Šta je novo?

Najjeftiniji internet paket koji ima neogranicen internet

Supernova "super net" paket od 50/5 košta 2200 dinara mesečno. Ako je novi korisnik i ako uspeš da preko agenta prodaje dobiješ 24 meseci 50%, cena za super plan 2S je 2000 dinara za 200/200.

Da li agenti Supernove daju popuste samo za internet, ili mora da se uzme net sa tv da bi bio popust 12 ili 24 meseca

Supernova "super net" paket od 50/5 košta 2200 dinara mesečno. Ako je novi korisnik i ako uspeš da preko agenta prodaje dobiješ 24 meseci 50%, cena za super plan 2S je 2000 dinara za 200/200.
Kako sad stoje stvari sa novim korisnicima?
Na adresi postoji priključak na ime osobe koja nije prijavljena na toj adresi. Ako se ona odjavi i prijavi osoba koja jeste prijavljena na toj adresi da li će ona biti novi korisnik?

@kalehrl 2024v1 paketi su aktuelni od 15. novembra.

Izvinjavam se ako highjackujem temu ali imam slično pitanje pa da ne otvaram novu temu.

Pošto od 9.1.2025. kreću nove cijene za internet pakete, iskoristio sam priliku da se riješim pošasti zvane mts i da raskinem ugovor sa njima bez ikakvih penala, jer sam ekstremno nezadovoljan uslugom i bezobrazlukom, ali dobro to nije sad tema.

Elem, treba mi savjet za novi kućni internet paket, koji bi imao i TV. Izbor TV kanala mi nije pretjerano bitan, samo da ima nešto da malo ugasim mozak dok listam kanale i odmaram. Sport ne pratim tako da mi arena i ostalo apsolutno nisu bitni.

Za internet je bitno da je što brži (logično), ali optika ne može jer nije provučena do moje zgrade. Radije bih neku opciju mobilnog interneta ako je to uopšte OK opcija (nemam iskustva s takvim tipom interneta).

Internet kojeg se rješavam je mts bakar, a imam info da je osoba koja je prije mene bila u ovom stanu vjerovatno imala SBB (jer je bio provučen i ostao koaksijalni kabl od utičnice do TV).

Bitno je da mogu uzeti taj internet/TV bez ugovorne obaveze, jer nisam siguran koliko dugo ću još živjeti u Srbiji pa mi ugovori od 2 godine ne odgovaraju nikako.

Živim u potkrovlju (ako to ima ikakve veze), u zgradi u centru malog grada (nije Bg).

Ako neko ima dobra iskustva molim vas da pišete. Ako uz paket mogu uzeti i neki mobilni internet, još bolje (ali nije obavezno, to mogu odvojeno uvijek).

Živim u potkrovlju (ako to ima ikakve veze), u zgradi u centru malog grada (nije Bg).
To može da bude prednost. Kada na laptopu pretražiš WiFI mreže... da li se vidi neki provajder Interneta? U Beogradu je najjeftiniji pomenuti KBC net... gde za 1000 dinara mesečno dobiješ Internet sa televizijom.

Možda nešto tako ima i u tvom mestu... pozovi KBC net... mada to je bežični net... kada padne sneg... kada je oluja... imaćeš prekide...

@vrsxjsf što se tiče kućnog interneta preko mobilne mreže, dobijaš LTE CAT 4 ruter koji se zakači za jednu frekvenciju. Za mts mobilni internet sleduje CAT 6 MiFi i radi na dve frekvencije, odnosno u najidealnijem slučaju kod A1 može da se preko akvizitera pribavi CAT 7, isto 2CA, ali je dugo deficitaran.
Stoga, za ono što je lako dostupno, možeš da preneseš broj u A1 na pripejdu do kraja meseca, gde dobijaš besplatan Mega Plan narednih godinu dana sa 10GB i dodatnim saobraćajem za društvene mreže, što je više nego dovoljno za test. U mts-u za testiranje signala biće dovoljan identičan internet saobraćaj uz novu sim karticu na 15 dana, a dobija se i za prenet broj.

