim igrama ja ruzno pricam ?
P.S. ocekujem i notaxa sa teorijama kako je to zbog mog avatara, titule Chaos Whisperer i slusanja rampage-metala i replikant-metala :d Razumem kad to dolazi od budale, ali maxo bre to nije tvoj nivo.
Skinuo sam ja demo juce, al sam igrao samo 5-10minuta nisam imao vremena za vise. Ali onako na prvi pogled nije lose, 2d grafika, zvuk nikakav, bar u demo verziji ostalo je manje vise klasicno. Borba je kao potezna. Ima neki Fallout smek, ili bar ova pustinja iz koje se pocinje Sve u svemu, dobro je. Toliko za sada, kad budem igrao vise, mozda napisem jos nesto
Igra je trebala da izadje 12. decembra. Sada je pomerena za 2005. godinu. Inace, licice na Fallout, jer je borba potezna, a imace i veliki broj RPG elemenata.
Evo i zvanicnog linka: http://www.akella.com/pub-metalheart-en.shtml
ovaj ljudi taj demo u stvari nije demo nego samo odredjen fragment igre iz 2003 koji je procureo na net.. dakle ima i zvanichno objashnjenje za to i zato ga glavni sajtovi nisu ni okachili za skidanje... pravi demo (kazu da je koncept dosta promenjen od toga shto se moze videti u ovom 'demo-u')ce svakako usledeiti na vreme poshto igra izlazi u januaru 2005.
btw rpg je jedino josh nije pukao do te mere kao svi ostali zanrovi gde je grafika (a za drivera i fizika )jedino bitno da bi se igrala... zato ih i ima malo