Ukucaj kod,nista ne gubis.
Po meni je Cosmote najbolja opcija, vazi cak 13 meseci. Posle 3 meseca blokiraju saobracaj, ali moze da se dopuni.
4€ je 3Gb interneta i plus se dobija 1Gb bonus. Ima i nocna opcija za mesec dana 5€ - 10Gb od 22-08h. I plus sto je Cosmote najbolje pokriven. A1 mi je samo radio u Vodafone mrezi, a na Kasandri je bas los signal za 4G.
A1 u parama nasim izadje 1438 dinara tako da za nuzdu i nije strasno.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
treba mada moja kartica se vodi na indusa iz prodavnice mada sam kasnije slao i kopiju mog pasosa skoro su mi slali upozorenje za registraciju pa sam tad slao ali na nalogu vidim jos jedan broj koji se vodi na njega.Za tili cas ce nabavimo ako ne treba pasos![]()
Znam da nije Evropa, ali da pitam, da li neko ima iskustva sa karticama i paketima za Egipat? Bliži se leto pa da se obezbedim na vreme.
Probao juce Bonbon ne salje vise u Srbiju?
Jel probao neko https://www.knowroaming.co/ vidim da i kod nas ima da se uzme njihova sim u gigatronu
![]()
Sent from my iPhone XS using Tapatalk
Ako neko zna nesto o ovome, kakav je protok da li mogu da serujem na vise uredjana i takve stvari, pokrivenost i slicno. Spremamo jedan projekat putovanje po evropi pa bi bilo vrh da je neko testirao ovo ranije
Znam da nije Evropa, ali da pitam, da li neko ima iskustva sa karticama i paketima za Egipat? Bliži se leto pa da se obezbedim na vreme.
Ja oživeo moju Aircash-om bez problema mesec dana nakon što je postala neaktivna (90 dana od uplate prethodnog bona).Radi li Aircash za Bonbon? Sad sam tražio od podrške da mi ožive karticu, kažu da ne može preko Aircash-a..
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari