Šta je novo?

Najjeftiniji 2.1 sistem - Blueberry

gvlada

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2006
Poena
605
Hocu da kupim neki najjeftiniji 2.1 sistem za kupatilo, pa ako im vlaga nesto ucini da mi nije zao hehe..... Gledao sam Blueberry SW-20 i sl modele koji su 1400din pa na gore. Njihovim sajtom bas i nisam nesto odusevljen, tako da moze li mi neko reci koja je razlika izmedju raznih modela npr 20, 23, 25 itd. Osim oblika i cene, ispade da su svi iste snage tj RMS dok PMPO itekako varira, mada me ovaj drugi ne interesuje. Hvala unapred.

Microlab TMN-1 ~2400

Hehe, rekoh najjeftiniji... za kupatilo :) SW-20 kosta 1400din, dok su ovi malo skuplji 1500-600 i sl. Pa me interesuje ima li neke razlike u ovim zvucnicima ili je maltene to to. 2400din je ipak za 1000din skuplje a u kupatilu dok se tushiram bitnije mi je da cujem nego da pravim razlike u kvalitetu zvuka :)

a da lepo odvrneš svoje Z-5500 do te mere da se i u kupatilu čuju? Mislim... 10 minuta dnevno - za to da kupuješ zvučnike? :d Ja ovo iz iskustva pričam :)

:wave:

Poslednja izmena:
Imacu uskoro zone 2 out na AVR pa mi se svidja ideja da imam zvuk u kupatilu, osim toga ne koristim kupatilo samo ja, heh. Nekako mi 1400din ne zvuci mnogo za ulaganje ali opet da proverim za razlike u modelima. Izgleda da niko nije siguran.

ja ti opet kažem - batali :d

kvalitet zvuka ionako nećeš osetiti pored vode koja curi iz slavine, jedino ako ti je važno da se koncentrišeš dok si "snužden" na WC šolji :)

znam kako je kad voliš muziku, i ja volim da je slušam po ceo dan, pa ipak mi nikad na pamet nije palo da kupujem muziku za kupatilo...

:wave:

Hehe, pa zone 2 izlaz iz AVR tj sta god ide na njega, radio, mp3, CD itd. Odlucio sam da ako uzimam izabrem ipak najjeftiniju varijantu jer kao sto rekoh kvalitet mi u ovoj prici nije bitan samo da se cuje :)

Ja imam ovaj Logitech i kupio sam ga za manje od 2k dinara dok još nije divljao kurs. Zaista se korektno čuje, mali je i kompaktan. Ako ga nađeš, slobodno ga uzmi. Viša klasa low end 2.1 zvučnika je svakako ovaj model (opet) Logitech-a, ali bi bio daleko od predviđenog budžeta.

Meni za kupatilo vrši posao Altec Lansing im600. ;)

4932006-altec-lansing-im600-ipod_medium.jpg

Sad košta mnogo, ja sam ga uzeo za 10k dinara.

I to je prilično, ali je sprava prilično korisna. To je zapravo dock za iPod, a pored reprodukovanja muzike sa iPod-a, u mogućnosti je da pušta radio ili bilo šta što vežeš na AUX. Prenosiv je, baterija traje poprilično, ima i USB (mini A se zove čini mi se, nije klasičan). I za svoje dimenzije se odlično čuje što je najbitnije. Kupljen je, između ostalog, da bi mi punio iPod kad sam na nekom putovanju, ali izgleda da nije kompatibilan sa iTouch-em 2nd gen.

Anyway, evo lepog review-a koji je pomogao da izaberem baš njega (u opciji su bili i razni Logitech uređaji kojih nema kod nas (Pure-Fi serija mahom)).

^Ali gruva ko ludo.Realno kad sam stavio ipod na to cudo i kad sam pojacao, jednostavno nisam mogao da verujem kako dobar zvuk repodukuje.I to poprilicno glasno naspram velicine.A i stvarno mu traje dugo baterija.

Nazad
Vrh Dno