Šta je novo?

najruzniji sajt na netu

Jes brate ruzan staromodan i sve to ali daje potrebne informacije. A eto vidis i pritom ima besplatnu reklamu.

Sve ste u pravu ali ne kontam zasto vi raspreavljate o sajtu zajecar.info??? Da ste mozda iz Zajecara pa da vaz razumem... (ja jesam,zacetnik teme jeste). I slazem se da je bedan i ruzan, ali kakve to ima veze sa vama i ovom sobom??? Zamisli kada bi svako od nas dao link nekog ruznog sajta? I svi da pisemo "wooow kako je ruzan, i staromodan" :D

Verovatno vecjina nikada nije ni bila u Zajecaru, i vecjina Zajecaraca ne zna da taj sajt postoji. Odnosno nikada se nisu ni nakachili da vide ima li sta tu da se procita... Tako da ovi jadnici sto rade ne njegovom odrzavanju ni nemaju razlog da ga sredjuju...

Nisam niti uvredjen, niti bilo sta... pozdrav !

EDIT: Posto sam se ipak "iznervirao" poslao sam njima email "Podrske" za sajt... stvarno je ruzan... a ide Gitarijada, mozda ga neko i otvori, nesto sam nachuo da cje Bijelo Dugme svirati na Gitarijadi 20og avgusta...

Poslednja izmena:
Sajt je očajan. Inače dva meseca vojnog roka sam odslužio u Zaječaru. Ni grad nije ništa bolji. Gadno ružno... :d

Ali je "decko" bas ovladao Dreamweaver-om :d

Al dobra je fora, izmereno 80 litara vlage po metru kvadratnom :D.

Poslednja izmena:
@majstoj_z.
ako ti je proradio lokal patriotizam, uzmi lepo hakni sajt, napravi isti takav, izvini - napravi drugi sa istim informacijama i okaci umesto tog. a ne da kritikujes ljude sto kritikuju sajt, jer sam zato i stavio link ovde.
i nije stromodan. smo je uzasan.

inace fullmonty je najbolje shvati temu.
a web-master ( :) ) se n javlja, probali smo.

Vrh Dno