Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Za Hr ovo!
Za Hr ipak ovo. Unlimited internet 10 dana za 10 eur. Platis jedan, dobijes 2 esim-a. Znaci, uhvati te 5 eur ,10 dana neogranicenog interneta.

Ima li nešto 5-10gb za manje para? U gr je za 15e cosmote neograničeno 30dana.

Za Hr ipak ovo. Unlimited internet 10 dana za 10 eur. Platis jedan, dobijes 2 esim-a. Znaci, uhvati te 5 eur ,10 dana neogranicenog interneta.
Da izgleda da nema manje od toga
Nego ne znam koliko GB neta imaš po EU? Nisam čitao detalje tj zaboravih
Ima li nešto 5-10gb za manje para? U gr je za 15e cosmote neograničeno 30dana.
Imaš weekend za 2.65 evra
Petak od 17h do nedelje 00h
Samo nema na svakoj pumpi ***

Tarife na bonove | A1 Hrvatska https://share.google/DfM7P6xKkgYXcVdLj

Telemach hrvatska za 6.5 evra 50 gb, svih 50 važi u eu/eea. Nema na pumpama, slabo na trafikama, možda najbolje u poslovnici.

Tomato /a1 odlični, dobije se 20 gb za hrvatsku prilikom aktivacije, ostaje 3 evra kredita, dopuni se još malo pa se odabere neki paket...

Idem neku turu Hrvatska, Slovenija, Italija, Slovenija
Dajte preporuku pre nego sto uzmem opet Roamify eSIM koji nije baš sjajno radio pre mesec dana u Hrvatskoj.
Dal da uzmem možda A1 turist 10 dana ili MTEL ako uopšte bude vremena.
Pauzu pravimo u Zagrebu negde i spavamo u Italiji pre Austrije
Ja sam više puta kupovao na pumpama u Hrvatskoj dizičku karticu Telemach. Imao sam 30GB koji važe svugde u evropi za 6.5 evra

Ovo uzmeš i miran si. Supruga 14 dana na putu do Španije i nazad. Svuda 5G. Jedino nemaju sa Monakom izgleda ugovor.

Ja sam više puta kupovao na pumpama u Hrvatskoj dizičku karticu Telemach. Imao sam 30GB koji važe svugde u evropi za 6.5 evra
Da ne znaš na kojoj tačno pumpi na autoputu ka ZG ima?
Ovo uzmeš i miran si. Supruga 14 dana na putu do Španije i nazad. Svuda 5G. Jedino nemaju sa Monakom izgleda ugovor.
Ide neka grupa pa ne remetim put
Kako se aktivira Telemach kartica?
A1 se ubaci u telefon da uhvati mrežu pa onda ona A1 aplikacija za aktivaciju interneta

Na prvoj od Srbije, sada u sezoni, teško da ćeš naći bilo koji prepaid.

Ide neka grupa pa ne remetim put
Kako se aktivira Telemach kartica?
A1 se ubaci u telefon da uhvati mrežu pa onda ona A1 aplikacija za aktivaciju interneta
Ne sećam se tačno, samo znam da nije prva, nije ni INA. Mislim da imaju neki crno-žuti znak, ako se ne varam

Ne sećam se tačno, samo znam da nije prva, nije ni INA. Mislim da imaju neki crno-žuti znak, ako se ne varam
Tifon.
Ako neko ide skoro na more i hoće da koristi Telemach Hrvatska karticu od 6,5e mogu da učinim uslugu i donesem mu kartice po toj ceni koja je na pumpi. Jedini je problem što ću morati da ih aktiviram u Hrvatskoj odmah čim ih kupim da bi radile u EU romingu.

Mislim da @mlax37 misli na Tifon pumpu, po redu bi trebala da je treca ili cetvrta od granice, a posle je Inine pumpe. Ja sam tamo jednom prilikom uzeo telemach karticu a imali su ih dosta na stanju, bila je sezona.

Telemach hrvatska za 6.5 evra 50 gb, svih 50 važi u eu/eea. Nema na pumpama, slabo na trafikama, možda najbolje u poslovnici.

Tomato /a1 odlični, dobije se 20 gb za hrvatsku prilikom aktivacije, ostaje 3 evra kredita, dopuni se još malo pa se odabere neki paket...
Poslao sam im upit na email da pitam da li svih 50GB važi u EU. Na žalost ne. Mada i 10GB za 6,5 evra nije loše...
tele.png

Može sigurno, ja trošio u Italiji. Mada ima i opcija za istu cenu ali više GB samo za Hrvatsku (50 ili 60 Gb, zaboravio sam). Znam da me je radnica pitala da li ćete za Hrvatsku ili EU, za istu cenu od 6.5 evra imate ili 30gb za EU ili 50-60 za HR

Drugari, ako nekome treba Cosmote wahatsup kartica, mogu da mu dam, posto ove godine ne idem u grcku pa ce bez veze da propadne. Ako nekom znaci a iz Beograda je mogu da je dam...

Da li i dalje radi ona fora sa orange flex ? 2 god sam koristio i prezadovoljan al istrošio pasoše, pa bi sad jurio nekog druga da preko njega registrujem free trial? Il će buti kosmote kartica da se uzima. Šteta što nemaju e sim cosmote rešeno bi bilo sve...

Pitanje za letovanje. Koristim esim u telefonu, fizička kartica mi je u drugom telefonu koji necu nositi sa sobom. Koje su mi najbolje opcije u grčkoj za internet? Pre sam kupovao karticu kosmote. Da li i sad moram da kupujem, ili mogu da koristim e sim, a da mi ostane moj broj aktivan?

zavisi od modela telefona. na nekima moze 1 SIM + 1 eSIM, na nekima moze 2x eSIM. ja sam uzeo https://net2go.eu/ hrvatsku eSIM, za 10 dana 25e, neogranicen net. u mestu Nea Plagia hvata Nova 5g signal

brzina neta je kao kod mene u selu na 4g, uglavnom dovoljno za sve potrebe

Screenshot_20250722_130110_Speedtest.jpg

Koja mreza je na kraju najbolja za Hrvatsku kao sto je npr Cosmote za Grcku...

Ona koju prvu nabaviš, znači prva benzinska pumpa.
Ako imaš eSIM aparat onda može online Hrvatski Telekom, 10e za 2 eSIM, 10 dana neograničen net.

Ako kupuješ i za sitnu decu (više kartica) onda Telemach na b pumpi

Cena nije upitna koliko da ima sto vise gigabajta 5g mrezu i da ujeda kako radi :ROFLMAO:

Nazad
Vrh Dno