Sa televizijom i bez fiksnog, Yettel kod kuće (ex Hipernet)Popust za avansno plaćanje – 3% za 3 meseca, 5% za 6 meseci i 10% za 12 meseci.
Nekomercijalne ponude poput 9 meseci za dinar idu preko Yettel terenskih agenata
Onda razmisli o:Nisam naglasio da na mojoj lokaciji nema opcija za opticki internet.
Nisam naglasio da na mojoj lokaciji nema opcija za opticki internet.
Onda razmisli o:
- VDSL-u - moraš da imaš telekomov fiksni telefon, pogledaj ponudu beotel.net provajdera za VDSL. Ima i bez UO, i sa UO.
Ističe mi Beotel ADSL 20, da li bi mogao preko MTS da izdejstvujem tu akciju vdsl 50 i TV. Jel to ugovor na godinu dana,kome se obratiti,MTS poslovnici?Имам 20/4 Мбита код Беотела. Власник т. линије ми јавља да му мтс нуди 50/8+ТВ џабе годину дана као лојалти.
То је лојалти поклон на годину дана од МТС-а, конкретно само за ову т. линију.Ističe mi Beotel ADSL 20, da li bi mogao preko MTS da izdejstvujem tu akciju vdsl 50 i TV. Jel to ugovor na godinu dana,kome se obratiti,MTS poslovnici?
Definitivno Orion, samo net placam 1374 din mesecno 1.5/500Koji je najeftiniji internet u Beogradu ako se odlučim da idem na taj korak, nudili su mi Yettel 11 meseci po dinar ostalo po 2700, ne sećam se koji paket, nisam prihvatio još. Uvedena je mts optika odavno. TV ne postoji ni u kakvom obliku pa je samo potreban internet sa pristojnim brzinama.
Yunet je ćerka firma Telekoma nastala rasparčavanjem Euneta gde je njima pripao ISP i infrastruktura, a SBB-u hosting (Eunet je kasnije pripojen u SBB). Tako da, svuda gde je mts optika, tu može i Yunet.Nisam znao da mtsovu optiku koristi još koji provajder sem yettela. S obzirom da yunet ima opciju bez UO i nije skup, deluje mi kao odličan izbor gde je dostupan.
da ne prekida yunet ko kad padanu bombe pa bi valjao nesto@Kichma
https://yunet.rs/internet-paketi/ ...pogledaj u temi, mislim da mozes i jos manji/jeftiniji paket
Pogledajte prilog 458334
Negde sam procitao da se taj dodatak moze aktivirati samo jednom . Mozes li to da potvrdis?Hello stranger karticu kupi na trafici
za pocetak dobijes 100GB 3 dana taman da testiras brzinu i dal signal vala valja
posle toga imas za 2000din da aktiviras opciju NEOGRANICENI INTERNET 30 DANA , tako da ce ti bit za sve potrebe brzina je nekih 75 do 80 ovamo u ns tako da probaj pa ces videt.
mozes da aktiviras kad god oces i gde god oces na teritoriji srbije barem tako kazu 30 dana 2k dainara i kao neograniceno msm radi sve lepo super cepa sad samo testiraj kakav ti je speed i signal i to je to makar nisi pod ugovoromNegde sam procitao da se taj dodatak moze aktivirati samo jednom . Mozes li to da potvrdis?
NOVO U PONUDI: A1 Hello Stranger neograniÄen prepaid net za 1999 din!
Operator A1 Srbija osvežio je svoju ponudu Prepaid Net paketa, tako da je sada umesto 20 GB, korisnicima na raspolaganju Äak 100 GB, uz opcioni dodatak koji donosi neograniÄeno GB u trajanju od 30 dana po ceni od 1999 dinara!telesrbija.rs
Nisi me tagovao @ pa ovo tek sada vidim. U ponudi je Xplore TV Sport dodatak za postpaid korisnike, ali ako se ispostavlja da nije dostupan za Kućni net, onda su stvarno ******.Kolega uji, meni u A1 rekose, mailom iz korisnickog, da se net iz Kucnog neta trosi ako se koristi Xplore A1. Bio bih zahvalan za potvrdu da li je to stvarno tako?
Dok gledaš na telefonu, tvoj internet iz tarife se ne troši
Hvala ti, u potpunosti me zbunio mail iz podrske A1. Po njima, net iz KN tarifa se trosi ako se koristi Xplore TV (i Sport dodatak).Nisi me tagovao @ pa ovo tek sada vidim. U ponudi je Xplore TV Sport dodatak za postpaid korisnike, ali ako se ispostavlja da nije dostupan za Kućni net, onda su stvarno ******.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari