Kako sad stoje stvari sa novim korisnicima?Supernova "super net" paket od 50/5 košta 2200 dinara mesečno. Ako je novi korisnik i ako uspeš da preko agenta prodaje dobiješ 24 meseci 50%, cena za super plan 2S je 2000 dinara za 200/200.
Od 9.1. je cena 2749 din.Supernova "super net" paket od 50/5 košta 2200 dinara mesečno. Ako je novi korisnik i ako uspeš da preko agenta prodaje dobiješ 24 meseci 50%, cena za super plan 2S je 2000 dinara za 200/200.
To može da bude prednost. Kada na laptopu pretražiš WiFI mreže... da li se vidi neki provajder Interneta? U Beogradu je najjeftiniji pomenuti KBC net... gde za 1000 dinara mesečno dobiješ Internet sa televizijom.Živim u potkrovlju (ako to ima ikakve veze), u zgradi u centru malog grada (nije Bg).
Posebno napominjem da mobilni telefoni, naročito novijeg datuma od 2019. pa nadalje, uglavnom imaju mnogo bolje LTE modeme pa samim tim je upotrebljivost signala veća, kao i protok interneta.
Nema na čemu! Ako Iris Go ne vuče dodatno podatke, onda možeš tu opciju da razmortiš, mada košta mesečno koliko i prosečna kablovska. U tom slučaju, realno je da pre uvedeš Antenu Plus i zadužiš CA modul umesto STB-a. S druge strane imaš i Orion TV sa opcijom Gledaj besplatno. Kod A1 Xplore TV nažalost nije predviđeno izuzeće od potrošnje podataka za kućni internet pa je po mom mišljenju ta ponuda besmislena.Hvala na detaljnom odgovoru svima. Što se tiče citiranog, imam potpuno funkcionalan Samsung Galaxy S10 koji bih možda mogao da koristim u ove svrhe.
Trenutno imam u sklopu BOX4 mobilni internet mts-ov i on stvarno funkcioniše besprijekorno, bilo gdje u stanu mi je najmanje 70Mbit/s, a ide i do 100.
Interesuje me ovaj dio za TV kako da iskombinujem, i kako to funkcioniše ako bih uzeo neke ograničene mjesečne iznose tipa 150/200/400GB interneta, da li potrošnja koju "vuče" TV ulazi u to?
uji, imaš li možda informaciju da li ovo vrijedi za novokupljene prepaid brojeve, nakon 1. januara 2025.? radnica u poslovnici mi je neki dan rekla da ova akcija vrijedi samo za brojeve koji su bili aktivni prije ovog bonusa, ali nisu bili registrovani, ali ne bi bio prvi put da me obmanjuju sa informacijama, pa da provjerim...Nije dugoročno rešenje, ali veoma korisno: za neregistrovane mts brojeve ide 2025GB i po 2025 minuta i poruka na 90 dana od datuma registracije, što je i više nego dovoljno za veliki protok interneta i strimovanje televizije.
Ne bi smelo. U oglasnoj poruci bi moralo to da stoji, a s obzirom da to nije slučaj, to je kršenje Člana 20 Zakona o zaštiti potrošača, stav 10 i Čl. 25 stav 4.uji, imaš li možda informaciju da li ovo vrijedi za novokupljene prepaid brojeve, nakon 1. januara 2025.? radnica u poslovnici mi je neki dan rekla da ova akcija vrijedi samo za brojeve koji su bili aktivni prije ovog bonusa, ali nisu bili registrovani, ali ne bi bio prvi put da me obmanjuju sa informacijama, pa da provjerim...
Testirao, ne radi. Nema opcije uopšte da se aktivira to sa novokupljenim brojem, koji je registrovan u subotu. Neću se nikome žaliti jer nemam ni energije ni živaca, ali eto info za ostale da znaju.Ne bi smelo. U oglasnoj poruci bi moralo to da stoji, a s obzirom da to nije slučaj, to je kršenje Člana 20 Zakona o zaštiti potrošača, stav 10 i Čl. 25 stav 4.
![]()
Registrujte svoj pripejd broj i uživajte u bonusu: 2025 GB, 2025 minuta i 2025 SMS poruka!
Registrujte se brzo i lako svoj pripejd broj i aktivirajte bonus: 2025 GB interneta, 2025 minuta i 2025 SMS poruka u nacionalnom saobraćaju.mts.rs
Ja bi se žalio. Nije 600 dinara sitna lova.Testirao, ne radi. Nema opcije uopšte da se aktivira to sa novokupljenim brojem, koji je registrovan u subotu. Neću se nikome žaliti jer nemam ni energije ni živaca, ali eto info za ostale da znaju.
Moj mts - Dodaci - Promocije (poslednja stavka).U aplikaciji Moj MTS ne vidim taj 2025 bonus....
Widget isto prikazuje samo 300 min + 300 SMS dobrodošlice.
Imaju li fiksni telefon?Sta je najjeftinije za penzionere, uzeo sam za rodjake na moju preporuku a1 kucni net, ono je sramota kako radi pola mb download.... i sad bi da uzmemo nesto drugo, jug Srbije u pitanju, ima li neki operater povoljnost za penzionere?
a1 kucni net, ono je sramota kako radi pola mb download....
Dodeljen mi je bonus već ali sada pokušavam da proverim stanje dok je SIM u ruteru.Moj mts - Dodaci - Promocije (poslednja stavka).
Meni se pojavila tek par dana nakon online registracije broja.
Ako je proslo par dana, onda ih zovi i dodelice ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari