Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Screenshot_20230517-111913_Gallery.jpg

Alonso, Jovanova stizu cinije...

Kakva je razlika da napišeš treća umesto 3ća? Skrnaviš sopstveni jezik i pokazuješ svima kako izgleda pisanje nekoga ko je bežao iz škole a zbog dva slova uštede u pisanju?
Pisano sa mobilnog u brzini. Ne vidim kakav problem imas, jer ovde razmenjujemo informacije a ne pisemo naucne radove. Ako ti smeta dodaj me na ignore i resi problem. Samo spam teme bez potrebe - na mudrovanje.

Poruka na Maxi Online:
Maxi Online vam poklanja 1000 RSD na prvu kupovinu! Iskoristite kod DND1000 samo do nedelje 21.05.2023. i uživajte u svojoj kupovini. Kod važi za porudžbine u minimalnoj vrednosti od 3000 RSD na teritoriji Beograda i Novog Sada.

Pisano sa mobilnog u brzini. Ne vidim kakav problem imas, jer ovde razmenjujemo informacije a ne pisemo naucne radove. Ako ti smeta dodaj me na ignore i resi problem. Samo spam teme bez potrebe - na mudrovanje.
Napisao sam najviše zbog tebe. Znam te ovde sa foruma i trebalo bi da budemo iznad proseka na TikToku i Instagramu po svakom pitanju. Ta zaraza nepismenosti i pisanja padežnih nastavaka na brojeve se odatle širi i već je uzela maha na Benchu poslednjih meseci. Samo dajem svoj doprinos da se to smanji.

Moje je da ukažem na grešku i problem a na tebi je da li želiš da se izražavaš i izgledaš pismeno ili nepismeno.

Poslednja izmena:
Poruka na Maxi Online:
Maxi Online vam poklanja 1000 RSD na prvu kupovinu! Iskoristite kod DND1000 samo do nedelje 21.05.2023. i uživajte u svojoj kupovini. Kod važi za porudžbine u minimalnoj vrednosti od 3000 RSD na teritoriji Beograda i Novog Sada.
Ovaj kod važi samo za prvu kupovinu.

Ima li neki kod koji važi za redovne kupce?
Napisao sam najviše zbog tebe. Znam te ovde sa foruma i trebalo bi da budemo iznad proseka na TikToku i Instagramu po svakom pitanju. Ta zaraza nepismenosti i pisanja padežnih nastavaka na brojeve se odatle širi i već je uzela maha na Benchu poslednjih meseci. Samo dajem svoj doprinos da se to smanji.

Moje je da ukažem na grešku i problem a na tebi je da li želiš da se izražavaš i izgledaš pismeno ili nepismeno.

O, Bože, čime se ti baviš na temi o supermarketima, pa neverovatno! Idi na neki forum o lingvistici, pa tamo drži predavanja.
Pogledajte prilog 389789

Alonso, Jovanova stizu cinije...
Super, ali meni je Jovanova ulica skroz na drugom kraju grada i baš bi mi značilo ako mogu da online naručim još četiri činije.

Želiš da uštediš 1000 RSD? Maxi Online ti poklanja promo kod! Jednostavno odaberi sve što želiš na maxi.rs, unesi promo kod LRW1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 RSD. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 23.5.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online

Iznenađenje na IDEA online, SUPER ušteda se nastavlja!🎁
IDEA online ti daruje 2 poklon vaučera u iznosu od 1.000 RSD i 2.000 RSD koje možeš da iskoristiš za kupovinu na IDEA online još samo danas⏱️!
1.Kod poklon vaučera: 1000IDEA (1.000 RSD) za kupovinu u minimalnom iznosu od 7.000 RSD
2.Kod poklon vaučera: 2000USTEDA (2.000 RSD) za kupovinu u minimalnom iznosu od 10.000 RSD
Možete iskoristiti oba vaučera ali za dve različite kupovine.
Vaučer važi za online poručivanje sa besplatnom kućnom dostavom na teritoriji Beograda i Novog Sada.

