Šta je novo?

Najjeftiniji internet paket koji ima neogranicen internet

Toki

Zapažen
Učlanjen(a)
02.11.2023
Poena
4
Dobar dan, zamolio bih vas ako imate neku preporuku za najjeftiniji internet paket koji ima neogranicen internet.Hvala unpared!

Samo optički internet bez televizije, Yunet
Popust za avansno plaćanje – 3% za 3 meseca, 5% za 6 meseci i 10% za 12 meseci.
Sa televizijom i bez fiksnog, Yettel kod kuće (ex Hipernet)
Nekomercijalne ponude poput 9 meseci za dinar idu preko Yettel terenskih agenata
Yunet je Telekomov i Yettel koriste mts optiku
Ako na lokaciji nema optičkog interneta (odnosno ne postoji ni Supernova), onda SBB ili kombinacija 4G A1 kućnog interneta i Xplore TV (pošto se u slučaju aktivne pretplate ne troše podaci u A1 mreži, ali televizor onda mora da bude Android ili da se u sopstvenoj režiji obezbedi Android box/HDMI dongle poput Mi TV stick i slično)

Poslednja izmena:
Nisam naglasio da na mojoj lokaciji nema opcija za opticki internet.

SBB terenski agent pa kao nov korisnik nešto povoljnije da prođeš ili mts mobilni net Mega od 500GB ako to dolazi u obzir (uz njega ide MiFi LTE CAT 6 mobilni hotspot)

Nisam naglasio da na mojoj lokaciji nema opcija za opticki internet.
Onda razmisli o:
  • VDSL-u - moraš da imaš telekomov fiksni telefon, pogledaj ponudu beotel.net provajdera za VDSL. Ima i bez UO, i sa UO.
  • Nekom kablovskom netu ako je dostupan na lokaciji
  • Ako ništa od toga ne može, onda idemo na skuplje varijante kao što je A1 vikend net (neograničen internet preko mobilne mreže) za 3500 dinara mesečno bez UO.
  • mts postpaid tarifa Soko max koja u proseku uz UO 24 meseca košta 3350 dinara mesečno, a dobijaš, neograničen internet (preko mobilne mreže), neograničene pozive, i još digitalnih servisa.

Bolje da da soma dinara u dobrotvorne svrhe. Na stranu bežični internet koji je katastrofa, kbc net kao internet provajder natuje sam sebe jedno 5-6 puta...

Ko drzi KBC net? Vidim da im je na jekavici ;)

Onda razmisli o:
  • VDSL-u - moraš da imaš telekomov fiksni telefon, pogledaj ponudu beotel.net provajdera za VDSL. Ima i bez UO, i sa UO.

Имам 20/4 Мбита код Беотела. Власник т. линије ми јавља да му мтс нуди 50/8+ТВ џабе годину дана као лојалти. Ја напомињем да ми је приликом захтева за већом брзином Беотел рекао да је максимум 20 због грешака. Том приликом сам пратио тестирање на рутеру, и тада је даунстрим био 70. Власник поново зове и каже да мтс толику брзину уступа осталима, док у својој понуди има веће брзине, конкретно на овом броју је 50. Тренутно, даунстрим је 50.
Ето још једног примера.
И још само да напоменем ако већ неко није, да Беотел не користи мтс оптику него имају своју. Тренутно су само у Београду, Новом Саду и Нишу.

Имам 20/4 Мбита код Беотела. Власник т. линије ми јавља да му мтс нуди 50/8+ТВ џабе годину дана као лојалти.
Ističe mi Beotel ADSL 20, da li bi mogao preko MTS da izdejstvujem tu akciju vdsl 50 i TV. Jel to ugovor na godinu dana,kome se obratiti,MTS poslovnici?

Ističe mi Beotel ADSL 20, da li bi mogao preko MTS da izdejstvujem tu akciju vdsl 50 i TV. Jel to ugovor na godinu dana,kome se obratiti,MTS poslovnici?
То је лојалти поклон на годину дана од МТС-а, конкретно само за ову т. линију.
Иако су ми у Беотелу рекли да је пар месеци у застоју провера брзина т. линија, (наравно, кривицом МТС-а) покушај да затражиш да ти провере проток.

Koji je najeftiniji internet u Beogradu ako se odlučim da idem na taj korak, nudili su mi Yettel 11 meseci po dinar ostalo po 2700, ne sećam se koji paket, nisam prihvatio još. Uvedena je mts optika odavno. TV ne postoji ni u kakvom obliku pa je samo potreban internet sa pristojnim brzinama.

Koji je najeftiniji internet u Beogradu ako se odlučim da idem na taj korak, nudili su mi Yettel 11 meseci po dinar ostalo po 2700, ne sećam se koji paket, nisam prihvatio još. Uvedena je mts optika odavno. TV ne postoji ni u kakvom obliku pa je samo potreban internet sa pristojnim brzinama.
Definitivno Orion, samo net placam 1374 din mesecno 1.5/500

@bakara Kad nećeš lepo na prepaid optiku kao ja pa da 500/50 plaćaš 1800 din 🤣

@Alister Hvala na brzom i jasnom odgovoru. Nisam znao da mtsovu optiku koristi još koji provajder sem yettela.

Orion i nije loš s obzirom da yunet ima opciju bez UO i nije skup, deluje mi kao odličan izbor gde je dostupan.

@bakara Ne vidim na Orionu nigde 1.5/500 za 1374 rsd.

Ne vidiš zato što su u međuvremenu podigli ponovo cene paketima. Sad je paket koji bakara koristi 1779 din. I to je cena za nove korisnike, sa popustom.

Do 2k rsd Orion i Yunet. Hvala lepo.

• Like
Reagovanja: uji
Orion može da bude nezgodan u zavisnosti od načina pristupa, ali evo kod mene više od godinu dana metro optika ni da štucne, 4,5 / 1 Gb/s (ja plaćam 1670 RSD, a vidim da je sada 1870 RSD za nove korisnike i nije 24 meseca nego 20, mada to nema ni veze pošto oni toliko često podižu cene u toku UO da ćeš sigurno moći da podneseš zahtev za raskid i potpišeš novu UO po još boljim uslovima). Po meni za te pare bukvalno nema bolje opcije, pod uslovom da si na lokaciji sa pristupom metro mreži.

Nisam znao da mtsovu optiku koristi još koji provajder sem yettela. S obzirom da yunet ima opciju bez UO i nije skup, deluje mi kao odličan izbor gde je dostupan.
Yunet je ćerka firma Telekoma nastala rasparčavanjem Euneta gde je njima pripao ISP i infrastruktura, a SBB-u hosting (Eunet je kasnije pripojen u SBB). Tako da, svuda gde je mts optika, tu može i Yunet.

Hello stranger karticu kupi na trafici

za pocetak dobijes 100GB 3 dana taman da testiras brzinu i dal signal vala valja

posle toga imas za 2000din da aktiviras opciju NEOGRANICENI INTERNET 30 DANA , tako da ce ti bit za sve potrebe brzina je nekih 75 do 80 ovamo u ns tako da probaj pa ces videt.

"onda SBB ili kombinacija 4G A1 kućnog interneta i Xplore TV (pošto se u slučaju aktivne pretplate ne troše podaci u A1 mreži, ali televizor onda mora da bude Android ili da se u sopstvenoj režiji obezbedi Android box/HDMI dongle poput Mi TV stick i slično)"

Kolega uji, meni u A1 rekose, mailom iz korisnickog, da se net iz Kucnog neta trosi ako se koristi Xplore A1. Bio bih zahvalan za potvrdu da li je to stvarno tako?

Hello stranger karticu kupi na trafici

za pocetak dobijes 100GB 3 dana taman da testiras brzinu i dal signal vala valja

posle toga imas za 2000din da aktiviras opciju NEOGRANICENI INTERNET 30 DANA , tako da ce ti bit za sve potrebe brzina je nekih 75 do 80 ovamo u ns tako da probaj pa ces videt.
Negde sam procitao da se taj dodatak moze aktivirati samo jednom . Mozes li to da potvrdis?

Negde sam procitao da se taj dodatak moze aktivirati samo jednom . Mozes li to da potvrdis?
mozes da aktiviras kad god oces i gde god oces na teritoriji srbije barem tako kazu 30 dana 2k dainara i kao neograniceno msm radi sve lepo super cepa sad samo testiraj kakav ti je speed i signal i to je to makar nisi pod ugovorom

Kolega uji, meni u A1 rekose, mailom iz korisnickog, da se net iz Kucnog neta trosi ako se koristi Xplore A1. Bio bih zahvalan za potvrdu da li je to stvarno tako?
Nisi me tagovao @ pa ovo tek sada vidim. U ponudi je Xplore TV Sport dodatak za postpaid korisnike, ali ako se ispostavlja da nije dostupan za Kućni net, onda su stvarno ******.
Dok gledaš na telefonu, tvoj internet iz tarife se ne troši

Nisi me tagovao @ pa ovo tek sada vidim. U ponudi je Xplore TV Sport dodatak za postpaid korisnike, ali ako se ispostavlja da nije dostupan za Kućni net, onda su stvarno ******.
Hvala ti, u potpunosti me zbunio mail iz podrske A1. Po njima, net iz KN tarifa se trosi ako se koristi Xplore TV (i Sport dodatak).

Dobar dan. Želeo bih da uzmem internet i TV paket za stan u ulici Stevana Dukića na Karaburmi. Zanima me da li ima neko u okolini ko bi mi predložio provajdera?

Nazad
Vrh Dno