Šta je novo?

Najgora igra koju ste igrali?

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ajmo malo obrnuto...pre smo pricali o najboljoj igri ikada napravljenoj ajmo sada da pricamo otome koja je najgora igra koju ste probali i koja vas se smucila cim ste je videli...

Nesto mi stao mozak :)

Poslednje bas exstra igre koje se secam je svakako Jedi 2 a slede Il2 Sturmovik. E da, i Re-Volt je rulao sto se igrivosti i kvaliteta (staza, balansa autica...) tice.

Update ce ici sutra, kad se budem otreznio :)

Re: Re: Najgora igra koju ste igrali?

Znas sta, takvih je mnogo vise od onih drugih. Cini mi se da ce ovaj thread da bude poduzi. Sve igr koje nisu ispunile tvoja ocekivanja su relativno lose igre. E sad, ne mislim na zanrove vec igra iz zanra koji tebi odgovara. Mozda je najgora igra koju sam ikad igrao bila........????........e omnik. Urece me ti. Cekaj malo.........pojma nemam. Ma bila ih je kamara jedna. Evo, pala mi na pamet recimo Airport inc. Da ne govorimo o igrama koje su totalni niskobudzetni trash, junk itd. vec o igrama koje su trebale da se probiju ali su bile sa takvim felerom da je to nepodnosljivo. :wave;

Ih breee Omnik, pa znam ja i gore igre od gorepomenutih... :)

Nego, nikad necu zaboraviti razocaranje kad sam kupio "small soldiers" verziju za pc (ko ne zna, doticna je jedna od must have za soni keca) ajd sto uopste nije ni nalik originalu, nego nisam mogao da verujem da je neko bio u stanju da posveti toliko vremena jednom obicnom teskom...
FX
A kad govorimo o promasenim iscekivanjima, ladno mogu ovde da turim i heroes 4, svaki komentar suvisan za sve poznavaoce serijala...
pozdrav!!!

Spirit je napisao(la):
Ih breee Omnik, pa znam ja i gore igre od gorepomenutih... :)

Nego, nikad necu zaboraviti razocaranje kad sam kupio "small soldiers" verziju za pc (ko ne zna, doticna je jedna od must have za soni keca) ajd sto uopste nije ni nalik originalu, nego nisam mogao da verujem da je neko bio u stanju da posveti toliko vremena jednom obicnom teskom...
FX
A kad govorimo o promasenim iscekivanjima, ladno mogu ovde da turim i heroes 4, svaki komentar suvisan za sve poznavaoce serijala...
pozdrav!!!

Heroes 4 jeste los, ali ima svojih drazi.
Ima tu zanimljive alhemije, ali za prave znalce magije, savetujem sledece naslove iz naftalina.

1)Lords of Chaos (1990) (Obavezno)
2)King's Bounty (1990)
3)Master of Magic (1996)

Fallout: Tactics
Heroes 4
X-com 3 (ne znam puno ime, ali onaj deo sto je izasao posle Terror from the Deep)...

ono cega mogu da se setim...

e da, tu je jos svaki nastavak Fife posle 98-ice

Re: Re: Najgora igra koju ste igrali?

omnik je napisao(la):
Nesto mi stao mozak :)

Poslednje bas exstra igre koje se secam je svakako Jedi 2 a slede Il2 Sturmovik. E da, i Re-Volt je rulao sto se igrivosti i kvaliteta (staza, balansa autica...) tice.

Update ce ici sutra, kad se budem otreznio :)

Lik koji toliko gotivi Divca logicno je da ima bljutav ukus...:D
Pa otuda i pljuvanje najbolje igre - Jedi Knight 2

Neki Brazilski FPS. :D
Joj kakvo dno !

Miroslav je napisao(la):
X-com 3 (ne znam puno ime, ali onaj deo sto je izasao posle Terror from the Deep)...

X-com Apocalypse. Potpuni promasaj za pasionirane igrace prosla dva dela. A o ovim novijim igrama sto su kao, gistro, kvazi 3D iz istog serijala da i ne govorimo. To je tek za medalju.

Re: Re: Re: Najgora igra koju ste igrali?

Amon_Ra je napisao(la):
Lik koji toliko gotivi Divca logicno je da ima bljutav ukus...:D
Pa otuda i pljuvanje najbolje igre - Jedi Knight 2

Ma istripovao sam da pise najbolje igre :)
A ti za Divca cuti da te ne bi banovao, jer ja to mogu :p :)

luka.l je napisao(la):
X-com Apocalypse. Potpuni promasaj za pasionirane igrace prosla dva dela. A o ovim novijim igrama sto su kao, gistro, kvazi 3D iz istog serijala da i ne govorimo. To je tek za medalju.
e bas ta.... poprilicno sam bio dperimiran par dana nakon igranja...

