Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Zavisi gde, prošle godine Skotina i okolina nije baš bio najbolji signal, ali snašli smo se :)
 
Ja sam prosle godine na Kritu koristio ovu whatsup cosmote, odlicno je radila. Posto idem opet ove godine, da li da uzimam novu ili da dopunim staru? Sta je isplativije?
 
Proveri da li uopšte može da se aktivira kartica iz Srbije.
Tomato odnosno A1 kartice mogu provereno da se aktiviraju u Srbiji.
BonBon ne može jer zahteva da se prvi poziv obavi iz mreže u HR, ali i to može da se reši kontaktiranjem njihove korisničke službe da vam aktiviraju broj.
Za sve tri kartice pišem iz ličnog iskustva pošto sam skoro svaku aktivirao.
 
Ja sam prosle godine na Kritu koristio ovu whatsup cosmote, odlicno je radila. Posto idem opet ove godine, da li da uzimam novu ili da dopunim staru? Sta je isplativije?

Nemaju neke bonuse za nove kartice, a i da imaju, svakako je jednostavnije da dopuniš staru, nego da juriš novu.
Čim pređeš granicu, online si.
 
Nemam pojma stvarnom Prijatelj je sad trenutno dole pa mi je poslao skrinsot.
 
Meni je grčka whatsup radila u Italiji kad sam bio i ne znam tačno koliki je bio FUP, ali, imao sam net bez problema 7 dana. Mislim da je 9.5GB ali nisam 100% siguran. Bio je aktivan Paket Unlimited za 30 dana.
 
Tako, u EU 8-9GB mesecno za paket koji je unlimited u GR
 
Običan SIM besplatan, a eSIM 10€ :unsure: :ROFLMAO:
 
Zbog čega je brzina ograničena ne kapiram?🤦‍♂️ Je l' neko koristio airalo u Srbiji i da li je brzina max ili i oni zakidaju?
Da odgovorim sam sebi. Nije loš Airalo radi ok preko Yettel mreže. Ovako nešto slično je bilo i u presedanju u Frankfurtu.
Screenshot_20230623_092609_Speedtest.jpg
 
Nemam trenutno aktivan Orange Flex paket i ne mogu da vidim cene rominga za Tursku. Moze li neko da mi pogleda 🙏?
 
Jel koristio neko Orange Flex u GR?
 
Na koje mreže se kači u GR Orange Flex?
Airalo ide na Cosmote i Wind (4G obe), a ako je EU paket onda na Wind 5G.
 
Poslednja izmena:
Preporuka za Cosmote. Samo ne znam da li se sim može aktivirati sledeće godine običnom dopunom, da se ne smaram ponovo da jurim radnju. Mada i za dopunu moram do radnje vrv. Inače radi vrh. Mada iskreno ne znam koliko je potrebno ako u smeštaju imate net. Za navigaciju ne treba. Meni je u Telenoru 1mb/1din, skinuo mi nesto smešno, tipa 50din od Djevdjelije do smeštaja.
 
Nisam do sada imao esim, pa sam aktivirao A1 dodatak koji važi samo na Vodafone. Cena je ok, ali je problem kad nema Vodafone mreže (kao što nam je bilo na Krfu prošle godine). Zato gledam Orange ili Airalo.
 
To se meni desilo na ostrvu, moja grčka Vodafone nije imala ni signal na severnoj strani ostrva, u nekoj nedodjiji, a Bonbon kida full 4G signal jer se kači na bilo koju mrežu.
 
Gde da nađem esim za Tursku?
A da nije Airalo. Ne bih da tražim radnju po Kušadasiju ako je uopšte i ima,lakši mi je esim
 
@m.djuricanin99 Sto ne airalo? Jesi li imao losa iskustva? Ja za poslednja 3-4 putovanja u Tursku koristim iskljucivo Airalo i bas mi je za preporuku.
 
+1 za Airalo u Turskoj, radilo sve bez problema pre koji mesec...
 
Sta od Hrvatskih kartica uzeti ( i gde)sa najboljim fup za Evropu (za desetak dana)?. Uzeo bih sim karticu, najbolje na samoj granici ili barem na autoputu ka Zagrebu.
Nemam telefon koji podrzava e-sim.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno