Šta je novo?

Najjeftiniji SMS u romingu (Shvajcarska)... Ko ?

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Cao :)

elem, ici cu u shvicu na neko vreme, a mnogo saljem poruke...e sad, da li neko zna, koji PRIPEJD je najjeftiniji za slanje sms-ova iz inostranstva? Ili da se drzim mts postpaid/poslovna mreza ?

Najjeftinije je da tamo kupis karticu.

Ako ti je bitno da je TEBI najjeftinije.

Ovo sto si ti naveo - konkretno zavisi od ugovora sa operaterom (MTS) ili da vidis kod Telenora one njihove jedinstvene tarife.

ne kupuje mi se shvajcarska kartica na 15 dana. Posebno mi se ne kupuje duo sim telefon :) Imam 2-3 telefona vishka...pa bih bocn`o neki pripejd sa kojim bih najjeftinije slao poruke iz inostranstva...pa ako neko zna koji je to pripejd...

Stvarno ne znam sto ti se ne kupuje svajcarska kartica na 15 dana ako je to najjeftinije resenje (sto ocigledno trazis). Ovi nasi naplacuju odavde u inostranstvo 10ak dinara jedan sms, zamisli koliko ce tek biti iz rominga. Kakve veze ima da li je kartica srpska, svajcarska ili kineska.

a otqd znam...secam se da sam prosle/preprosle godine placao 17 dinara jedan sms iz crne gore...zlo. Kontao sam da mi je mozda jeftinije da kupim ovde pripejd, al` izgleda da cu tamo :)

Pa racunaj da je SMS sa MTS kartice (postpaid) iz Madjarske najjeftiniji bio oko 15din+PDV a iz Hrvatske 20din+PDV.

vidi u VIP-u imaju neku akciju bash za poruke koje su free do kraja jula..kupish neki broj za 200 din i cjao...mada sigurno nije free u roamingu :krezavizelenismajli:

A da pogledas malo sajtove nasih operatera i vidis koje su cene SMS-a u roamingu? Mislim, sve lepo pise. A onda mozes da odes i na sajtove svajcarskih operatera i videces da u prepaidu kod svih SMS kosta 0.20 CHF, odnosno 10 dinara.

Logican zakljucak - daleko je jeftinije sa lokalnom prepaid karticom nego da saljes iz roaminga.

Nazad
Vrh Dno