Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Skini aplikaciju, ako vec nisi, kao ovde sto stoji da je start tarifa, tebi verovatno stoji turisticka, i nudi ti da pogledas ponudu i izaberes drugu.
d61168721a873ceb0a45b56e0b5d976c.jpg

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Ja sam sada na Lefkadi, aktivirao 7 gb mesecno, potrosio 3gb za 6 dana i danas mi stigne poruka da je zavrseno sa internetom u romingu a ostalo mi 4gb u paketu.
Kacio se na Cosmote na Vodafon nece.
04b5f018c4d8730a18bbc087bb5efb3a.jpg

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Ne znam dal je off, ja sam u grckoj uzeo vodafone sa 10gb interneta koji vazi 25 dana... internet odlicno radi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bonbon, sutra 13.8. Tjedni flat - 50%

Može samo aktiviras neku drugu tarifu na njoj jer ova turistička ne može da se koristi izvan HR.

Da, potvrđeno :

Screenshot_20190812-154645~2.png

Skini aplikaciju, ako vec nisi, kao ovde sto stoji da je start tarifa, tebi verovatno stoji turisticka, i nudi ti da pogledas ponudu i izaberes drugu.

To verovatno može, ali tek nakon što mi inicijalnom aktivacijom kartice skinu svih 80 kuna za taj nedeljni turistički paket.

Ništa, zeznuo sam se tj. zeznuo me prijatelj :(

Pazite se, Bonbon je poceo da "kraducka" na onu VoLTE foru.
200x sam ih u S7 ubacivao i niks... ovog puta i S7 skinuo 9 kuna, bez mogucnosti da se ista uradi.

Jedino da se forsira 3G only prethodno, ali onda nece da se poveze neka kartica kod nas!

Jel na A1 ima friendly dopuna?

Pazite se, Bonbon je poceo da "kraducka" na onu VoLTE foru.
200x sam ih u S7 ubacivao i niks... ovog puta i S7 skinuo 9 kuna, bez mogucnosti da se ista uradi.

Jedino da se forsira 3G only prethodno, ali onda nece da se poveze neka kartica kod nas!

Da li ima veze sa BonBon ili sa mrežom u kojoj gostuje?

Oba. .Mora postojati sigurno VoLTE fizicki omogucen, dostupan ili ne svejedno, i telefon mora da podrzava VoLTE izgleda.

Na S7 i N9 mi se to desilo.

Btw, ne radi mi data usage za Bonbon u romingu upravo :( Stoji ceo dan na 13.84mb, a potrosio 130.
Videcu sutra ako mogu da iskljucim dve od tri ideje.

Edit: Nasao. Kada se iskljuci SIM1 on prikaze SIM2 ali tretira SIM1 podesavanja. Eto nacina da i iskusni naprave racun.
Nema dole opcije da se bira SIM2 u ovom slucaju.

Prilozi

• Screenshot_20190812-230114_Settings.jpg
    Screenshot_20190812-230114_Settings.jpg
    164.9 KB · Pregleda: 126
Poslednja izmena:
Samo danas bonbon tjedni flat 50% popusta = 35 kn. Za roam dostupno 3.4 GB

Update: da se ne zbunite, u app i web pise 70... a naplatice 35 kn.

Poslednja izmena:
Popust traje bar zadnje dve nedelje i piše u aplikaciji 35knScreenshot_20190813-121040_bonbon.jpg

Poslednja izmena:
iOS app pise 70... i na webu.

Na kraju sam aktivirao preko SMS / USSD, jer preko weba i iOS app nije moglo.

8cee230d883d923ff04fe7b7fcb25297.jpg

73667997f2641ceb31a56e37764422f6.jpg

Samo danas bonbon tjedni flat 50% popusta = 35 kn. Za roam dostupno 3.4 GB

Update: da se ne zbunite, u app i web pise 70... a naplatice 35 kn.

Koji se prvo troši ako imam i mjesecni xl i ovaj tjedni flat istovremeno?

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Prvo se trosi tjedni.

