Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

4.jpg

Ne znam kako hladi, al je jedan od lepsih.

A sta kazete na ovako nesto?

Prilozi

• ProlimaTech_Armageddon_CPU-Cooler_Heatsink.jpg
    ProlimaTech_Armageddon_CPU-Cooler_Heatsink.jpg
    68.7 KB · Pregleda: 93
Nema jos valjano ni u svetu, kamoli kod nas...

Novi Prolimatech-ov pulen, Armageddon.

Nista od ricer slova, a? :D:D:D

Al' kako ce da 'ladi, s ozbirom na prilicnu "tankocu"...

Vidis da ga prosto promovisu sa dual fan konfiguracijom, i to 140mm ..
Videcemo kako ce se pokazati, ja ne ocekujem bitniji zaostatak u odnosu na Megahalems. A "tankoca" mu je veliki plus kod X58 platformi gde sedi neki triple channel sa povecim hladnjacima.

To sto je tanak ima svojih prednosti ali mene brine sto su mu pajpovi toliko gusto postavljeni i u liniji. To bitno smanjuje protok vazduha i mislim da je dual fan ovde must. Sva sreca pa su makar 140mm sto ipak govori dosta i o velicini iako je tanak. Zaostajace za Megahalemsom, samo videcemo koliko.

...jos jedan koji ulazi u moju listu favorita

noctua_nh_d14_4.jpg
noctua_nh_d14_3.jpg

Poslednja izmena:
Ti to samo zato sto NH-D14 lici na IFX-14?

To sto je tanak ima svojih prednosti ali mene brine sto su mu pajpovi toliko gusto postavljeni i u liniji. To bitno smanjuje protok vazduha i mislim da je dual fan ovde must. Sva sreca pa su makar 140mm sto ipak govori dosta i o velicini iako je tanak. Zaostajace za Megahalemsom, samo videcemo koliko.

Koliko vidim razlike su zanemarljive.

jedan test:

KLIK

Iznenadjujuce mala razlika. Voleo bi da vidim dual fan test takodje. Zanimljiv cooler u svakom slucaju, jako zanimljiv a i lep :)

Poslednja izmena:
Poredjenje Armageddon(levo) vs Megahalems

Prilozi

• 12.jpg
    12.jpg
    169.7 KB · Pregleda: 100
  • 11.jpg
    11.jpg
    128 KB · Pregleda: 93
Stvarno deluje ozbiljno. Tesko je bilo proceniti na onim pojedinacnim slikama. Ovako kad se uporede,stvar je dosta jasnija...

35-200-037-S01

35-200-037-S10

35-200-037-S04

35-200-037-S03

35-200-037-S11

35-200-037-S08

Pazi ovo.... a cena sitnica 30$

evo i vise slika

PS: Provali foru... jos je i podesiv ugao. Bruka

Poslednja izmena:
Ludaja! Izgleda fenomenalno!

Kuler Transformers! :) Super izgleda kada su ova, da kazem, krila, razdvojena, ali mislim da je hladjenje efikasnije kada su spojeni kao na poslednjoj slici.

Al bi se ja igrao sa ovim :)...

Svaka cast za dizajn! :) Odavno nisam video nesto tako zanimljivo. Performanse mislim da su u skladu sa senom, nebih ocekivao previse jer deluje mali na slici ali definitivno vanserijski izgleda i ovo je prava tema za njega.

Nazad
Vrh Dno