Šta je novo?

NAJREALISTICNIJI FPS do sada: CS je Mrtav, Ziveo VIETCONG !!

laxduke je napisao(la):
Mnogo ti je spor taj CS, nemo da donesem gore na vracar Quake2 - Ultra Eraser Lithium da vidis sta je brzina i ludilo.
Ako odigras 10 minuta i ne pukne ti glava, nisi los :)

Uvek se nasmejem kad neko kaze da je CS brz i dinamican :)))
There can be only one q2ctf :)

golub je napisao(la):
Pardon...ima jedan jos smesniji komentar - "mapa je prevelika" !?

Citava planeta se trudi da isprogramira sto vecu mapu, za to se dobijaju najvece ocene na gaming sajtovima i sajmovima...

A nasi Counteri navikli da se pubijaju za trideset sekundi u igraonici, pa ih svaka kap realizma i atmosfere "smara"...
Najbolje da im naprave mapu u kupatilu ili liftu, da se poubijaju cim ucitaju "new game"!

Vidim "maxer" ih naljutio, gore nego da im je kritikovao TV Pink.

Bravo golube.... Drajveru kao da je ugradjeno ono na ocima, kao konju da ne gleda sa strane,,, nego samo u jednu stvar.. ono, CS i PS2 i nista vise!

O da, i jos nesto....

CS je smarao, smara i smarace... :(

Kad naucis da igras Max, onda pricaj :)

Nego ajde da i ja apelujem da manje "prdite" o igrama koje vam se ne svidjau (ili ste losi u njima :)).
Neka svako igra sta mu se svidja, ne davite sa istom pricom milioniti put.

I pri tome neki pocnu da pricaju o kvalitet tekstura i igre, kao da je to najbitnije. Kome se ne svidja nek batali i dobro.
Meni se milion igara ne dopada pa ne prozivam one kojima se dopadaju.

Takodje, uvek bih odigrao Dyna Blaster, Ignition ili CMR2, ko bre gleda grafiku kad atmosfera ubija koliko je dobra.

Pozdrav!

byMaX je napisao(la):
Bravo golube.... Drajveru kao da je ugradjeno ono na ocima, kao konju da ne gleda sa strane,,, nego samo u jednu stvar.. ono, CS i PS2 i nista vise!

O da, i jos nesto....

CS je smarao, smara i smarace... :(

Aj bre ti se javljash :) Ti koji ako ne vidish 10 vertexa u shaderu :D:D:D nishta nisi uradio :) ti bre ne igrash igre, ti igrash pixele, a shto je najgore, nije to zato shto tako volish, nego zato shto volish svima da nametnesh kako ti sve znash o grafici i grafichkim kartama, a shto to u realnosti nema veze sa mozgom, ko da je to bitno :D

Ti si mnogo 'mali' da bi ukapirao kao smo mi 'stariji' uzivali u igrama na spectrumu, C64 i amigama, dok je sada svaka 100a igra u toj klasi zaraznosti...a druga stvar...sigurno pola sveta ne bi igralo CS da je to tek tako smarachka, totalno nerealna i dosadna igra...

Sasa je napisao(la):
Takodje, uvek bih odigrao Dyna Blaster, Ignition ili CMR2, ko bre gleda grafiku kad atmosfera ubija koliko je dobra.

Pozdrav!

E, ovo za Dyna Blaster ti svaka cast. Sto jes', jes'.:D

shjta je to kineski mod za HALF-LIFE :)

Ljudi pa ne igra tolko ljudi CS jer je toliko neverovatno zabavan vec i dete koje sedne prvi put ima shanse da ubije nekog. Zamislite da je sve to malo teze u CS i neko dodje prvi put da igra i treba mu pola sata da nauci samo kontrole. Svi bi batalili. Nikad nijedna komplikovanije igra nije bila popularna. Pa i Quake i UT su smeshni jer je princip isti. Idesh i ubijash. I upravo zbog tog smeshnog principa pola sveta igra VS. Zato sto je to tuzna chinjenica ali od nas 6 milijardi na planeti pola su totalni idioti i retardi i apsolutno im je u prirodi da igraju igre gde i oni mogu nekad da pobede. Naravno da i ja igram CS ali sad ga igram jer u jugi ima 2 BF servera na kojima jedva nekog uvatim da odigram partiju BF-a. Ali opet nikad ni priblizno tolko ljudi nece igrati BF jer kad pola onih retarda o kojima sam pricao vide imalo kompleksniju igru batale kazu ovo smara.

zashto ljudi igraju cs ne znam i ne zanima me...ali te priche kako svako dete moze da igra su prilichno smeshne

shta mislish da si bolji/pametniji/lepshi zato shto igrash BF?gluposti....ako je tako lako shto ti ne napravish ekipu i uzmesh par turnira,onako chisto da pokazesh ko je baya...

