Ja sam sada na Lefkadi, aktivirao 7 gb mesecno, potrosio 3gb za 6 dana i danas mi stigne poruka da je zavrseno sa internetom u romingu a ostalo mi 4gb u paketu.
Kacio se na Cosmote na Vodafon nece.
![]()
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Može samo aktiviras neku drugu tarifu na njoj jer ova turistička ne može da se koristi izvan HR.
Skini aplikaciju, ako vec nisi, kao ovde sto stoji da je start tarifa, tebi verovatno stoji turisticka, i nudi ti da pogledas ponudu i izaberes drugu.
Pazite se, Bonbon je poceo da "kraducka" na onu VoLTE foru.
200x sam ih u S7 ubacivao i niks... ovog puta i S7 skinuo 9 kuna, bez mogucnosti da se ista uradi.
Jedino da se forsira 3G only prethodno, ali onda nece da se poveze neka kartica kod nas!
Niko ne zna ? A ja hteo da ponudim 90kn da prebacim nekome...Jel na A1 ima friendly dopuna?
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Koji se prvo troši ako imam i mjesecni xl i ovaj tjedni flat istovremeno?Samo danas bonbon tjedni flat 50% popusta = 35 kn. Za roam dostupno 3.4 GB
Update: da se ne zbunite, u app i web pise 70... a naplatice 35 kn.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Au ja sad vidim, ističe mi kartica za 6 dana, da nisi ovo napisao zaboravio bih da proverimKome je Bonbon kartica pred istek tih 90 dana, slobodno neka mi se javi, da doplatimo. Meni bonbon kredit uvek treba.
Hvala tebi sto si rekao da za tvoju karticu nije isla otkupnina.[emoji6][emoji106]Grčka, Hanioti, A1
Aktivirao sam tjedni 20gb paket, za sad radi fino, mada je većinom bio na 3G-u. 4G sam pre toga aktivirao u aplikaciji, iz nekog razloga treba da se aktivira opcija (ne naplaćuje se).
Još jednom hvala kolegi @DGoran za karticu![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Grčka, Hanioti, A1
Aktivirao sam tjedni 20gb paket, za sad radi fino, mada je većinom bio na 3G-u. 4G sam pre toga aktivirao u aplikaciji, iz nekog razloga treba da se aktivira opcija (ne naplaćuje se).
Još jednom hvala kolegi @DGoran za karticu![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari