Šta je novo?

Najbrzi forum!

The Minister

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2000
Poena
619
Dobro Bench nije los, dok dosta cesto nailazim na neke mrtve forume, gde ako postujes nesto - cekas i po nedelju dana za neki odgovor.
E mene zanima bas suprotno, koji je po vama najbrzi forum, ne kao software vec kao radna snaga i brzina postovanja?

phpBB 2.0.10. Postavis ga odes da rucas i dok se vratis vec ti je defejsovan 😀 Brze od toga ne moze 🙂

Aj sada ozbiljno kaka mislis najbrzi to zavisi od gomile faktora

kojiko je posecen, na kakvoj se masini hostuje, dali ta masina je vizana sa 128kb/s protokom ili 100mb/s, gde je hostovan forum (u uzbekistanu ili kod tvog provajdera).. i jos milion stvari budi malo precizniji...

Mislim da je mislio u stilu: "Na kom najbrže dobiješ odgovor na postavljeno pitanje".

Stvar je vrlo često u tome da su odgovori na onim forumima gde brzo dobiješ odgovor često neki spam, flood, off topic ili slično. Postovi su često smajliji, proste rečenice, "lol" i ostale gluposti 🙂...

Nas najbolji forum je definitivno bench (mada mu i nije neka konkurencija) mozda PcEkspert mada on nije nash ali ipak iz SFRJ.E sad shto se tice stranih foruma definitivno Guru3D,Xehus,DriverHeaven,Rage3D.Na ova 4 foruma postavis pitanje odgovor slijedi za 5-10min najgore sat vremena.Stvarno milina...

Ja mislim da je odličan i Elitesecurity.org forum, s tim što je bilo mnogo bolje ranije (2001-2002), kada nije bilo ovoliko korisnika, i kada je to baš bio "community", sa užim krugom ljudi koji se "poznaju" - kao što je Bench 😀

Ja bih pohvalio ovaj forum. Evo, upravo otvorih jedan topic trazeci samo info, a vec za 13 minuta mi se javio i Bata sa ponudom 🙂

Dobro, ovo moje je vise "kupujem/prodajem" tema, ali mislim da je i za ostalo veoma slicna brzina reagovanja.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Ja recimo za sad dolazim samo na bench a na elitesecurity odem samo kad me baci google pretraga necega 🙂 (Iako imam i tamo acc) 🙂
Cenim da je bench solidno brz

P.s. ako izuzmemo cinjenicu da na post thread zoom niko nije odgovorio nedelju dana 🙁 :'( 😡 :wall:

Nazad
Vrh Dno