Ultima IX, nisam mogao da je patchujem a bez toga svakako pripada ovoj kategoriji, bas razocaran bejah ja...

Zombies (Amiga)

Ja cu vam reci sta sam podrazumevao pod 'najgorom igrom': znaci, svi smo je zeljno ocekivali, svi smo cekali dan kada ce u bakalnici softvera na uglu ona stici, jedva smo docekali da je instaliramo i predjemo 77%, da je upalimo i PUF! totalno razocarenje!
Znate sta je prava shit igra? Allen McAffe : The first resistance!!! Kakvo ****** od igre ne mogu vam opisati...

Odlicno ste se setili one nesrece, X-com: Apocalypse... ono je bio tako jedan jadan i bedan crtani film, bljak! :) Kada sam video one menije i odvratne crteze u max 16 boja, zivot mi se smucio.

Odnosi veliku nagradu za naj ******!!!

Nekom se ovo nece svideti, ali isto sam pomislio i za Diablo II kada sam ga video u svih njegovih 256 boja. Presao sam igru najvise zbog hype-a, da vidim nivoe i batalio je...

Ostrica je napisao(la):
Nekom se ovo nece svideti

Tu si u pravu. ;)

Pazi, igra je odlicna ali da je izasla godinu dana ranije nego sto jeste.

Pozdrav!

Po meni su najgore igre sve one igre koje su bombasticno najavljivanje, koje su trebale biti revolucionarne ili pak "godinama" radjenje (kao da to nesto znaci) a ispale mucak. Necu navoditi naslove, ima ih i previse.

Ista situacija i kod mene.Postoji veliki broj igara koje sam dugo cekao i koje su me razocarale.

Diablo II je mnogo zakasnio, najavljivali su ga kao blesavi i odlagali i kao da me je prosla zelja dok sam docekao.

Nox, sa druge strane, se pojavio niotkuda i bas me lepo iznenadio. Valjao je. I pojavio se pre Diabla II.

Re: Re: Re: Re: Najgora igra koju ste igrali?

omnik je napisao(la):
Ma istripovao sam da pise najbolje igre :)
A ti za Divca cuti da te ne bi banovao, jer ja to mogu :p :)

Ti si mnogo tripozan lik - mesas igrice, imena...

Interstate '82
NBA Live serijal
NHL 2002
Shogo: Mobile Armor Division
Najvise ****** igara su iz zanra strategija jer ih ima stvarno mnogo, a sve su kopirale jednu (DUNE 2, Age ili Starcraft\Warcraft).\

Ja nesto ne gotivim Warcraft 3. Kampanja postaje ekstremno dosadna nakon odredjenog vremena tj. kad provalis sablon protivnika... jedini razlog ste je i dalje igram (stigao do 8. poglavlja Undead kampanje) je prica koja je tu i tamo zanimljiva...

Sime je napisao(la):
Najvise ****** igara su iz zanra strategija jer ih ima stvarno mnogo, a sve su kopirale jednu (DUNE 2, Age ili Starcraft\Warcraft).\
Dodjes u klub i pitas: "Koja je RTS izasla danas prepodne?" :D '97-8.

Setih se:
7th Legion
EARTH 2134 (ili tako nesto)
DUNE 2000
Sim Park

mmarky je napisao(la):
Ubedljivo NAJGORA IKADA:
Serious Sam

Zasto? Igra je famozna ako se igra u dvoje (ne split screen ili kako se zvase vec u Lanu) i kad recimo zajedno prelazite igru. Ume da bude zanimljivo.

Pozdrav!

zashto?zato...

nije pitanje 'Koja vam se igra nije svidela' poshto je velika razlika.Kapiram da se nekom ne svidja NBA Live serijal[mada opet ni to nije igra],ali reci da je to najgora igra je.....

Austrijska igra "The Sting" toliko mi je dosadna i glupa da cim sam pokrenuo igru i video grafiku i ostale sitnice uzeo CD i dao drugu.
Pozdrav.:wave;

Venom je napisao(la):
zashto?zato...

nije pitanje 'Koja vam se igra nije svidela' poshto je velika razlika.Kapiram da se nekom ne svidja NBA Live serijal[mada opet ni to nije igra],ali reci da je to najgora igra je.....

Nisam te bas shvatio? Cekaj, pa upravo tako. To sto se nije svidela ne znaci da je najgora. Postoji mnogo gorih igrica od nje. Recimo NAVY SEALS!!!! Ko to nije video ne zna sta je krsh od igrice. ctp; Bilo je u SK-u i dobila je ocenu 31. To me je toliko primamilo da vidim i...........nisam imao sta da vidim.

Pozdrav! :wave;

pa da upravo to

vidish da si me do jaja shvatio :)

Vrh Dno