Važe svi megabajti, više se ne smanjuje kao ranije.Pozdrav ljudi.
Te BonBon/Tomato kartice se uzimaju na bilo kojoj pumpi (u Hrvatskoj) ili mora neka posebna?
U romingu (EU van Hrvatske) vaze svi megabajti ili se smanjuje nesto zbog FUP?
Da li moze online da se kupi e-sim?
Ja sam uzeo na Tifon pumpi, mada ima i na Ina pumpama. Ali na Ina pumpi mi je prodavačica tvrdila da to važi samo za hrvatsku, te nisam uzeo kod njih. Dok je prodavačica na Tifon pumpi bila informanisanija i objasnila mi sve potanko. Rekla mi je da mahom prodaju Tomato kartice srpskim ekskurzijama i da do sada nisu imali žalbe.Pozdrav ljudi.
Te BonBon/Tomato kartice se uzimaju na bilo kojoj pumpi (u Hrvatskoj) ili mora neka posebna?
U romingu (EU van Hrvatske) vaze svi megabajti ili se smanjuje nesto zbog FUP?
Da li moze online da se kupi e-sim?
Zar nema da se aktiviraju jedinice, a jedinice su bilo šta - minuti/sms/mb? Tad bude ok. Ja nikad nisam aktivirao ovde pakete neta jer je skupo.Ja na Tomato ne vidim nista povoljno , osim kad kupis karticu i aktiviras dobrodoslicu,
Ima ali i to je skupoZar nema da se aktiviraju jedinice, a jedinice su bilo šta - minuti/sms/mb? Tad bude ok. Ja nikad nisam aktivirao ovde pakete neta jer je skupo.
Bonbon se vise trazi ali nebitno 30 dana vrede i jedna i drugaJa sam uzeo na Tifon pumpi, mada ima i na Ina pumpama. Ali na Ina pumpi mi je prodavačica tvrdila da to važi samo za hrvatsku, te nisam uzeo kod njih. Dok je prodavačica na Tifon pumpi bila informanisanija i objasnila mi sve potanko. Rekla mi je da mahom prodaju Tomato kartice srpskim ekskurzijama i da do sada nisu imali žalbe.
Obavezno, ali obavezno, pri izlasku iz hrvatske uključiti DATA ROMING, jer u suprotnom nećete imati net. Meni je bio uključen ROMING, aki ne i data roming, te u startu nisam imao net i mislio sam da me prodavačica isplalila.
Ukoliko imate BonBon karticu koja je ugašena (ne duže od 6 meseci) možete je oživeti slanjem slike kartice na kojoj se vidi ICC broj i PUK1 i to sam uspešno uradio već par puta. Najbrža podrška je na Facebook stranici.
Bolje kupi novu imas bonus GigaJa sam zakasnio, pisao sam na [email protected], odgovorili su mi: "nažalost, prošlo je više od 6 mjeseci otkada je broj izbrisan pa ga više nije moguće oživjeti." Da li postoji još neki način da se kartica oživi?
Ako prođe 6 meseci nema šanse da se vrati jer ih brišu iz sistema i prave nove kartice sa istim brojevima, kao što kod nas oživljavaju mrtvake.Ja sam zakasnio, pisao sam na [email protected], odgovorili su mi: "nažalost, prošlo je više od 6 mjeseci otkada je broj izbrisan pa ga više nije moguće oživjeti." Da li postoji još neki način da se kartica oživi?
Hvala za ovaj info o yettelu sa total data 2gb, znači mi da čujem provereno iskustvo!Da, sad vidim da i nije tako jeftino. 10.62 eur za 6000 jedinica ako uzmeš ove duplirane. Nisam odavno koristio.
Sad kad sam putovao, koristio sam 2gb što ide uz Total Data u Yettelu i super radi, samo to je definitivno malo ako put traje duže od 3 dana.
Imas u Yettelu (samo u poslovnicama) tzv Turistički paket - prepaid internet, gde svaka SIM kartica košta 999 dinara i sadrži 50GB i važi 30 dana. Brzina je ograničena na 10Mbps, što je možda najveća mana, ali za aplikacije na telefonu, radiće bez nekog problema.Da se ubacim sa pitanjem za gastoz ekipuSta mi je najbolje da uzmem za Srbiju (bicu i u CG 10 dana)? SAMO data me zanima, ne treba mi nista drugo. Treba mi 3 kartice na fazon 2 meseca i po recimo 10GB minimum mesecno na svakoj?
Za EU/CG cu da koristim svoju Singapursku karticu nije problem...
Ili ako ides u CG nabavi mtel. Sa njom si miran gde god da si u WB zoni. Uvek nekome mozes da je ostavis da ga usrecis posebno ako ne ide za CG pa ne moze sebi da nabavi.Da se ubacim sa pitanjem za gastoz ekipuSta mi je najbolje da uzmem za Srbiju (bicu i u CG 10 dana)? SAMO data me zanima, ne treba mi nista drugo. Treba mi 3 kartice na fazon 2 meseca i po recimo 10GB minimum mesecno na svakoj?
Za EU/CG cu da koristim svoju Singapursku karticu nije problem...
Dva pitanja, ako znas:Uzeo sam Orange Poljska.
6e mjesečno je 24GB interneta u Poljskoj i 6GB u EU.
Neograničeni pozivi i poruke.
Kada ne koristiš parkiraš karticu i ne plaćaš ništa.
Maksimalno parkiranje je 6 mjeseci što znači da dva puta godišnje moraš da platiš pretplatu.
Velika stvar kada ti treba. Naročito jer su pozivi ka EU potpuno free.
Ako prođe 6 meseci nema šanse da se vrati jer ih brišu iz sistema i prave nove kartice sa istim brojevima, kao što kod nas oživljavaju mrtvake.
Ne moraš. Možeš da priđeš granici uhvatis signal i aktiviras karticu bez da predjes.Nisu je obrisali.... Dopisivao sam se preko WhatsApp-a i oživeo sam karticu... ali sada imam drugi problem. Sada treba ponovo da aktiviram karticuMoram da budem u CRO i jedino poziv iz CRO na bilo koji broj je aktivira ponovo
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari