Šta je novo?

Najjeftiniji laptop za svakodnevnu upotrebu

Didi

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2008
Poena
319
Dakle, treba mi preporuka za neki laptop iz najnizeg cenovnog ranga koji ce sluziti za normalan svakodnevni rad: MS Office paket, Youtube, HD filmovi i sl.
Sve preporuke dobro dosle...

Ovaj Lenovo definitivno

Full HD ekran, Haswell procesor

Nesto sto ima min 4gb rama, a da ima dvd rezac (dosta jeftinih modela dolazi bez optike) i da nije AMD (moja licna predrasuda).

TOSHIBA Satellite L50-B-264 15.6" Intel N2840 Dual Core 2.16GHz (2.58GHz) 4GB 500GB ODD srebrni za 275-280e

Nije ni to losa varijanta. Nesto brzi procesor od onog Lenova sto sam ja predlozio, ali manji HDD i manja rezolucija ekrana. Ali i nesto jeftiniji.

A polovno ne spada u tu kategoriju?

Najjeftinije, ne bih voleo da prelazim granicu od 250 evra. Polovan mi nije baš interesantan. Ovo što ima optiku mi je velika prednost, da nema MORAO bih da jurim neku eksternu. Ova tošiba TOSHIBA Satellite L50, koliko vidim razlika je samo u 4GB RAM-a. Kakva je situacija sa laptovima i RAMom, da li je problem kasnije nadograditi, da li se možda gubi garancija ukoliko se nadogradi u garantnom roku?
Lenovo Z50-70, nije loš ali ispada iz budžetskog okvira.

Mozes nadogradjivati, ali da ti to urade u servisu gde si kupio lap top, ili nekom koji je za njih ovlascen, sam nesmes da nadogradjujes. Naravno mozes ako ne ostavljas tragove svoga rada.

Nazad
Vrh Dno