Šta je novo?

Najbrzi "pametni telefon" ?!

bgmarko

Slavan
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
319
Trenutno nosim Nokiu 6630 i nisam nesto odusevljen njenom brzinom, cini mi se da je brza od 6600 koju sam nosio pre ali nedovoljno, mislio sam da je menjam za 6680 - po logici jaci model valjda je bolji, medjutim posle sam i ovde na forumu a i po stranim sajtovima video da je ovo jos sporije od 6630, onda reko aj ovaj novi N70 sa paprenom cenom reko mora da je to dobro, i procitam review gde ga maksimalno kinje po pitanju brzine, moje pitanje je sta kupiti ?! jel ima nesto brze od 6630, ne mora da bude Nokia ali mora da bude pametni malisa

Pozdrav Fala

Qtek su vrlo popularni mob. u Korei, Yapanu...

Ako hoces nesto more- down-to-earth, idi na motorolu mpx220... brza je poprilicno.

probaj ako mozes da nadjes Qtek 8310 !
qtek_8310_00.jpg

Poslednja izmena:
Ili sacekaj malo na N80,mislim da bi trebalo da ima procesor od 330 Mhz ili tako nesto,sem ako nisam negde procitao dezinformaciju!?A i ovako je N80 vredan da se menja 6630,sve ovo ostalo je skoro isto sa par manjih izmena i ne vredi da gubis tolike pare na doplatu!
Pozdrav ,)

Fu je, ja iskreno prvi put cujem za ovu firmu, a telefoni im uopste nisu loshi!
Ima li to negde kod nas da se lepo pogleda?

bop nema i-mate niko ne prodaje kod nas.
Ortak je proshle godine kupio fini mob njihov ne znam tachno model.
Imao je 1.3 kamericu koja solidno radi i 2002win mobile ili 2003 hm
Kupio ga je u Dubaiju za 200 $
Taj Dubai vredi da odesh na odmor sa dve prazne torbe i nakupujesh mobilne po poprilichno povoljnoj ceni.

E da shto se tiche onog jel ima brzi od 6630 pa prijatelju ako ti treba brze moje je mishljenje da je za tebe neki palmpad ima modela koji rade i kao mob i cena mislim da je oko 600 eura za nove modele. Googlaj malo.
Google je majka da brzo nadjesh ono shto ti treba.

Lepo izgleda jo Qtec ali nema ga kod nas, elem ova motorola MPX 220 neko ju je pomenuo, elem sve deluje ok ali mislim da sam je video kod ortaka i cini mi se da ima problem da nije dovoljno glasna, tj. ako stoji u torbici nikada je necuje da zvoni, jel ima jos neko ova iskustva ?!

MPx200 je jedan od glasnijih telefona. Ukoliko mu je tiha, treba da proveri podešavanja, promeni melodiju ili preispita svoje kriterijume.

Jedino što MPx200 ne ide uz topic nikako, ali radiće sasvim dovoljno brzo sve što ti bude trebalo. ;)

Mpx220 sa novim asian ROM-om(ako se moze reci da je nov, posto je odavno izasao)zvuci mnogo glasnije i od mpx200!
A koji je takt na kom radi 6630?

Procesor na 6630 radi na 220MHz,ako si na to mislio?
Pozdrav ,)

Ma kada kazes procesor radi na 220MHz to zvuci ekstra za telefon, ali mene smara sto svi ovi Nokijini telefoni kiksiraju na banalnim stvarima tipa ulazis u imenik cekaj sec,dva, ulazis u poruke cekaj 3-4sec, ulazis u pozive cekaj 3-4 sec, zar nisu mogli bar ove banalne stvari da naprave da rade brzo a ove napredne funkcije kada ti trebaju pa nije probledm da se sacekaju, elem Iwan pomenu neki asian ROM za Mpx220 jel to verzija firmwera ili nesto drugo kako da proverim koji je ako kupujem polovan tel.

Fala

bgmarko je napisao(la):
Iwan pomenu neki asian ROM za Mpx220 jel to verzija firmwera ili nesto drugo kako da proverim koji je ako kupujem polovan tel.

Zašto se brineš oko toga kada je postupak flešovanja firmware-a na pomenutom telefonu jedna vrlo prosta procedura?

Gledaj ti da hardverski telefon bude kako treba, a softver ćeš lako da mu središ.

@nidza Ti znas kako se ponasa mpx200, zar ne..............e pa mpx220 je bolji oko 40% od nje, ali je zato kamera u tamnijim uslovima losija(pored 1.29Mpix)!
@ Kao sto nidza rece, lako mozes skinuti taj firmware sa net-a, ako kupis telefon ja cu ti naci link!
Pozz

Nazad
Vrh Dno