Reci mi jel rade naše kartice za plaćanje Visa, Mastercard?Lokalna SIM kartica? A1 Ultra 5G prepaid? Moze i eSIM...
![]()
A1 Предплатен пакет ULTRA - А1
www.a1.bg
6€, 12GB 30 dana...
Pa ovo za Vivacom ne može ni iz app, izaberem iskam račun na mail i ne nudi dalje da se ide, probao i sa VPNKod A1 ne mogu da otvorim moj A1 nalog kod njih, ali mogu kroz aplikaciju - kad sam povezan na njihovu mrezu da dopunim karticom. Da su retardirani, retardirani su.
Podrzava naravno, i postojeca kartica mi je eSim. Probao ja na 15 Pro i drugar na S23+, ista stvar..Jel ti telefon podržava esim? Meni nije davao na telefonu na kojem sam imao esim.me dodatak iz razloga sto je aplikacija Orange detektovala da telefon nije sa esim.
Probaj jos 16x da cancelujes plan, mozda proradiPodrzava naravno, i postojeca kartica mi je eSim. Probao ja na 15 Pro i drugar na S23+, ista stvar..
Imao sam isti problem. Ispostavilo se da je fora u tome što sam već imao esim karticu koja je istekla, pa mi je ovo bio drugi broj koji zahtevam. U tom slučaju je potrebno da bar jedan od registrovanih brojeva (i to prvi, valjda) dobije pravu sim karticu.Iz nekog razloga Orange Flex vise ne nudi eSim kao opciju. Jel to nesto privremeno ili nam zavrcu slavinu?
Isto i ja - esim je off, a pretplata aktivna samo u periodu kada sam u EU.@brank0 Hvala, odradicu onda isto. Jel mora taj sim da bude stalno aktivan? Mislim ja koristim Orange Flex samo kad sam u inostranstvu, ne bih ga bas placao svaki mesec bespotrebno.
Sad se javio supportu i kazu da moze ceo dodatak... sada ne znam je l treba da se registruje sim kartica ili sta vec... drug je spomenuo da je njemu limit bio 2 ili 3gb, moguce da su nesto promenili ali ne verujemIma FUP na bonbon. Ne piše baš jasno na sajtu (ili nije pisalo kad sam poslednji put gledao) pa sam te informacije dobio od njih preko chata.
Airalo esim koliko ja znam ne triggeruju imei proveru posto se koristi data roaming sto znaci nisu turski brojevi inicijalnoKako se gledaju ove eSIM opcije (npr. Airalo) za Tursku, kao lokalne ili ne? Da li se blokira IMEI posle nekog vremena ili to ne važi više?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari