Šta je novo?

Najjednostavniji CMS - predlozi

Skot

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
649
Nisam se puno zanimao sa CMS-ovima - prvenstveno pisem ono sto mi treba, ali klijent bi za male pare funkcionalnost koju ja necu da mu razivjam za te pare. Zbog toga u obzir dolaze gotova resenja, ali pitanje je koje? Nesto sto pruza jednostavno dodavanje stranica u postojece meni grupe i lako se implementira postojeci dizajn. Postoji li tako nesto? Hvala unapred.

Jednostavan sajt mozes da napravis uz pomoc Wordpress-a. Lako se dodaju strane, modifikuju meniji i sl.

Rainbow ti je zgodan i besplatan.

Ima neke svoje bubice, ali mozes ga kasnije iskoristiti i za mnooogooo komplikovanije stvari.
Nezgodno je to sto ti uz njega treba i SQL Server...Nisam 100% siguran moze li da se nabudzi na neku drugu bazu, ali vredi probati...

Evo sad pokusavam da otvorim Rainbow portal ali nece...

Mambo me je smorio jer nemam vremana da se udubljujem u tematiku a nisam u roku od 3 sata uspio da promenim dizajn na onaj koji imam (dobro slobodno mi recite da sam n00b ali sta je tu je). Hvala na ostalim predlozima sad cu da pogledam.

Svakako nije jednostavno za provaliti, ali kada se prouci onda moze svasta da se radi.

Mambo vise nije free, ali zato Joomla jeste (isti je kao i mambo).

Mambo je bio besplatan i ostao je besplatan.
Skoro se desilo to da je većina programera iz mambo tima prešla u razvojni tim Joomla CMS-a (ova dva su za sada gotovo 100% kompatibilni).
Potoji i CMS koji se plaća koji prave stručnjaci Miro Internationala (ovi koje rade mambo), možda si mislio na taj da nije besplatan...ali on nikad nije ni bio.

Ja iskreno koristim joomla CMS i napravio sam 15-ak sajtova sa njime. Kad se malo udubiš, mali je čudo.

Long live Joomla :type: :)

Takodje koristim Joomla. Sto se iyrade templatea tice, mislim da nije previse komplikovan.

Nazad
Vrh Dno