Ako oces dobar Andro,otporan na udarce a nije vise od 350...go for HTC Desire ,iz prve ruke ti govorim,korisnik sam skoro 1god i prezadovoljan samNemam nista kontra da kazem
![]()
Nijedan se ne lomi, ako ga cuvas.
Ttalking desire.
Znam, ali znam i sebe, tako da....
I jednostavno, znam ljude koji su lomili fon sa kljucevima u dzepovima ...a i ne zelim a razmisljam o tome.
ZTE Blade je najbolji entry level Android telefon i tu nema nikakve rasprave, svi koji tvrde suprotno nisu nikad probali Blade. Sa cenom od oko 120 evra za nov uređaj sa dve godine garancije on prosto razvaljuje svu konkurenciju, jedini problem je što u Srbiji ne može da se nabavi.
Nemoj te fazone sa početka 90-ih, "Jeftino je samo nema"
Gdje MOŽE da se nabavi za 120e?
Sam si sebi odgovorio! Pazi kad su i razne madžiburijske zemlje daleko ispred nas, a o zemljama u okruženju je suvišno govoriti, pa i Albanija nas je pretekla. Pazi kad Somalija ima Paypal, a mi to u bliskoj budućnosti videti nećemo!U mnogim razvijenim zemljama i u okruzenju se nude.
deos X5 ili ZTE Scate koji su kick-ass telefoni.
Šta će Srbima "kineski" mobilni uređaji, kad su na benchu najjače teme sa aparatima 300+e? Tuga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari