Pa sta mi sada to pricas kad sam vec kupio,sto se ranije nisis javio ctp;goranki je napisao(la):Ja imam TAK58 a ako neko ima tisi od njega neka se javi.
Jeste da je deklarisan da hladi samo do 2100+ ali mi vise i ne treba.
Ima i da se kupi pasivni zalmanov cooler za gravicku,a i za plocu takolje,jedino nema pasivi za procesorJOBAH je napisao(la):Meni se pored Chieftec napajanja i Seagate HDD do izrazaja dosli cooler na grafickoj (Hercules 8500) i na chipsetu (845E)... stvar sam malo ublazio, tako sto sam bocne strane i predja vratanca na DX10BD oblozio zvucnom izolacijom![]()
Nonius type;=Dejan= je napisao(la):A gde ima da se kupi?
Pa pogledaj gde ima da se kupi zalman,ja sam kupio u noniusu,tamo su imali i taj pasivni za graficku,ali neznam da li ga jos imaju!Zovi pa vidi.JOBAH je napisao(la):Gde mogu da se kupe ti pasivni hladnjaci? Da li si siguran da to pasuje na graficku?
Telefoni:goranki je napisao(la):Ako moze i meni, bas mi treba da stisam ovo krcanje sa graficke.
Mislim da nemaju u cenovnicima izlozene cene cooler-a,bolje ih pozovi i pitaj ili odi do njih!JOBAH je napisao(la):Nisam ih jos zvao, ali nisam video nista interesatno od coolera u cenovnicima na sajtu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari