Šta je novo?

Laptop Najjeftiniji nov laptop

Koji laptop kupiti?

RojoBlanco90

Poštovan
Učlanjen(a)
10.12.2018
Poena
80
Pozdrav. Potreban mi je laptop za osnovnu upotrebu. Multimedija, internet i povremeno football manager. Ovaj model je često na akciji i bude oko 275€. Vrijedi li tih para i da li je ok za moje potrebe...Ako ne, imate li neku preporuku?

Вреди те паре, и за основну употребу је ОК, једини проблем може бити што нема оперативни систем па убацити исти може бити као да родиш мечку због недостатка инсталирани драјвера итд..

Ne vredi tih para. Skoro sam takav jedan radio, cpu usage u regularnim stvarima (bukvalno otvaranje task manager-a ili tako bezazlenih stvari) skače na 50% kao dobar dan. Kada otvorim Chrome, cpu usage udari na 100% laganica, pa malo Chrome zašteka i otvori se lepo.
Taj laptop je za godinu-dve efektivno neupotrebljiv kada Čika Bili došteluje 10-ku još malo.

Pozdrav. Potreban mi je laptop za osnovnu upotrebu. Multimedija, internet i povremeno football manager. Ovaj model je često na akciji i bude oko 275€. Vrijedi li tih para i da li je ok za moje potrebe...Ako ne, imate li neku preporuku?

Izmi ovaj, vredi

Izmi ovaj, vredi
Odličan laptop, po odličnoj cijeni.
U BiH je ovaj model oko 550€...sramota kako nas ovdje deru kao ovce.

Са половним ћеш боље проћи јер је најјефтинији нови лаптоп такав да је уштеда на свему, од квалитета пластике до квалитета дисплеја, тастатуре и процесора.
Неки половни Think Pad би ти био трајније решење за основне потребе.
Aко хоћеш нов, препорука за овај модел
Има квалитетно урађену пластику и пристојан процесор.

Poslednja izmena:
Izmi ovaj, vredi
Postoji li neko rešenje za tastaturu pošto je ova neosvetljena?

Nazad
Vrh Dno