Za nešto više, a kao pripejd opcije, tu su A1 Hello stranger i Yettel turistički paket.

Posebno napominjem da mobilni telefoni, naročito novijeg datuma od 2019. pa nadalje, uglavnom imaju mnogo bolje LTE modeme pa samim tim je upotrebljivost signala veća, kao i protok interneta.

Posebno napominjem da mobilni telefoni, naročito novijeg datuma od 2019. pa nadalje, uglavnom imaju mnogo bolje LTE modeme pa samim tim je upotrebljivost signala veća, kao i protok interneta.

Hvala na detaljnom odgovoru svima. Što se tiče citiranog, imam potpuno funkcionalan Samsung Galaxy S10 koji bih možda mogao da koristim u ove svrhe.

Trenutno imam u sklopu BOX4 mobilni internet mts-ov i on stvarno funkcioniše besprijekorno, bilo gdje u stanu mi je najmanje 70Mbit/s, a ide i do 100.

Interesuje me ovaj dio za TV kako da iskombinujem, i kako to funkcioniše ako bih uzeo neke ograničene mjesečne iznose tipa 150/200/400GB interneta, da li potrošnja koju "vuče" TV ulazi u to?

Hvala na detaljnom odgovoru svima. Što se tiče citiranog, imam potpuno funkcionalan Samsung Galaxy S10 koji bih možda mogao da koristim u ove svrhe.

Trenutno imam u sklopu BOX4 mobilni internet mts-ov i on stvarno funkcioniše besprijekorno, bilo gdje u stanu mi je najmanje 70Mbit/s, a ide i do 100.

Interesuje me ovaj dio za TV kako da iskombinujem, i kako to funkcioniše ako bih uzeo neke ograničene mjesečne iznose tipa 150/200/400GB interneta, da li potrošnja koju "vuče" TV ulazi u to?
Nema na čemu! Ako Iris Go ne vuče dodatno podatke, onda možeš tu opciju da razmortiš, mada košta mesečno koliko i prosečna kablovska. U tom slučaju, realno je da pre uvedeš Antenu Plus i zadužiš CA modul umesto STB-a. S druge strane imaš i Orion TV sa opcijom Gledaj besplatno. Kod A1 Xplore TV nažalost nije predviđeno izuzeće od potrošnje podataka za kućni internet pa je po mom mišljenju ta ponuda besmislena.

Ta kombinacija usluga realno neće da može (a da budeš zadovoljan) : mobilni "kućni" net + IPTV varijanta TV usluge. Iole kvalitetniji TV stream sabija gigabajte k'o od šale.
Osim ako si neko ko stvarno gleda TV max sat vreme dnevno i internet koristi 2 sata dnevno (jer ostatak vremena i nije u kući /stanu, osim kad spava 😂) i to pod uslovom da živiš sam.

Yettel Mobilni Net Max za 2900 ima 1000GB (1TB) mesečno što je i više nego dovoljno za prosečnog korisnika, samo ne znam koja je brzina downloada na tom paketu?

Nije dugoročno rešenje, ali veoma korisno: za neregistrovane mts brojeve ide 2025GB i po 2025 minuta i poruka na 90 dana od datuma registracije, što je i više nego dovoljno za veliki protok interneta i strimovanje televizije.

Nije dugoročno rešenje, ali veoma korisno: za neregistrovane mts brojeve ide 2025GB i po 2025 minuta i poruka na 90 dana od datuma registracije, što je i više nego dovoljno za veliki protok interneta i strimovanje televizije.
uji, imaš li možda informaciju da li ovo vrijedi za novokupljene prepaid brojeve, nakon 1. januara 2025.? radnica u poslovnici mi je neki dan rekla da ova akcija vrijedi samo za brojeve koji su bili aktivni prije ovog bonusa, ali nisu bili registrovani, ali ne bi bio prvi put da me obmanjuju sa informacijama, pa da provjerim...

uji, imaš li možda informaciju da li ovo vrijedi za novokupljene prepaid brojeve, nakon 1. januara 2025.? radnica u poslovnici mi je neki dan rekla da ova akcija vrijedi samo za brojeve koji su bili aktivni prije ovog bonusa, ali nisu bili registrovani, ali ne bi bio prvi put da me obmanjuju sa informacijama, pa da provjerim...
Ne bi smelo. U oglasnoj poruci bi moralo to da stoji, a s obzirom da to nije slučaj, to je kršenje Člana 20 Zakona o zaštiti potrošača, stav 10 i Čl. 25 stav 4.

