Šta je novo?

Najeftiniji tv

krmeljar

Poštovan
Učlanjen(a)
12.12.2020
Poena
70
Cao zanime me koja je najeftinija opcija za tv, bukvalno da ima bar ove standarne rts i slicne kanale, za ostale stvari se snalazim al cisto matorci da imaju

Одеш на сајтове продавница беле технике и погледаш.

mislim da kad kupis nov tv nemas rts i slicne kanale ili se pretplatis na nesto ili stavis neku sobnu antenu haha za 20-30 kanala samo

@Salac UE mislim da pita za pristup preko Interneta, ne za televizor

@Naci eksterna antena bolje. videti u temi za DVB-T2 u sobi "kućna multimedija"

@krmeljar ako pitaš koji televizor kupiti, tu je soba "šta da kupim". a ako pitaš koji servis uzeti, tu su "EON van mreže", "Arena cloud", "Orion TV", ima i "RTS planeta". za većinu navedenih, ako ne i za sve, postoje teme u ovoj sobi ("on-line servisi")

Ako pita za kanale najbolja opcija da ti da neko,brat,sestra,drug,komšija...slot,ko ima sbb,supernovu i sl..

Kucna antena sa pojacivacem i set top box i eto ti 15 kanala ranije je tako bilo ne znam sad kakva je prica.

Ne treba mu box ako je integrisan DVB-T2 u TVu, samo antena.

Ako pise analog, onda nema.

Sa sobnom antenom imas oko 15 kanala za dz.

Pitam za kanale, naravno da znam da tv mogu da kupim u prodavnici, sta je najeftinije od tih preplata ako moram..
Ako pita za kanale najbolja opcija da ti da neko,brat,sestra,drug,komšija...slot,ko ima sbb,supernovu i sl..
Oni ne blokiraju fazon da ne mogu sa jedne mreze da gledam, tipa tetka ima 2 stb od sbba jedan uopste ne koristi, sta ja mogu odem kuci i prikacim taj njen na moj tv?

Na sbb mrežu možeš da gledaš sve kanale ako je slot supernova,na SN mrežu sbb blokira "samo" sportklub,n1, novu s..ostali rade.Ovde pričamo o slotovima,ne o uredjajima,da ti da tetka koji ne koristi i sl.
Traži ti slot,napravi joj nalog na "moj sbb" i sam uzmi,pošto pretpostavljam da oni nemaju pojma za to,niti koriste..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno