Šta je novo?

Najsasavije,najsmesnije teme&odgovori...

zendraqla je napisao(la):
...
pa recite mi gde imam tako nesto da nadjem ? i npetre u mom nick-u ne pise zendragla nego Q umesto tvog G ...
pozdrav ZENDRA >>> :)

I u mom nicku ne pise "npetre" vec "npetar" ;)
Vidim ja da je ceo ovaj thread najsmesniji od svih :mrgreen:
Setas,svrljas po forumu i sve ovo se samo pokaze...
Nego ja nista extra ne nadjoh u poslednje vreme :(

kad se tebi obracam moram da napisem npetre, a ne npetar pa nastavak mog teksta ... ni ja nista nisam nasao ...
ali ce sigurno biti :)

Evo tek nesto da zagolica...

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=46914

Ne mogu da verujem da mi je promak'o ovako dobar thread. Za sada definitivno najbolji!

Pa sad...ne mozemo da kontrolisemo da li i kada ce moderatori ukloniti,prepraviti topic-e.

Mene nece mis da klikne :D na ove linkove koje ste postavili, tj nisu podvuceni sa crtom. Kako da dodjem do njih kada nece ni ctrl+c,v pa na address bar?

Ajd da ti poverujem da nisu "podvuceni"...markiraj sadrzaj, desni klik copy pa paste u address bar.

Pa sta sam ja to napisao u prethofnom postu, nece bre :crash:

Probaj da ono ".../forum/viewtopic..." prekucaš u ".../forum-old/viewtopic...", a sve ostalo ostaviš isto i onda će da radi...

Bokaco je napisao(la):
Pa sta sam ja to napisao u prethofnom postu, nece bre :crash:

Izlgleda da si pogresno formulisao pitanje...mnogi threadovi gore navedeni, su izbrisani.

Ok

Lucas je napisao(la):
sta je to toliko dddoooooooooooooooooobbbbrooooooooooooo u ovom postu?!

go2bed ;)

hm... evo ga...
LINKLINKLINK

...nasao sam opciju gde biram u kom ce formatu snimati, ali nema MP3...

...u medjuvremenu sam nasao MP3 format, oni su ga nazvali MPEG Layer-3...
...gle gle... otkud MPEG Layer-3?

LINKLINKLINK

Mnogo bolju stvar sam cuo "uzivo"...
Naime, dodje prijateljica da me pita dal sme da instalira Call Of Duty poshto joj je poznanik rekao da igra zahteva mnogo memorije, pa ako je ima malo onda igra taj nedodtatak nadoknadjuje ubrzavanjem hard diska pa hard moze da explodira :zgran: :zgran: ???

Ivica je kralj van konkurencije :D :D :D
Deluje mi kao da je brat od onog majstora koji se ubi od para uceci rad na racunaru za 7 dana valjda ?
Sto je najgore , deluje mi vrlo inteligentno "na mahove" :d
Izdaje ga samo manijacki stil pisanja...
Nego , kad smo kod majstora...zvala me je gospodja kojoj sam nedavno isporucio komp kako ne moze da skida postu (probano i pokazano nakon isporuke) . Sve mi je padalo na pamet , osim onog sto sam doziveo - nije znala da treba da bude konektovana na Internet za tu akciju :zgran:
Kasnije mi je priznala kako je isla na kurs kod pomenutog majstora za kompjutere , dana koji je bio odredjen za Net dosla mu je neka delegacija pa je otpala poseta Internet Caffe-u :party:

Srbijo...

Ma sta se zanosimo,naj thread u toku celog postojanja foruma je ovaj:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=47797

Sta kazete? :D
Meni je toliko smesno kad to procitam, kao ono...mala deca naspram velike dece kad pocnu da se prepiru pa udaraju pecke ...Velika riba jede malu ribu :) :) :)

Poslednja izmena:
E, npetre, krades mi fore sa irca :D
Evo dokaz :

Sa IRC-a je napisao(la):
<Neo_Matrix> a ovo : http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=49218
<Neo_Matrix> Meni je smesno, mozda vama nece biti :)))))))))))
<npetar> bite
<Ji_4Tze> deste
<Marti_M> desi
<Neo_Matrix> des ji
<npetar> des
<npetar> Neo , sve sto ti je smesno pejstuj u onaj moj thread "naj teme&odgovori" u club sobi
<Neo_Matrix> :)
<snowman> .
<Neo_Matrix> meni je nekako ovaj tred najsmesniji :)
<Neo_Matrix> samo chekiraj ovo : http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=47797
<npetar> da znas :)))))))))))))))))

:D:p:D:p
Ima jos mnogo smesnih stvari, kad naidjem javicu...

Poz.

Ahahahaaaa...pa ono jes. Rekoh ti da post-ujes ovde ali ti nista.
Aj...
Poz!

MichaelZ je napisao(la):
Ivica je kralj van konkurencije :D :D :D
Deluje mi kao da je brat od onog majstora koji se ubi od para uceci rad na racunaru za 7 dana valjda ?
Sto je najgore , deluje mi vrlo inteligentno "na mahove" :d
Izdaje ga samo manijacki stil pisanja...
Nego , kad smo kod majstora...zvala me je gospodja kojoj sam nedavno isporucio komp kako ne moze da skida postu (probano i pokazano nakon isporuke) . Sve mi je padalo na pamet , osim onog sto sam doziveo - nije znala da treba da bude konektovana na Internet za tu akciju :zgran:
Kasnije mi je priznala kako je isla na kurs kod pomenutog majstora za kompjutere , dana koji je bio odredjen za Net dosla mu je neka delegacija pa je otpala poseta Internet Caffe-u :party:

Srbijo...

Nemam brata, a od mojih novih smeshnih("blaga rech") :D postova na ovom forumu igleda da nece biti nishta jer su pravila promenjena pa tako da nema izmotavanja...inche, kad bi ja sad "progovorio" ,kako znam, mogao bi da se oprostim sa ovim forumom a to ne zelim....

Dobar je shtos sa RAID-om...verovatno je dobar protiv "on the fly" moda rezanije.. :D

Ali ubedljivo prvo mesto po meni je post gde bishe da je lik brze preshao igru na AMD-u nego njegom ortak na Intelu pa je zato kao AMD brzi....
Chak ga neko drzi i u signatureu... :D

Nazad
Vrh Dno