Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

EU je branila ukidanje rominga na Balkanu??
Da, nije dozvolila da se odmah ukine i ne EU nego EK, jer su nasi hteli jos pre 3 god da ukinu a EK je rekla da ne moze, a kako "svi" hrlimo u tu EU(ja licno ne) moramo da postujemo sta od nas traze EK i ostali iz Brisela.
To je cini mi se ubaceno i u pristupnim pregovorima sa EU i za SER, MKD ili Severnu Makedoniju sad, MNE, BiH, ali da ne idemo siroko sad nije tema.

Ja mislim da je tu bio problem sto su hteli Bugarsku, Hrvatsku ili Grcku da ukljuce, a to ne moze (jer su deo EU), bllo bi vece zvonjave da je htela samo non-EEA zemljama da zabrani.

Nemam vremena da citam ceo post pa vas molim za malu pomoc. Trebao bi da u skorije vreme putujem za Madjarsku, a onda iz Madjarske za Dansku. Treba mi neka kartica (iskljucivo me zanima internet varijanta) moze na 7 ili mesec dana . Citao sam nesto za bonbon kartice. Posto zivim u Beogradu a mozda bi mogao da je narucim iz Hrvatske ima li smisla uzimati tu karticu za ove dve zemlje i da li bi mi , recimo paket od 6gb radio u EU van Hrvatske za svih ovih 6gb. Unapred hvala

Naravno da ima jer su obe u Eu a i u ostalim članicama su isti uslovi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li se desavalo da se na novo aktiviranim karticama (BonBon) odmah primenjuje FUP (Fair Usage Policy) ili je to slucaj samo kada se kartica vise puta (posle vise dopuna) “zloupotrebljava” i ne koristi u HR? Hvala.

Mislim da im jasno pise na sajtu da se od 01.09 2018. fup svima ukljucuje.

Stigoše mi dve A1 kartice iz HR :) Neko je ovde pricao da jos uvek ne primenjuju FUP?

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

+1, ali doneo ljubazan kolega sa foruma usput ;)

Meni jedna kartica i dalje nema FUP.

Ne znam za ostale 3, uvek se koriste dnevni paketi od 300MB, a oni ionako nemaju FUP.

Znači 1 GB izađe nekih 320-335 dinara u zavisnosti od paketa, ispada nešto malo jeftinije sa manjim paketima.

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo bonbon na benzinskoj na autoputu prema Zagrebu. Odmah upalio i dodao bon, aktivirao jako veliki Internet paket. Odmah sam presao u Sloveniju i tamo koristio Internet, pa dva dana u Austriji, dva u Češkoj i Mađarskoj. Ukupno sam potrosio oko 2.5GB. Sve proslo bez ikakvih problema i FUP-a ali jesam dobijao ovakve poruke obavjestenja u svakoj zemlji:

"Dobrodosao u Sloveniju.Cijene u roamingu jednake su nacionalnim cijenama usluga uz mogucnost naplate naknade za podatkovni promet prema politici pravedne uporabe.Besplatno pogledaj cijene,politiku pravedne uporabe i iznose dodatnih roaming naknada na http://roaming.bonbon.hr/ ili nazovi +385970366366.Za pristup hitnim sluzbama nazovi besplatno 112.Sretan put"

Hvala momci na preporukama! Stvarno je ekstra

To bi valjda saznao da si potrošio više od 2,642GB, kako sad možeš da tvrdiš da ti ne bi isključili posle?

Pa to sam znao, to pise na ovom linku... Ja sam mislio da oni mogu iskljuciti i prije toga, odnosno ubaciti te u FUP i vrsiti dodatnu naplatu bez da predjes ovaj limit? Jer sam procitao da je nekima odmah aktiviran FUP?

Kad se primeni FUP imaš 2.6GB a ko ima sreće da se ne primenjuje ima svih 6GB ;)

Onda je do mene - Ja sam vidio da je ovo 2.6GB limit a mislio sam da me mogu ukinuti i prije :D U svakom slucaju ja zadovoljan :D

S obzirom da si kupio karticu u Hr, da si se povezao na njihovu mrezu i koristio net, ti si sigurno imao 6 GB neta za korišćenje.

Poslednja izmena:
Jel ovo nesto menjaju? Ovde ne vidim veliki nedeljni da ima fup ili je to samo sta ce da se promeni?

Kako tu pise, izgleda da menjaju. Mozda ukidaju neke pakete, ostaje da cekamo 1.4 i vidimo ponudu i cene.

Poslednja izmena:
По овоме што видим од 01.04. изгледа да има само један недељни пакет од 2 Гб нета.

Pitanje ljudi, nisam koristio bonbon karticu od leta, jel mogu sad nekom uplatom da je oživim?
Idem sledeće nedelje u hrv na tri dana pa ako mogu nekako što jeftinije da je oživim bilo bi super.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

par postova iznad sam pisao da sam ja moju karticu vratio u zivot, takodje je nisam koristio od sredine 2018. samo se obrati podrsci da ti ponovo aktiviraju karticu, mozes i preko chata na sajtu. moras imati puk1 da im kazes.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

par postova iznad sam pisao da sam ja moju karticu vratio u zivot, takodje je nisam koristio od sredine 2018. samo se obrati podrsci da ti ponovo aktiviraju karticu, mozes i preko chata na sajtu. moras imati puk1 da im kazes.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Srećom imam sliku kartice kad sam je otvorio, sve ima na slici, baš sam tražio malopre kad sam ugledao tvoj post..
Znači kad mi oni ponovo aktiviraju istu, samo preko sajta uplatim bon koliko mi treba i tjt?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno