Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

torbe su kicerica samo tako. mozda su vratili kontigent iz ukrajne, moldavije pa utopili nama ovde. aliexpress je peta avenija za taj "svajcarski" brend.

stigla idea sa 2 flasice cc tresnja poklon.

torbe su kicerica samo tako. mozda su vratili kontigent iz ukrajne, moldavije pa utopili nama ovde. aliexpress je peta avenija za taj "svajcarski" brend.

stigla idea sa 2 flasice cc tresnja poklon.
Ja sam isto zaprepašćena lošim kvalitetom. Peškiri i posuđe koje smo kupovali uz pomoć nalepnica su bili sasvim Ok.

Ako neko ipak želi da kupuje one kofere, rado ću mu pokloniti popunjene talone.

IDEA takodje donosi ove Coca Cola Cherry poklone. Sad mi je stigla porudzbina (iskoristio 1000UI kod) i dobio sam dve flasice od 0.5l.
edit: Ne videh da je ranije vec pisano o tome, sorry.

Ja sam iskoristio taj 1000UI za jednu i onaj 1500AS za drugu porudzbinu. Zato bas kazem da vidim da li ce za obe doneti poklon.

Ako već nisi, još uvek nije kasno da iskoristiš promo kod i ostvariš uštedu na svoju online kupovinu! Unesi promo kod WDR500 prilikom naručivanja i tvoj račun će biti umanjen za 500 RSD, a uz to dobijaš i besplatnu dostavu! Popust je moguće ostvariti na korpe iznad 3000 RSD i može se iskoristiti jednom sa jednog korisničkog naloga do 3.7.2023.

Želimo ti prijatnu kupovinu sa još većom uštedom!

Tvoj Maxi Online

Stigle su 2 porudzbine ali u roku od sat vremena i to u 2 razlicita vozila, malo nejasno sto nije odjednom ali dobro. Obe porudzbine su stigle sa po 2 kola kola cherry. Doneli su neki Pepsi Lime umesto wild cherry kako je naruceno, neka greska pa ce doci po to da preuzmu nazad i vrate novac sutra popodne. Osim toga sve pohvale za IDEA.

356173898_23856573686740199_4303856937653582665_n.jpg

Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod WDR500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 11.7.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online

Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod WDR500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 11.7.2023.

Tvoj Maxi Online
Upravo iskoristio kod, sve u redu :)

Verovatno u četvrtak ide nova pčelica sa više raznih artikala na popustu. Makar ako se navodim sa onime što izlete u aplikaciji.

Odakle misliš da će biti više od 3 raznih artikla na pčelici? Jel to zbog banera u aplikaciji koji piše Još dva dana do nove pčelice?

Bilo ih je, ja sam svaki put odatle nesto uzeo da dopunim drugu ili trecu porudzbinu. I bio je velik izbor, bilo je bas dosta proizvoda, nikad scrollom doci na kraj liste. Sad je prvi put ovako u nekoliko redova da sve stane.

U radnjama je zato što za sve proizvode sa ove pčelice treba Moj Maxi aplikacija da bi se kupilo 1+1

Meni deluje kao da su svi zaposleni na održavanju sajta na letovanju . Suzili su online ponudu, nisu ni postavili tempo katalog itd

moze sto sta da se uzme na ananasu povoljno s obzirom da je akcija placanjem master kartom - umanjenje sa 3000 na 2000. tako da nes kafa sa 750 bude 500. nema nekog izbora sto se tice hrane ali kafa, cajevi i sl. ima i alkohola solidan izbor pa je i popust solidan. 1000 din na neki viski ili burbon, sa vec korektnm cenom, nije malo.

druga stvar, malo da odem van teme: primetan je trend da trgovinski lanci imaju zabrinjavajuce veliki ekstraprofit a u vezi inflacije. bio sam u metrou par puta u poslednjih mesec dana i primetno je da su cene pale skoro na predinflacijski nivo. npr mleko 99. pica sir 680 tzv kackavalj, cajna 800 900 i to ne neki krs vec bas suva kobaja, i slicno. znam da je taj sir otisao na preko hiljadu jedno vreme. a mozda je bio 580 pred inflaciju.
sa druge strane maksi idea sabijaju sa cenama lidl ne racunam jer su van konkurencije jaci su od svih sa cenama sa najnizim kvalitetom na granici jedljivosti im je hrana. cajna 2000 maksi i slicno. od proizvodjaca najbesramniji frikom. pomfrit nesto 400. za te pare kupim u metrou kilo smrznutih pecuraka a ne krompira, a na akciji i njih i pomfrit. to pisem jer gledam maxi online katalog i pise frikom boranija akcija 370 din 700gr. pa da li su realni. u metrou mango smrznuti je toliko.

Pravo je vreme za tvoju narednu online kupovinu jer ti poklanjamo promo kod sa 1000 RSD popusta! Unesi promo kod TLM1000 prilikom poručivanja do 16.7.2023. i tvoj račun će biti umanjen za 1000 RSD!
Popust se ostvaruje na korpe iznad 3000 RSD i može se iskoristiti jednom sa jednog korisničkog naloga.

Tvoj Maxi Online

Da li postoji neka vrednost porudžbine za Maxi iznad koje je dostava besplatna?

Nazad
Vrh Dno