Poslednja izmena:
Ne bi smelo. U oglasnoj poruci bi moralo to da stoji, a s obzirom da to nije slučaj, to je kršenje Člana 20 Zakona o zaštiti potrošača, stav 10 i Čl. 25 stav 4.
Testirao, ne radi. Nema opcije uopšte da se aktivira to sa novokupljenim brojem, koji je registrovan u subotu. Neću se nikome žaliti jer nemam ni energije ni živaca, ali eto info za ostale da znaju.

Sta je najjeftinije za penzionere, uzeo sam za rodjake na moju preporuku a1 kucni net, ono je sramota kako radi pola mb download.... i sad bi da uzmemo nesto drugo, jug Srbije u pitanju, ima li neki operater povoljnost za penzionere?

U aplikaciji Moj MTS ne vidim taj 2025 bonus....
Widget isto prikazuje samo 300 min + 300 SMS dobrodošlice.
Moj mts - Dodaci - Promocije (poslednja stavka).

Meni se pojavila tek par dana nakon online registracije broja.
Ako je proslo par dana, onda ih zovi i dodelice ti.

Sta je najjeftinije za penzionere, uzeo sam za rodjake na moju preporuku a1 kucni net, ono je sramota kako radi pola mb download.... i sad bi da uzmemo nesto drugo, jug Srbije u pitanju, ima li neki operater povoljnost za penzionere?
Imaju li fiksni telefon?

a1 kucni net, ono je sramota kako radi pola mb download....

Možda je jeftinije da, ako već nisi, isprobaš da prošetaš taj ruter i vidiš da li im je svuda u kući/stanu tako loš prijem, da staviš karticu u mobilni i vidiš kako je u njemu i da eventualno nabaviš ruter kojim su drugi forumaši postizali dobre rezultate.

Vidi ovaj link za detalje:

I ovaj link za dodatne preporuke 4G rutera:

Poslednja izmena:
@poglavicas nemaju fikski nazalost niti imaju tehnicke mogucnosti u tom kraju jos su dvojnicki brojevi i obican adsl koji radi jedva....

@ewfd154 šetao sam ruter, donosio moj neki isto 4g, podesio da stoji samo na 4g ubacivao u dva razlicita telefona išao napolje i internet radi download najviše do 1.5 max 2mb dok upload ode i do 5-6......

p.s. na skrisotu vidite download napolju (tel je ip13) bez ikakvih fizickih prepreka 0.4 mb i na kraju su prestali i iz korisnickog servisa sa se javljaju, poslednji put je agentica rekla "pa pise DO 20mb brzina...., to je to"

Prilozi

• 17386830966303677363806855725751.jpg
    17386830966303677363806855725751.jpg
    130.7 KB · Pregleda: 31
Hvala na objašnjenju i izvini, propustio sam tu epopeju. Stvarno mi je žao što se tako odvratno ponašaju i neće da omoguće raskid kad već ne obezbeđuju nikakve uslove da to radi iole pristojno.

Moj mts - Dodaci - Promocije (poslednja stavka).

Meni se pojavila tek par dana nakon online registracije broja.
Ako je proslo par dana, onda ih zovi i dodelice ti.
Dodeljen mi je bonus već ali sada pokušavam da proverim stanje dok je SIM u ruteru.
Kad idem u Aplikaciji Moj mts na Dodaci kaže mi: "Ovaj servis ti je trenutno onemogućen"

Da li A1 ili Yettel imaju prioritizaciju saobraćaja na tim Kućni net paketima tj. Mobilni internet Max na MiFi odnosno 4G ruteru, ili su brzine iste kao i na mobilnim telefonima?

Nazad
Vrh Dno