Tako je Face,...
POLA PLANETE gleda Lationo-TV serije i place...
Smaraju ih filmovi u kojima sve nije "na tanjiru" jasno i vidljivo !

Igra koja nema ozbiljan single player je kafic-zabava i ne moze se smatrati ni ozbiljnim FPS-om, ni Simulatorom, ni RPG-om,...

A kafic-zabave su super stvar i ja ih gotivim, ali ih ne treba mesati sa drugim kategorijama...

Ovo pljuvanje napredne grafike (upuceno ByMax-u) nije vredno komentara...
Ako se neko naigrao na C64 - ja sam taj, ali to nije razlog da se ne divim povrsini mora u Forgottrn Battles...

prvi dojaja odgovor :)
svaka chast golube ..
Slazhem se 100%!

Evo ja recimo solidno igram cs ali nikada necu prezaliti sto nigde vise nema Q2 mp da se igra i uvek bih to igrao prvo.

A BF1942 je verovatno trenutno najbolja mp igra ali je bedak sto nju mora da igra malko vise igraca (ili da se igraju male mape, ali ljudi iz meni neshvatljivih razloga uvek upale Kursk ili Bulge kad igraju npr. 3vs3.

A sam cs je detinjast. Zabavan je u multiju, ali tu je maltene svaka igra zabavna. Na njega se pale klinci jer zbog damage-a mogu svakoga ponekad da ubiju. Mnogo je bolji q2, recimo.

Inace Golube, podrzavam te 100%

Za Saleta i Drajvera (koji vise po igraonicama).... Da li ste ponekada pomislili na to da ja ne znam dobro da igram CS zbog toga sto mi se NE SVIDJA? Pobogu, kako mogu da ga naucim kada mi je neinteresantan, ruzan i besmislen.... ??? Ako bi pogledao sa kojom lakocom prelazim Jedi 2 na najtezem nivou i samo sa Jedi Powers, ili neki RPG, ne bi rekao da sam generalno los u igrama. To sto volim grafiku, nije zbog toga sto testiram graficke, vec obrnuto... njih testiram zato sto volim grafiku i voleo sam je od kako imam PC... Pre PC-ja, koji sam dobio 95, imao sam Amigu, a jos ranije C128 (Spectrum zaista nisam). Isto tako, igrao sam se i na Sega Master System I i II, i Mega Drive-u svojevremeno, tako da sam mnogo toga video. Medjutim, zasto se "lozim" na bolju grafiku? zato sto zelim da igre budu realnije, kompleksnije... kada vidis atmosferu u Doom-u III, ona je takva zato sto je animacija i kvalitet grafike i zvuka na jezivo visokom nivou za danasnje pojmove..? Zar tome ne tezimo? Zar cemo se igrati na Q1 engine-u u 2006-oj govoreci kako je to do jaja, a kako ja jurim vertexe??? Razmislite malo... odnosno, izadjite iz igraonica, procitajte neku knjigu, casopis (ne na sat vremena, nego na par dana), pogledajte neke shotove iz novih igara, procitajte najave (nevezano za platformu), pustite klince da igraju CS malo, i videcete da ce vam povratak na igranje u tim kockastim sobama sa ispranim teksturama biti sve manje interesantno, posle svakog tog "medititanja"...

Svakako, odmah cete reagovati na ovo, ali cete ipak znati da sam u mnogo cemu u pravu ovde

Over and out

Pazi, ja CS ne igram, smorio me odavno. No i kada sam ga gotivio, nisam pricao da on rula a da je neka druga igra krs.
Btw. opet se ponasas kao napaljeni klinja, koga je bre briga kako ti prelazis Jedi II i to samo sa silama :)

Vratimo se na razlog zasto ucestvujem u ovoj diskusiji. Samo da skrenem paznju ljudima da se nekome jednostavno moze dopadati sto se vama ne dopada. I bre cenite to tudje misljenje!
Ljudi se razlikuju pa i po vidjenje dobre zabave, svakakve, pa i one kompjuterske.

Pozdrav!

Ma dosta toga uzrokuje ova nesrecna ekonomska situacija...

95% posto gamera u jugi nema ni GF3 a kamoli GF4...