Kako se odjavti sa sms liste od ovih smarača IDEAonline? Stoji na kraju sms poruka: STOPIDE 0din 1414

Ne prolazi sms na taj broj sa tim tekstom...

tekst je "STOPIDE", ne "STOPIDE 0din" prolazi bez problema

da li su realni da im je jakobs 1300 din... u univeru 300gr bilo 700, mozda je jos uvek. i nes im je bila 200gr 500. pre par meseci na idea online jacobs 300 gr bila cini mi se 300, 400. uzeo par kesa. samaranje novcanika kako ko stigne pa kada ne prolazi strovale na pcele i slicno.

tekst je "STOPIDE", ne "STOPIDE 0din" prolazi bez problema

da li su realni da im je jakobs 1300 din... u univeru 300gr bilo 700, mozda je jos uvek. i nes im je bila 200gr 500. pre par meseci na idea online jacobs 300 gr bila cini mi se 300, 400. uzeo par kesa. samaranje novcanika kako ko stigne pa kada ne prolazi strovale na pcele i slicno.
Tako sam i slao, na 1414 i dobio nazad (ne odmah, prošlo je 5 min siogurno):
Vasa usluga ne moze biti isporucena provajderu i usluga... bla bla

Ranije pčelica nije išla online, a danas
Kod:
https://www.maxi.rs/maxi-pcelice
Ko pije Cedevitu
Kod:
https://www.maxi.rs/cedevita-vitaminska-voda

Ranije pčelica nije išla online, a danas
Kod:
https://www.maxi.rs/maxi-pcelice
Ko pije Cedevitu
Kod:
https://www.maxi.rs/cedevita-vitaminska-voda

haha kako si video ovu akciju za cedevitu? A fora sto je besplatna dostava. Prakticno cedevita na poklon i jos racun nizi :D Dakle i ko ne pije cedevitu treba da poruci uz kupovinu

Malo nije fer što su pčelice i dalje aktuelne za online naručivanje za Beograd i Novi Sad a za ostale koji kupuju u radnji ništa

haha kako si video ovu akciju za cedevitu? A fora sto je besplatna dostava. Prakticno cedevita na poklon i jos racun nizi :D Dakle i ko ne pije cedevitu treba da poruci uz kupovinu
Sad sam video, a juče kad sam naručio, nisam. Mada ne pijem.

Da. Ima. Ja tako plaćam uvek
Jel si ti iz BG?

Evo sad sam obratio paznju na placanje. Zapoceo placanje online, nesto nije hteo da posalje SMS potvrdu, pa se vratio da izaberem ovu opciju na licu mesta karticom sto si rekao. Ali meni opcija placanja pouzecem uopste nije dostupna!

Niti mogu solarno niti karticom POS ako dostavljaci nose. Iskljucivo online karticom.

1684673192635.png

Poslednja izmena:
Ako već nisi, još uvek nije kasno da iskoristiš promo kod i ostvariš uštedu na svoju online kupovinu! Unesi promo kod MWS500 prilikom naručivanja i tvoj račun će biti umanjen za 500 RSD, a uz to dobijaš i besplatnu dostavu! Popust je moguće ostvariti na korpe iznad 3000 RSD i može se iskoristiti jednom sa jednog korisničkog naloga do 21.5.2023. do kraja dana.

Želimo ti prijatnu kupovinu sa još većom uštedom!

Tvoj Maxi Online

Malo nije fer što su pčelice i dalje aktuelne za online naručivanje za Beograd i Novi Sad a za ostale koji kupuju u radnji ništa
Produžili su pčelicu online. Bilo je o tome i na TVu i na njihovom sajtu.
1684697278415.png
Moraš da imaš u vidu da Maxi online je druga firma sa drugim magacinom.
Očigledno su potrošena sredstva za Pčelicu u radnjama jer je narod tamo masovno čistio rafove,
a za online nije tolika navala pa im je još ostalo sredstava da obezbede 50% popusta na kojem "ne gube novac".
U svim radnjama su bili postavljeni posebni frižideri za one Delight sladolede i bili su krcati sladoleda dok ih nije masa počistila do nule
jer "zamrzivač treba da se napuni". Ljudi koji naručuju online pretežno nemaju zamrzivače.
Meni je ovo produženje skroz OK, pogotovo što neki stvari tipa tog sladoleda i pašteta nisu bile dostupne onlajn a sada su se ponovo pojavile.
Možda im je kasnila isporuka pa su te stvari tek sad dobili? Ko zna....

Poslednja izmena:
Želiš da uštediš 1000 RSD? Maxi Online ti poklanja promo kod! Jednostavno odaberi sve što želiš na maxi.rs, unesi promo kod LRW1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 RSD. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 23.5.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online
Ovaj kupon vise ne radi iako pise da vazi do sutra.

Ovo je dosad bio najveci popust. (y)
Ako cedevite bacis u kantu cim stignu, imao si 27.3% popusta na kuponu! :ROFLMAO:
Ako cedevite popijes, onda i svih 33% na 3000 din kupovine. :)

Nazad
Vrh Dno