Šta je novo?

Mobilni telefon Najbolji telefon do 300$

Koji mobilni telefon kupiti

gostak

Zapažen
Učlanjen(a)
27.10.2021
Poena
22
Pozdrav svima,
planiram da uzmem novi telefon i u opticaju su mi xiaomi redmi note 11pro ili 10pro ili mozda poco F3,ali preko recenzija sam video sa svi hvale A52S . Neki bolji predlog i da li se isplati uzimati xiaomi preko samsunga ,ili mozda neki treci telefon je bolji ?

Realme 9 Pro+ je nedavno izašao i cena bi uskoro trebalo da mu padne ispod 300 evra, tako da porazmisli i o njemu.

Ako ti 30 evra vise nije problem. Idi na Realme 5 GT po meni najzaokruzeniji telefon ne do 300 evra nego 500 evra. Kosta 330 na KP.
Imas utiske koje sam ostavljao na 3 i 4 toj strani teme na forumu.
Ako si ranije koristio Mi Ui lako ces se navici na Realme UI koji je cak i nesto jednostavniji i vise tecan sa animacijama.

^Camera nema OIS, dok A52s ima, i ima IP67.
Imao sam i Mi 11 Lite, Poco F3 i A52s. Sva tri su dobri telefoni, a kad bih morao da biram između ta tri, izabrao bih A52S.
Pokretač teme bi trebao ako je u mogućnosti, da ih sve uživo vidi i proba, pa da sam odluči koji mu najviše odgovara...

Poslednja izmena:
Nisam pronasao temu, a da ne otvaram novu. Moze li savet za najbolji telefon u rangu 70-90e? Hteo bih za majku da kupim, znaci, nista specijalno, ali da moze sve osnovne funkcije da obavlja. Ako nista ne nadjem da je ok, mislio sam Redmi Note 9a, koji je malo preko ove cene. Ako mislite da ima nesto u cenovnom rangu 70-90e da je na nivou kao Redmi Note 9a, slobodno dajte predloge.

Iskreno, sad sam korigovao pretragu na Mobilnom svetu do 120 evra i iskren da budem, ne bih lično išao ispod ovog, a i ovo je neki minimum minimuma gde granica je tanka za nešto najosnovnije:
Što je nemala razlika u odnosu na ovo:

Pozdrav svima,
planiram da uzmem novi telefon i u opticaju su mi xiaomi redmi note 11pro ili 10pro ili mozda poco F3,ali preko recenzija sam video sa svi hvale A52S . Neki bolji predlog i da li se isplati uzimati xiaomi preko samsunga ,ili mozda neki treci telefon je bolji ?
Realme Gt neo 2

Šta podrazumevate pod "sve osnovne funkcije"? Telefoniranje i sms. Kamera? instaliranje programa? Baš me zanima. Meni je trebao telefon samo za telefoniranje i kupio sam neku Nokiu za 3000 dinara. Baterija se puni jednom nedeljno a i tada je malo ispod pola. Te osnovne funkcije su svima različite. Moji roditelji su koristili samo telefoniranje i sms. Mama je, doduše, nekada koristila kameru ali to je bilo maksimmum 20 puta. Da je nije imala na telefonu ne bi joj ni falila. Tata je jedva koristio i SMS. Njima su to bile osnovne funkcije.
Ova Nokia je TA 1174.

Kako vam izgledaju ovi novi Honor uređaji ?
Pre svega gledam Honor Magic4 Lite, deluje ok telefon..a trenutno je akcija u domaćoj radnji gde se može nabaviti sa regularnom garancijom od 2 godine za 30.000 RSD..
Da li se isplati kupiti ovaj telefon ??

Pa imam u izboru Honor 50, Moto Edge 30, Edge 20 i Poco F3..
Ne znam šta uzeti, šta izabrati od ponuđenog ??

Dobri, ali jako los software support od strane Motorole. Kaskaju za ostalima samo tako.

Ja sam imao Edge 20 Pro model, i zakucao se na A11, dok su ostali delili OTA update za A12.

Honor 50

Nazad
Vrh Dno