I normalno, kad covek mora da spusti na 800x600, iskljuci teksture, dynamic lightning, stavi 16 bita, ...itd - da mu nije jasno sta je to toliko lepse nego u countru u obliznjoj igraonici.

70% lepote iz novijih igara Februar2003 - prosecna YU konfiguracija uopste hardwerski ne podrzava ...

byMaX je napisao(la):
...
Over and out
Affirmative! :p

elem, aj reci jednu MP igru u kojoj mozes da zveknes nekog ko bolje igra (po mogutjstvu nozem :p) i da mu kazes: Lezi vunoooo :D a njemu sujeta skache u nebesa :p i samo mi zao sto u CS-u nema bacanja nozeva :). A i za Dzedaja, presao sam ga i ja 4 puta i mogao bih jos, ali sta vredi kad se MP svodi na mahanje LS-ovima koje ce vecinu ljudi smoriti :( video si i sam...
Mis'im, volim ja i druge fps-ove i rpg (bg2, fallout1/2, nwn) , ali ovaj glupavi CS moze i moja baba da nauchi da igra kolko tolko...Jedina njegova losa strana je to sto se ljudi preterano primaju pa dolazi do koshkanja i tucha i ne znam chega, ali sta da se radi kad su klinci napaljeni i kad ga svaki ***** igra...evo i vi ste se napalili ko kuchici pred parenje kad je realno jasno da ne postoji (a i ne treba) niti ce ikada biti nechega shto ce biti nazvano 'ubicom CS-a' i glupo bi bilo porediti takve igre medjusobno (kao i npr. Q3 i UT)...Shvatite, ukusi i vidjenje zabave se razlikuju od osobe do osobe i nije u redu prozivati ljude zato shto im se 'zaboga svidja pink ili CS'...
a da su quake i UT po istom principu kao kamper, no comment...kao da ih nisi ni igrao pa prichash u prazno
...a igrao sam i mohaa-u sa matorcima 35+ godina i bilo je ludo zezanje, a to je i poenta amaterskog MP-a po meni

E onaj post da svako dete igra kanter jer samo tamo moze da ubije je najsmeshnije neshto shto sam chuo ;)
CS je jedna od igara gde postoji 50 nivoa igracha, dok kod recimo kvejka i slichnim je potpuno drugachija situacija....ja koji ne igram quake mogu da pariram igrachima koji su aktivni, bash zato shto igram cs ali obrnuto je potpuno druga pricha....u tim doom-olikim igrama sve je jedno isto, dok je kanter drugachije i jedinstveno pucanje, i to za svako oruzje posebno...u quakeu se "roka" dok u CSu mi je nekad dovoljno 10 metaka za 5 ljudi....

za maxa...nacicemo se na nekom lanu i igracemo quake (ili shta hocesh od tih dechijih) i CS pa da vidish kako izgleda kad te u CSu perem sa nulom, a u quake koji, ponavljam, ne igram uopshte, ne mozesh tek tako da me ubijesh....

Mislim ipak da je u Quake-u veca razlika izmedju pocetnika, prosecnog, dobrog i odlicnog igraca. Mozda bi Snake to mogao bolje da ti objasni. Cinjenica je da je u CS-u mnogo veca sansa da pocetnik ubije odlicnog igraca nego u Quake-u.

