Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

a sta kazete za crnu goru...jel imaju njihove esim kombinacije za 5dana ,ono 1gb od yet i slicno je malo...
Mozes i svoju srpsku karticu da koristis, sad koliko gb imas za zonu 0 to je vec do tvog paketa.

Bio za vikend u Solun.
Stao na ulazu u Gr na pumpi i da kupim karticu. Samo Vodafone, paket za mesec dana. Ne sećam se da li je mesec dana, košta 25€.
Za dva dana to mi je bilo preskupo.

Ovih dana sam bio po Rumuniji i iskoristih priliku da probam esim4travel jer su vrlo povoljni. Zanimljiva stvar mi je bila sto podrzavaju sve mreze u Rumuniji konkretno, pa sam mogao da saltam operatera u zavisnosti od lokacije i pokrivenosti. U principu EU paket imaju za 0.85$ 1GB 7 dana, i moze da se dopuni za iste pare ako zatreba.

I m
Može mala pomoć tj savet:
Treba da idem uGrčku i ovaj Net2go izgleda primamljivo. Video sam da je neko napisao da je to samo za NOVA mrežu.
E sad pogledao sam pokrivenost u mestu gde ja idem i nešto mi nije jasno.
U fotkama su pokrivenosti mreže NOVA i COSMOTE.
U fotki gde je pokrivenost NOVA mi je nejasno da li to znači da je pokriven samo glavni put iznad mesta gde idem ili nisu svugde merili?
U fotki COSMOTE se lepo vidi pokrivenost i ispod puta.
Malo mi je nelogično da imam signal samo na glavnom putu a da kad siđem u samo mesto nemam
Ovo je COSMOTE:
Ovo je NOVA
I mene ovo interesuje. Cudna mi je mapa, ali kad ukucam A1 za srbiju na tom sajtu, ispada da 70% srbije nije pokriveno.

Ne moze edit, ovo 11.4 je za evropu (vazi i za grcku), a samo za grcku je 10GB 30 dana 8.5$ l, sve tri mreze i hotspot. Ovo deluje kao najsigurnija varijanta, ako se pokaze da Nova nema dobru pokrivenost svuda...

Tebi je ubedljivo najbolja opcija poljski Orange Flex + promo kod. Ja nisam koristio u Grckoj ali 5-6 ljudi koje znam jesu i svi su bili zadovoljni.

Evo je brzina u Nemackoj:

Ima li neki promo kod koji je važeći?

orange flex preko poljske u španiji nije baš bio srećan. Automatski pokušava 5g i to je bilo katastrofalno, jedva da je radilo. Očekivao bi čovek da će u nedostatku 5g da prebaci na lte, ali ne baš.
Ručno namešten lte je radio dosta bolje, ali opet po jako niskim brzinama. viber poziv je bio nemoguća misija. To je bilo u samom centru Malage, mada ni u drugim gradovima nije bilo puno bolje.
Što se cene tiče, u orange radnji u gradu je esim za istih tih 8eur sa 50gb neta. Dakle sličan paket samo lokalni.

Možda je trebalo da probaš da promeniš mrežu, mislim da Orange može na bilo koju da se zakači. Meni je u Barseloni bio odličan net, ne sećam se koja mreža.

Ima li neki promo kod koji je važeći?

Možda je trebalo da probaš da promeniš mrežu, mislim da Orange može na bilo koju da se zakači. Meni je u Barseloni bio odličan net, ne sećam se koja mreža.
Promo kod je FLEX za prvu upotrebu i onda košta 1pln za prvi mesec.
Nije mi palo na pamet da se igram sa operaterima jer sam video da se zakačio upravo za orange, a pošto su lokalno dostupni, mislio sam da je to najbolja opcija.

Ja sam u Pefkohoriju, Haniotiju, Stavrosu, Jerisosu, Tasosu, ceo taj deo koristio Cosmote Frog, odlican signal i brzina svugde...
Ista proverena u Paraliji i magistralom sve do Nei Porija, svuda radi odlicno (Plaka, Leptokarija, Platamon).
Zdravo, može li pomoć. Kako radi mobimeter u Gr. Idem u pon uveče, neki km pre Paralije, treba mi eSim priča, da je ok net na 8 dana. Sve živo isčitah i ne znam šta da uzmem, jurenje kartice po radnjama mi ne odg.
Ako ideš kolima odeš do Katerinija imaš Cosmote i Germanos radnje, uzmi Whatsup karticu, imaš neograničeno 7 dana za 6,5e.

