Šta je novo?

Najzad - Matalheart Replicants Rampage demo...

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
...da li je neko skinuo i probao kakav je ? Single play demo je izasao pre 2 dana. Cim neko isproba neka podeli utiske sa nama...

Mislim, pricas nesto ruzno o nekim dobrim igrama a onda hoces da komentarisemo o igri koja se zove Matalheart Replicants Rampage ??? Ima li goreg naziva?

Ajde begaj Maxo, koga bre briga za naziv. Rec je o vrhunskom RPG-u. Idi igraj Daleki urlik ili 3d mark 2005 :) Ne spamuj, nego skini, probaj pa se javi :)

Ime igre potpuno odgovara - rec je o buducnosti u kome su ljudi ugrozeni od strane androida-replikanata (otuda replicants rampage)i prinudjeni da sebi implantiraju kiberneticke dodatke i budze ih. Otuda Metalheart. Ne vidim sta ovde nije jasno i u cemu je problem ??? :smoke:

I o kojim dobrim igrama ja ruzno pricam ?

P.S. ocekujem i notaxa sa teorijama kako je to zbog mog avatara, titule Chaos Whisperer i slusanja rampage-metala i replikant-metala :d :D Razumem kad to dolazi od budale, ali maxo bre to nije tvoj nivo.

Poslednja izmena:
Igra ce stvarno biti veoma interesantna. Na zalost, demo je povucen na zahtev izdavaca. Nesto mi smrdi na odlaganje.

E, bedak...

Skinuo sam ja demo juce, al sam igrao samo 5-10minuta :) nisam imao vremena za vise. Ali onako na prvi pogled nije lose, 2d grafika, zvuk nikakav, bar u demo verziji :) ostalo je manje vise klasicno. Borba je kao potezna. Ima neki Fallout smek, ili bar ova pustinja iz koje se pocinje :) Sve u svemu, dobro je. Toliko za sada, kad budem igrao vise, mozda napisem jos nesto :)

Mada ipak vise ocekujem od The Fall.

Igra je trebala da izadje 12. decembra. Sada je pomerena za 2005. godinu. Inace, licice na Fallout, jer je borba potezna, a imace i veliki broj RPG elemenata.
Evo i zvanicnog linka:
http://www.akella.com/pub-metalheart-en.shtml

ovaj ljudi taj demo u stvari nije demo nego samo odredjen fragment igre iz 2003 koji je procureo na net.. dakle ima i zvanichno objashnjenje za to i zato ga glavni sajtovi nisu ni okachili za skidanje... pravi demo (kazu da je koncept dosta promenjen od toga shto se moze videti u ovom 'demo-u')ce svakako usledeiti na vreme poshto igra izlazi u januaru 2005.

btw rpg je jedino josh nije pukao do te mere kao svi ostali zanrovi gde je grafika (a za drivera i fizika :))jedino bitno da bi se igrala... zato ih i ima malo :(

Nazad
Vrh Dno