Kakve veze sa zivotom ima postojanje 50 nivoa igracha u CS sa chinjenicom da dete zaista moze tebe da ubije u CS-u. Naravno ne mislim 1 na 1 ali kad opshte rokanje moze. Pa u svakoj igri imash razlichite nivoe igracha, ali ne mogu ja u svakoj igri da sednem za igru i nauchim osnove koje bi mo omogucile normalno igranje za pola sata sat. Mislim vrtimo se ovde oko jedne iste stvari. Lepo kaze Sasha da su ukusi razlichiti sto treba poshtovati i normalno je da neko se "przi" na Shabana Shaulica a neko na Betovena nego po ceo dan gleda Pink dok drugi gleda National Geographic. Ali ne moze onda da ovaj sto slusha Shabana dodje i kaze ovom sto sluha Betovena: "E slushaj taj Betoven je ******* ti se ***** sto ga slushash dodji da vidish kako Shaban rastura". Postoje neki kriterijumi dobrog i kvalitetnog, chinjenice koje dobro chine dobrim a loshe loshim. I to ne treba brkati sa mishljenjem. Niko odve ne kaze da je neko ***** jer igra cs i da treba da ga batali. Svako moze da radi stam u je volja. Ali chinjenica jeste da je to igra koju moze svako da igra i da kao takva ne spada u kvalitetnije igre tipa BF-a. A razlog zashto je CS najigranija igra na svetu je upravo isti onaj zbog koga mnogo vishe ljudi slusha Shabana nego Betovena i zbog koga su razne Ljovisne i Zlobnice jedno vreme bile najgledanije serije kod nas. A ta pojava naravno nije samo lokalna tj. ne vazi samo na nashim prostorima vec je ista u celom svetu. Tamo gde nemaju Shabana i Ljovisne imaju Jerry Springer show i nekog drugog pevacha (naveo bi primer al bi se sigurno neko uvredio pa da ne zapochinjem svadju na drugu temu). I svi ti ljudi koji chine cs najigranijom igrom na svetu su upravo tip ljudi koji gledaju Jerry-a i slushaju Shabana. Naravno ne svi,ali vecina da (shaban i jerry su samo opshti primeri nemojte shvatiti bukvalno). I onda mozemo da se vratimo na gornji deo teksta i probamo da uochimo tu finu, tanku liniju izmedju nechijeg mishljenja sta je kvalitetnoa shta nije i chinjenice shta je dobro a shta ne tj. nekog merila kvaliteta. A sad svima koji ce posle ovog posta otici do igraonice i uplatiti tri sata cs zelim srecno fragovanje :)

Sasa je napisao(la):
Pazi, ja CS ne igram, smorio me odavno. No i kada sam ga gotivio, nisam pricao da on rula a da je neka druga igra krs.
Btw. opet se ponasas kao napaljeni klinja, koga je bre briga kako ti prelazis Jedi II i to samo sa silama :)

Vratimo se na razlog zasto ucestvujem u ovoj diskusiji. Samo da skrenem paznju ljudima da se nekome jednostavno moze dopadati sto se vama ne dopada. I bre cenite to tudje misljenje!
Ljudi se razlikuju pa i po vidjenje dobre zabave, svakakve, pa i one kompjuterske.

Pozdrav!

Gledaj sad sebe..! Pa ti meni sada zameras upravo ono sto sam ja kroz gornji tekst zamerio tebi i Drajveru (ne samo vama ali npr.). Odmah ste rekli kao "nauci da igras pa se javi"... Nema to veze, ne znam da ga igram jer me ne zanima, a ti si ga igrao i ako ti se ne svidja toliko ili te smara??? Stvarno cudno... I upravo sam pricao o tome sto oni koji igraju kanter, smaraju druge kako gledaju samo grafiku a kao kanter je do jaja realan iako je sve ostalo jadno... U redu, vama je ta "realnost" bitna, a meni grafika i atmosfera... i idemo na taj fazon - tolerancija, ukusi se razlikuju i te fore. Ne morate me zbog toga ismejavati, ako mi se kanter ne svidja i ako "samo gledam grafiku"... Upravo o tome pricam.

Alo Max, ja se u tim "detaljima" obracam tebilicno jer se poznajemo, pa te malo *****avam.

Ne pricam generalno, zato nista slicno nisam rekao golubu, faci ili nekome ko, naizlged, ne deli moje misljenje.

Ovde se najvise slazem sa Ji-em, sto je i logicno kad sam mu ja mentor za igrice ;)

Pozdrav!

cs realan? hm izgleda je definitivno slabo baratam pojmom realno.:)

Sasa je napisao(la):
Operation Flashpoint (i dodaci) je odavno imao sve te napredne fore, pa nije ugrozio CS ni malo.

Nije sve u realnost.

Pozdrav!
"...navikli samo ovim da ih bijem..." ko svojevremeno Q2, mada je to ipak bilo gotivnije :)

driver je napisao(la):
E onaj post da svako dete igra kanter jer samo tamo moze da ubije je najsmeshnije neshto shto sam chuo ;)

Ne cudi me.

driver je napisao(la):
CS je jedna od igara gde postoji 50 nivoa igracha, dok kod recimo kvejka i slichnim je potpuno drugachija situacija....

