Šta je novo?

Najtisi i najbolji cooler???

Ja imam TAK58 a ako neko ima tisi od njega neka se javi.
Jeste da je deklarisan da hladi samo do 2100+ ali mi vise i ne treba.

Meni se pored Chieftec napajanja i Seagate HDD do izrazaja dosli cooler na grafickoj (Hercules 8500) i na chipsetu (845E)... stvar sam malo ublazio, tako sto sam bocne strane i predja vratanca na DX10BD oblozio zvucnom izolacijom :)

goranki je napisao(la):
Ja imam TAK58 a ako neko ima tisi od njega neka se javi.
Jeste da je deklarisan da hladi samo do 2100+ ali mi vise i ne treba.
Pa sta mi sada to pricas kad sam vec kupio,sto se ranije nisis javio ctp;
Mada sumljam da je tisi od mog zalmana :beat:

JOBAH je napisao(la):
Meni se pored Chieftec napajanja i Seagate HDD do izrazaja dosli cooler na grafickoj (Hercules 8500) i na chipsetu (845E)... stvar sam malo ublazio, tako sto sam bocne strane i predja vratanca na DX10BD oblozio zvucnom izolacijom :)
Ima i da se kupi pasivni zalmanov cooler za gravicku,a i za plocu takolje,jedino nema pasivi za procesor :( ,Tako da ti nebi bila potrebna ta zvucna izolacija...ko zna sta si ti radi :)

Gde mogu da se kupe ti pasivni hladnjaci? Da li si siguran da to pasuje na graficku?

JOBAH je napisao(la):
Gde mogu da se kupe ti pasivni hladnjaci? Da li si siguran da to pasuje na graficku?
Pa pogledaj gde ima da se kupi zalman,ja sam kupio u noniusu,tamo su imali i taj pasivni za graficku,ali neznam da li ga jos imaju!Zovi pa vidi.
100 % pasuje za sve graficke,barem su meni tako rekli.
:wave;

Ako moze i meni, bas mi treba da stisam ovo krcanje sa graficke.

Nisam ih jos zvao, ali nisam video nista interesatno od coolera u cenovnicima na sajtu?

goranki je napisao(la):
Ako moze i meni, bas mi treba da stisam ovo krcanje sa graficke.
Telefoni:
+381 11 38 20 426
+381 11 38 20 427
+381 11 419 247
Adresa:11050 Beograd, Virpazarska 6

JOBAH je napisao(la):
Nisam ih jos zvao, ali nisam video nista interesatno od coolera u cenovnicima na sajtu?
Mislim da nemaju u cenovnicima izlozene cene cooler-a,bolje ih pozovi i pitaj ili odi do njih!

A da nema negde pored coolera za proc, nedje i za sve ostale.. Npr. za napajanje...ctp;

Postoje i pasivni hladnjaci za CPU, medjutim samo do odredjene brzine procesora.
Upravo ih i Zalman proizvodi.
Kostaju doduse solidno, ali... ;)

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno