Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Ma napravio sam novi nalog. Meni nije bilo artikala na sajtu, tipa 15 artikala u celoj ponudi
 
Kakvu to munjačinu rade sa Nectar Jabukom 1.5l? U katalogu piše da je 84 dinara a na Maxi online piše 195?
 
Na potrošenih 20.000 RSD putem idee online, koliko novca se vraća nazad na super karticu?
 
Koji carevi ovi iz Idee, zovu me da mi kažu da nema 2 stavke iz porudžbine, adekvatna zamena ne postoji. OK.
Sada mi na aplikaciji već izašao račun koji će da mi ispostave prilikom isporuke danas, a oni sami uradili zamenu trećeg artikla (karton mleka) bez pitanja i to za 25% skuplje... Zanimljivo. Ovo još nisam doživeo.
 
Ako jos neko ima viska, moze meni da prosledi.

Hvala unapred.
 
Ako već nisi, još uvek nije kasno da iskoristiš promo kod i ostvariš uštedu na svoju online kupovinu! Unesi promo kod TWF500 prilikom naručivanja i tvoj račun će biti umanjen za 500 RSD!

Popust je moguće ostvariti na korpe iznad 3000 RSD i može se iskoristiti jednom sa jednog korisničkog naloga do 18.12.2023. do kraja dana.

Želimo ti prijatnu kupovinu sa još većom uštedom!

Tvoj Maxi Online
 
Sad uz kodove od 500 din nema besplatne dostave :(
 
Smanjuju malo po malo. Ovako ne vredi mnogo 200 din ušteda. Jedino ako je tesko da se ne vuče
 
I ja sam zainteresovana za digitalne Maxi nalepnice, koje se zbrajaju u Moj Maxi aplikaciji, ako neko ima viška. Hvala!
 
Da li radi neki maxi kod?
Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod SPX500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 26.12.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online
 
Verovatno rade instazivanje trzista u maxiju. Uporedo pustaju kodove sa i bez besplane dostave. Da vide mogu li u buducnosti da pustaju samo 500 din bez besplatne dostave. Ako im profit bude ok naravno ide smanjenje samo na 500din plus da se plati dostava 300 :)
 
Verovatno rade instazivanje trzista u maxiju. Uporedo pustaju kodove sa i bez besplane dostave. Da vide mogu li u buducnosti da pustaju samo 500 din bez besplatne dostave. Ako im profit bude ok naravno ide smanjenje samo na 500din plus da se plati dostava 300 :)
Evo ja ću da im uštedim trud, pošto čitaju - 500 dinara + besplatna dostava je minimum sa kojim se iole isplati online kupovina, za sve ispod toga postoje jeftinije i bolje varijante od Maxi dostave.
 
Naravno skroz si u pravu. Iako ce naravno raditi verovatno to istrazivanje i ocekujem naredni period sa kuponima obe vrste. Pa ce kad podvuku crtu da vide sta im na kraju donosi veci profit.

Sto se mene tice ja i tako bez kupona nisam nikad nista porucio ni IDEA ni MAXI dugi niz godina a od pocetka sam ovde kad su krenuli kuponi... ovaj kupon 500-300 tj 200din ustede je smesan i manji od penzionerskog popusta u radnji :)
 
Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod SPX500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 27.12.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online
 
Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu za isporuku u periodu 23.12 - 24.12. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, izaberi bilo koji vremenski slot u periodu 23.12 - 24.12., unesi promo kod BWPL500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online
 
Jel zna neko na koliko se menja pcelica Maxi popust? Tj. da li je nedelju dana nema, pa je nedelju dana ima, ili samo kada se njima ćefne?

Ako je neko ispratio politiku firme za taj popust.
 
Kad im se ćefne...
 
Minimalni iznos kupovine: 3,500.00 din
Ima SUPERDEC, 500 din. do 31.12.2023.
Minimalni iznos kupovine: 3,500.00 din
 
Ali ta Idea je neupotrebljiva kada je prvi termin dostave sad oko praznika u mom kraju tek za 4 dana!?! Pa se onda komplikuju i kacijske cene jer oni računaju sa danom dostave. Obično je danas za sutra. Ipak se Maxi bolje spremio, pojačali su za praznike isporuke i drže tempo. Jedino što ja u poslednje vreme sve manje stvari nalazim na Maxi, recimo novi Imlek proteinski puding bez šečera, ili Scweppes Zero novi i sl...
 
Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod SPX500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 31.12.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online
 
Nazad
Vrh Dno