Šta je novo?

Najveci nabavljaci hardvera kod nas

• Začetnik teme connta
  • Datum pokretanja
E ti drugi mene interesuju ako neko zna a nije prikladno javno
neka baci na pm.
Tj mene interesuje gde mogu da dpodjem do te neispravne robe.
Nikola

Pa sto ne kazes odma' :D

duksa88 je napisao(la):
ok?
so?
still waiting?
No capish?

Nije to tako povoljno...
U pitanju su, recimo, ploce vracane sa popravke (od proizvodjaca), bez opreme, a sa cenama na pr. 30% ispod cene novih...

Mene konretno interesuju diskovi.
Nikola
ps: a to 30% ispod cene se prodaju plovne ispravne stvari a ne polovne
neispravne.
Ako neko ima informaciju o brdima diskova, still chekam
Nikola

Sto se diskova tice, procenat niko ne odobrava, uvek se vracaju dobavljacu...to vazi samo za ploce i VGA

Diskovi se uvek vraćaju osim ako imaju neko vidljivo oštećenje koje nema veze sa samim kvarom (napukao konektor pri montaži kablova, ogrebotina šrafcigerom...) ili ima tragove spaljivanja na elektronici. Tada se obično kombinuje elektronika i mehanika od dva diska, ali ne bave se sve firme time. Ako disk nije prihvatljiv za reklamaciju - vraća se kupcu, tj. ne zadržava.

E mene bas ti interesuju sto niko ne moze da poravi sto su pukli i imaju ostecnjaa.
Zna li ko gde bi to moglo da ima.
A sto se tiche poravljanja slabo im ide.
Nikola

Nikola konfuzno ti je pitanje... ako ti trebaju harddiskovi, odaberi marku diska, pa zovi uvoznika za tog proizvodjaca i objasni mu sta hoces....

Delija je napisao(la):
Ispravka:
Oni su BILI veliki uvoznici "hardvera"!!! :D:D:D
Sredio ih novi zakon! :smash:
ali ce se posledice osecati godinama :)

Da, belece se otpadi! :D

Konkretno sam pitao vas na forumu, posto onaj ko uvozi harddiskove nema bas veze sa njima a sva vrata su mi zatvorena iz prostog razloga sto treba sto njih da se smiluje da pita svog prijatelja koji radi......
Pa sam hteo da skratim put .Ali ako nema vajde...
Nikola

vidi, ako je ta tvoja kolicina ozbiljna i nastup ozbiljan i znas da postavis pravo pitanje u pravo vreme na pravi nacin, vrata ce ti biti otvorena, ne brini :)

E samo jos da ima ko da otvori vrata , ali nema veze.
vala u svakom slucaju.
Nikola

:cigar: Ovako Imtel je najpovoljniji sto se tiče procesora, hard diskova, memorije,
PC Centar mislim da su oni najpovoljniji za proizvode Teac i Mustek,
Pakom snabdeva pola BG....
kada postanes diler neke od tih firmi ti daju jos+popust 5% i više na sve...

Poslednja izmena:
delimir je napisao(la):
Pa holding kompanija nije srpski izum. Mozda terminoloski.

Pa u neku ruku i jeste, sredinom 90-tih imali smo vise holdinga nego sve ostale zemlje zajedno :). Zato kazem "srpski" izum.

Nazad
Vrh Dno