Šta je novo?

Najruznija graficka karta-izbor!!!!!

@Ateluv

Koristim STEALTH grafike :-devil-: ( model "integrusa" ) :p:D

I moj glas ide slepom mišu, tj. više je smešna nego ružna ali...

6em7na.jpg

Ma jeste betmenka ruzna(toliko da nisam hteo da kupim polovnu jer je taj model), ali je onaj 5800 neprikosnoveno ruzan :)

Ma bruka je ruzna ova Batman... ali opet, fingon, ako je dobra ponuda, moze da se kupi [ionako ti je donja strana kad gpu dodje u slot,okrenuta ka dole pa tesko da se vidi kuler na njoj]

Ne, ne, providna bocna strana + sto ne mogu mirno da spavam ako imam karakondzulu u kucistu :d

Plasis se da se ne probudis sa rupicama na vratu?

Pa sta ako je providna bocna? To sam i mislio ;)
Kako ti vidis kuler kad je on okrenut ka dole (kad se graficka postavi), jedino se vidi ivica... :d
A to za spavanje, to je vec druga prica :D

Plasim se da ne izleti iz kucista :D

lepo, nakosim kuciste pod 45 stepeni, pa gledam kako vrti ventilator :p

pustite vi mene, vratite se na temu :p

skoro sam slucajno naleteo na review ove karte... nije najruznija, al mi se uopste ne svidja.
kutija mi je zato extra, zanimljiv kontrast...:D
review sa jos slika: http://www.xsreviews.co.uk/reviews/graphics-cards/vvikoo-8800gt-max-1gb/1
8800-GT-Max2.jpg

Vvikoo-8800GT-Max.jpg

Ta karta nije uopste ruzna a na njoj se nalazi ni manje ni vise Zalman VF 1000 Cooler koji 'ladi odlicno,za G92 je bio ubica a i na G80 se odlicno pokazao.
Meni ta karta nije ni najmanje ruzna,mozda samo ta boja PCB-a je po malo gay:D

Poslednja izmena:
PCB izgledao kao da je kartu pravio ECS... :d

:D niste vi mene ukapirali, mislio sam da ne volim nista ruzno, pa cak ni grafike, i i ne volim da je ruzna ma kakve performanse da daje. Ruzna=karakondzula, a ne strasna=karakondzula :p

Bila je jedna 4890 u oglasima skoro, Powercolor cini mi se, bila je stvarno ruzna kartica :)

...

Meni je ova sa ovim velikim crvenim ventom najruznija kartica, u pitanju je ATI 5770 :) :

radeon-hd-5770-5750.jpg

Pozdrav!

Meni je skroz ok kartica.
Ta xfx je neki prosek, ni ruzna ni lepa.

Ta karta nije uopste ruzna a na njoj se nalazi ni manje ni vise Zalman VF 1000 Cooler koji 'ladi odlicno,za G92 je bio ubica a i na G80 se odlicno pokazao.
Meni ta karta nije ni najmanje ruzna,mozda samo ta boja PCB-a je po malo gay:D

meni ta kombinacija boja asocira na dzointe koje je konzumirao lik dok ju je farbao...:) bas mi se ne svidjaju boje. sa druge strane, kupio bih kutiju bez razmisljanja, pa makar blejala posle u cosku.:D
ne zalazim u to kako hladi taj kuler, verujem da je dobar, ovde se ipak prica o dizajnu..;)

Poslednja izmena:
:D niste vi mene ukapirali, mislio sam da ne volim nista ruzno, pa cak ni grafike, i i ne volim da je ruzna ma kakve performanse da daje. Ruzna=karakondzula, a ne strasna=karakondzula :p

Bila je jedna 4890 u oglasima skoro, Powercolor cini mi se, bila je stvarno ruzna kartica :)

Nemo` da se vređamo :d

Anyway, znam da su mi ove dve u užem izboru:

sapphirehd4770_1.jpg

gigabyte_8600gts_03_thumb.jpg

:d priznaj da je bila ruzna :d

^ta prva takodje, a ta gigabyte meni i nije...doduse, cuo sam da je prebacivala 100 stepeni jos na win logo-u,ako je ati 2600 u pitanju :D

Poslednja izmena:
:d priznaj da je bila ruzna :d

^ta prva takodje, a ta gigabyte meni i nije...doduse, cuo sam da je prebacivala 100 stepeni jos na win logo-u,ako je ati 2600 u pitanju :D

Pre bih rekao 8600GT;)

Po meni jos jedan favorit

I da one Gainward Goes Like Hell :-D, GTX260,275,285 rugobe nevidjene

Poslednja izmena:
Ma ne moze biti ruzna kad joj vidis ovu gomilicu kondenzatora :Klanjanje.Trazim bas ovakve po celom gradu i samo neke zamene imaju.Zaljubio sam se u ovo ruzno paRce...*****'te :d

Pre bih rekao 8600GT;)

Po meni jos jedan favorit

I da one Gainward Goes Like Hell :-D, GTX260,275,285 rugobe nevidjene

To je 8600gts silentpipe3.

A sliku ove što si okačio je upravo fingon82 pomenuo pre par postova i evo mi je upravo ta u mašini trenutno :p

EDIT: preteče me. BTW u image info-u je oznaka kartice sa slike za one koji ne mogu da pročitaju stiker ;)

Poslednja izmena:
Aaaaa, nemojte da mi dirate Gigabyte 8600GTS Silent-Pipe, imao sam je jedno vreme i na nju je bila nakačena jedna dvanaestica, gazila je 760MHz za jezgro na 65C u load-u, bruka od kartice, ovde na forumu sam je prodao... :D

sve ati sa crvenim pcb (i nvidia by gainward) su ruzne

Vrh Dno