Hah. Pa naravno da postoji 50 nivoa...oni koji odigrali 1, 2 itd. do 50 partije posle kojih postaju prekaljeni Cs-ovci.

driver je napisao(la):
ja koji ne igram quake mogu da pariram igrachima koji su aktivni, bash zato shto igram cs ali obrnuto je potpuno druga pricha

Mozes ti da pariras nekako, ali ce ti trebati mnoooogo vise da ih i pobedis, verovatno i par meseci (pod uslovom da ovaj ozbiljno igra) a igrac Quake-a se nece u pocetku nikako snaci u Cs-u jer ce mu potpuno nestandardan biti sistem kupovine oruzja, a i morace da isproba koje je oruzje najbolje. Medjutim posle 10-ak partija on ce se polako ushemati i kad pokapira fore sa snajperom i M4 za countere, odnosno Commandom i Kalashem za Terrore niko mu nikad nece moci nista.

Drugim recima omate vrlo malo fore :) Najozbiljnije. Vidjao sam likove koji su super igrali Q, u pocetku ludeli na Cs-u a posle nedelju-dve dosli u stadijum da niko nije mogao nijednog iz njihovog tima da ubije a kamoli da dobije partiju (pogotovo ako su igrali zajedno)

driver je napisao(la):
u tim doom-olikim igrama sve je jedno isto, dok je kanter drugachije i jedinstveno pucanje, i to za svako oruzje posebno...u quakeu se "roka" dok u CSu mi je nekad dovoljno 10 metaka za 5 ljudi....

Pa u cemu je problem ? U Quake-u ti je dosta 5 slugs-ova (municija za RailGun) za 5 ljudi. A i svako oruzje je posebno :)

Osim toga slazem se sa face-om, Manchom, i Ji4Tze-om (ma sta to bilo :)) Moze svako da misli sta hoce, ali misljenje mora biti zasnovano na necemu objektivnom.

face ti brkash stvari...poredjenje ti je jako loshe.Prvo,ne znam ko te je postavio na mesto da ti govorish shta je kvalitetno,a shta ne....hajde navedi mi jednu redakciju chasopisa,sajta koja nije bar jednom proglasila cs za mp igru godine...i to ne na osnovu popularnosti,nego na osnovu kvaliteta.A ti ljudi imaju mnogo veci kredibilitet od tebe,jer se profesionalno bave time.

Normalno je da ljudima dosadi (meni je odmah dosadio) ,a zashto se josh uvek toliko igra zaista ne znam

a i nisi mi odgovorio na pitanje.Poshto ti ochigledno spasdash u bolje/brze/lepshe igrache chim igrash BF,igru koju ne moze svako da igra,zashto lepo ne oformish ekipu i uzmesh par turnira? mislim ako svaki klinja moze da te skine,kako to da na turnirima konstantno dominiraju neke ekipe?

to shto ti ne volish cs,za mene je plus,ali budi malo realan

Venom je napisao(la):
face ti brkash stvari...poredjenje ti je jako loshe.Prvo,ne znam ko te je postavio na mesto da ti govorish shta je kvalitetno,a shta ne....hajde navedi mi jednu redakciju chasopisa,sajta koja nije bar jednom proglasila cs za mp igru godine...i to ne na osnovu popularnosti,nego na osnovu kvaliteta.A ti ljudi imaju mnogo veci kredibilitet od tebe,jer se profesionalno bave time.

Normalno je da ljudima dosadi (meni je odmah dosadio) ,a zashto se josh uvek toliko igra zaista ne znam

a i nisi mi odgovorio na pitanje.Poshto ti ochigledno spasdash u bolje/brze/lepshe igrache chim igrash BF,igru koju ne moze svako da igra,zashto lepo ne oformish ekipu i uzmesh par turnira? mislim ako svaki klinja moze da te skine,kako to da na turnirima konstantno dominiraju neke ekipe?

to shto ti ne volish cs,za mene je plus,ali budi malo realan

Ih sad ja brkam stvari. Pa opet ti kazesh ko je mene postavio da kazem sta je kvalitetno sta nije. Normalno me nije niko postavio ali nije to moje subjektivno mishljenje to je chinjenica. To su 2 razlichita pojma mishljenje i chinjenica. Drugo nisu oni na osnovu kvaliteta progasili cs za naj mp igru godinu. Koji ti to kvalitet imash u cs da bi bio igra godine. Obrati paznju na titulu. MP igra godine. MP je zato sto je najvishe ljudi igra iz razloga gore navedenih i zbog nekih drugih stvari koje je chine kvalitetnom mp igrom. Lakoca igranja, akcija, dobar net cod itd. A to je usmereno ka sto masovnijem igranju a ne ka kvalitetu. Drugo nisam ja reko da pametniji ljudi igraju BF vec da ne moze svako da ga igra. A cs moze. Takodje igrao sam ja i u klanovima (EXE) i na turnirima itd. Mislim ne znam sto non stop prozivate ljude aj idi ti pa osvoji turnir. Ja nijednom nisam rekao da odlichno igram cs ili da kad bi ga voleo da bi rasturao sve. To nema nikakve veze sa chinjenicom da cs jeste glupa igra. Drugo nisam ja reko da deca mogu da dodju da ubijaju odlichne igrache tek tako. Sta vishe lepo sam rekao da dete moze da nauci da igra igru za kratko vreme i u nekom masovnijem okrshaju ubije tog famoznog igracha koji je 50-ti nivo:) . Mislim uzimate tudje rechi i izvrcete ih iz konteksta. Mrzi me sad da sve quotujem sta je ko reko, jer imam pametnija posla ali citajte malo bolje tudje postove. Aj poz.