Kod FLEX sam iskoritio pre godinu dana, tako da ništa.

Evo malo iskustva sa Orange flex karticom. Hrvatska,Madjarska,Ceska,Slovacka,Nemacka. Prvo stavio na 5g ali su bile “rupe” pa sam bio cesto bez neta(isao od Iloka do Belog Manastira a to nije pristupacan teren). Prebacio na 4g i radilo je odlicno svuda. Nisam merio brzine ali sam imao Face time satima i ni jednom nije secnulo.Da li je brzina 30 ili 150,manje mi je bilo vazno ako gura video poziv. Jedino gde je bio problem je u predgradju Berlina (malo cudno jer su tamo najpoznatije fabrike iz avio industrije a i auto industrije) i to kad sam bio nakacen na O2. Protok kriminal,nije htelo nista da otvori. Mozda je bio trenutni problem. Prebacio na Vodaphone Germany i poletelo sve . Malo kroz Cesku je *******o zbog brda i dolina ali uglavnom nisam video da je gubio signal,doduse,ja sam vozio pa nisam blejao u telefon non stop.

Iskreno mi se ne jure sim kartice po pumpama i gradovima i podesavanje i namestanje istih, esim je daleko bolja opcija, ne kapiram sto u Grckoj na primer Cosmote ne napravi online prodavnicu gde bi prodavali te iste whatsup kartice samo u esim formatu, sa istim promocijama.

Ali ovo je odlicna ponuda 20e neogranicen net u Grckoj 15 dana.

Treba mi preporuka za eSim, za vikend idem u Hrvatsku i Sloveniju na 5 dana, potrebno samo za Google Maps i FaceTime pozive i mejlove. Da li uzeti na Airalo?

Kod FLEX sam iskoritio pre godinu dana, tako da ništa.
Izloguj se i napravi nalog na nekog od okucana (ili prijatelja). Bitno ti je samo da imaju pasos i da fizicki budu pristuni zbog slikanja. Ja znam pojedince koji su 5-6 puta kreirali nalog na druge i prodje svaki put.

Ja sam napravio nalog ,pre 2 nedelje, ali nisam dobio promo kod. Gde se nalazi,u mailu nije stigao?

Ja sam napravio nalog ,pre 2 nedelje, ali nisam dobio promo kod. Gde se nalazi,u mailu nije stigao?
na sajtu pise za nove korisnike.
A dobio sam i 1TB neta kroz app, mada mislim da je samo u poljskoj. Neka kao letnja akcija.

Pa ja sam novi korisnik. Dobio i tih 1tb ali su za Poljsku,samo koda nema😁

IMG_3890.jpeg
Malo tehnickih detalja za net2go, odnosno Nova GR 5G mrezu. Lokacija Sarti.

Imao sam i 4G Cosmote za bekap, i mogu vam reci da se nijedan nije proslavio… Cosmote je uveče bio često zagušen.

Crna Gora, oba operatera podržavaju e-sim.
One (069)
1000003653.jpg

Telekom (067) možete online popuniti prijavu pa da vas esim čeka kada stignete. Postoji čak i dostava na hotelski sobu.
1000003651.jpg

Pogledajte prilog 448236
Malo tehnickih detalja za net2go, odnosno Nova GR 5G mrezu. Lokacija Sarti.

Imao sam i 4G Cosmote za bekap, i mogu vam reci da se nijedan nije proslavio… Cosmote je uveče bio često zagušen.
Može li da radi YouTube na ovome net2go pitam zbog dece lokacija isto Sarti ne trebaju mi neke ludilo brzine…..

meni je radio uglavnom bez problema, samo sto sam ocekivao mnogo vise od 5G... Sarti je ceo pokriven sa brda koje se nalazi severno od grada, i svuda ima dobar signal, sva 3 operatera su na istoj lokaciji...

dva stuba, ali sva 3 operatera su tu

Nazad
Vrh Dno