Istekla mi je bonbon kartica tj treba da istekne za 2 dana. Ne mogu da dopunim online, mogu samo da uzmem dopunu i da ukucam onaj kod ili da prosledim kod njima da je aktiviraju.
Jednom mi se ovo vec desilo pa sam preko sajta bombonijera kupio kod putem neta, ukucao i sve je radilo. Sada vise izgleda nema te bombonijere.
Ima li drugi nacin da kupim online, a da nije preko aplikacije?

Edit:na kartici ima 15kuna. Valjda istekao rok za dopunu, a vaznost kartice tek treba.
Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Kartica istice mnogo kasnije od dopune.
AirCash samo.

Sta ti kaze Bonbon app ili web profil?

Kaze mi kada pokusam dopunu da unesem ispravan broj koji hocu da dopunim. Naravno da sam uneo ispravan broj. Dopisivao se sa njima i kazu mora da se kod bukvalno unese fizicki ili njima da prosledim da aktiviraju.

6b114ab4fac8c633982efebe6f3f0431.jpg

a8239b8d2b0b38977a3cd2f36a04530a.jpg

Poslednja izmena:
Probaj AirCashom, hbg.

Probacu. Nije mi tu broj a trazi kod koji posalju na isti sms-om. Javljam ako nesto uradim. Tnx

Ja sam pre nekih mesec dana oživeo 2 broja na taj način. Uspećeš sigurno, samo da znaš da se ne reaktivira odmah broj nakon dopune već za nekih 24 do 48 h.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Kome je Bonbon kartica pred istek tih 90 dana, slobodno neka mi se javi, da doplatimo. Meni bonbon kredit uvek treba.

Kome je Bonbon kartica pred istek tih 90 dana, slobodno neka mi se javi, da doplatimo. Meni bonbon kredit uvek treba.
Au ja sad vidim, ističe mi kartica za 6 dana, da nisi ovo napisao zaboravio bih da proverim

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ako ti ne treba kredit, već bi samo da je produžiš, javi na PM

• Like
Reagovanja: M J
Grčka, Hanioti, A1
Aktivirao sam tjedni 20gb paket, za sad radi fino, mada je većinom bio na 3G-u. 4G sam pre toga aktivirao u aplikaciji, iz nekog razloga treba da se aktivira opcija (ne naplaćuje se).
Još jednom hvala kolegi @DGoran za karticu ;)
91b6a17f861848405e1ad96ad9b85003.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

U Austriji se Bonbon opet kacio na sve "4" mreze (ima iz nekog razloga dve Drei uvek).
Cudio sam se sto se ne kaci na A1, a zaboravio da je Bonbon ustvari T-Com :D Kacio se i na Drei nekada na autoamtic, nevezano sto T-mo ima 4G tu.

Ali ove godine sam gubio 4G relativno cesto, na dosta mesta :( Sto se prosle i pretprosle nije desavalo NIJEDNOM. I to spolja, ne u sred tunela podzemne.

Pitanjce: Zna li ko koliko mreza utice na GPS? Iako su Google Maps i Qando app pokazivali poprilicno tacne lokacije unutar metroa, CellMapper nije hteo da radi dole (prikazivao crveno za GPS).

U austriji fora sa DREI jeste ta što je jedan za one pod operatere, tipa lycamobile, yelp i te gluposti. A drugi je ovako. To samo u Austriji ima i ne kontam[emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ma nije zbog toga nego zato sto je Drei pre par godina kupio drugog operatera, Orange, i onda su odlučili da i dalje odašilju signal sa šifrom mreže orange ali imenom “3 AT”

Grčka, Hanioti, A1
Aktivirao sam tjedni 20gb paket, za sad radi fino, mada je većinom bio na 3G-u. 4G sam pre toga aktivirao u aplikaciji, iz nekog razloga treba da se aktivira opcija (ne naplaćuje se).

Hvala tebi sto si rekao da za tvoju karticu nije isla otkupnina.[emoji6][emoji106]

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Grčka, Hanioti, A1

Javi da li ima FUP...

Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk

Ja nisam imao, to je bilo prvo korišćenje A1 kartice nakon što je aktivirana u HR.
Kačila se uglavnom na vodafone, i nikada na 4G.

Nazad
Vrh Dno