a shta oni kao nisu igrali? ne prichaj svashta....pre par godina nije bilo sajta koji nije prichao kako se redakcija samo voshti u CSu...neki su chak ishli dotle da su otishlli u streljanu da testiraju realnost oruzja

tako da ne znam kako je chinjenica to shto prichash

josh jednom..kapiram da ti se ne svidja,ni meni se ne svidja,ali ne mozesh da kazesh da je igra glupa i da je to chinjenica...mozda tebi jeste,ali vecini nije.a vec smo ustanovili da ti nisi kriterijum

Manowar je napisao(la):
Evo ja recimo solidno igram cs ali nikada necu prezaliti sto nigde vise nema Q2 mp da se igra i uvek bih to igrao

Ko kaze da se ne igra :)

XS4ALL LFire CTF 1
194.109.69.81:27910
===========
Players: 20/20|
===========
Current Map: q2ctf5

XS4ALL LFire CTF 2
194.109.69.83:27910
Players: 3/20
Current Map: q2ctf1

XS4ALL OSP Tourney DM - Teamplay
194.109.69.84:27910
Players: 5/20
Current Map: q2dm1

driver je napisao(la):
CS je jedna od igara gde postoji 50 nivoa igracha, dok kod recimo kvejka i slichnim je potpuno drugachija situacija....ja koji ne igram quake mogu da pariram igrachima koji su aktivni, bash zato shto igram cs ali obrnuto je potpuno druga pricha....u tim doom-olikim igrama sve je jedno isto, dok je kanter drugachije i jedinstveno pucanje, i to za svako oruzje posebno...u quakeu se "roka" dok u CSu mi je nekad dovoljno 10 metaka za 5 ljudi....

Bruka, ovakve besmislice moze da napise samo jedan CS-ovac. Toliko.

Venom je napisao(la):

Vidish? Sada vishe stvari nisu iste. I ne kazem ja da sam je merilo ili neki kriterijum. ustvari ok misli sta oces.poz.

Ja ocekivao nesto pametno o ovoj novoj igri kad ono ... Je*ala vas vise ta rasprava sta je bolje . Pogotovo ako u njoj ucestvuje bilo ko stariji od 23g . Deca su isuvise ugrozenia i samim tim isfrustrirana za bilo kakvo racionalno uporedjivanja misljenja . Malo globalizacija , malo osnovna karakteristika 20 veka - ubijanje jedinke , licnog indetiteta , malo gomila keceva zbog countera :) .Ja i ortak drzali igraonu , organizovao gomilu turnira , i video sve . Cs je stvarno ok igra ali samo pod JEDNIM uslovom : Kad su obe ekipe navezbane , organizovane , intelegentne . Tad igra ima draz jer svako zna sta radi . ALI dovoljno je da je jedan clan tima *****-pocetnik zeljan fragova i igra APSOLUTNO gubi svaki smisao. Problem je u tome sto je 99% Cs partija kompletna moronijada . Pa je i normalno da ljudi ne vide sve slojeve te igre . Najveca vestina , balans , razlika izmedju pocetnika i pro igraca je u Q3 . Ko tvrdi suprotno - nema blage veze o cemu prica . Nek proba da odigra jednu sa sergiom , zooloomom , sa mnom :). Pa ce sve samo da mu se kaze . A ja to gledam ovako : mnogo vise ljudi slusa eminema nego Pink Floyd . To znaci da je eminem bolji ? Ja slusam floyde , moje drustvo slusa to i mi kad se skupimo nama super . Isto tako kad ugrabimo malo vremena pikamo q3 i apsolutno nam ne smeta sto SVI pikaju Cs . Sem ako se deca puno ne deru :) ...

Vrh Dno