Šta je novo?

Najbolji telefon do 1000 DM...

drjackyll je napisao(la):
( Ah da, nisam neki ljigavi diler ili serviser :p nedaj Boze )

A sta to imas protiv servisera?

Filipe, ako trazis mali telefon, onda bi mogao da pogledas Erikson T66, koji je jedan od najmanjih na svetu, cena mu je oko 900 dm. Pogledaj neke Samsung modele, jako su dobri.

Benefon Esc! -ubedljivo najbolji tel. sa GPS-om i mapama gradova..., 20+ redova displej...

ili

Samsung SGH-A300 - na preklop sa dva displeja-i upola te cifre.

p.s. cisto ako ne znas za Samsung-ov model:

na fazon Motorole na preklop, ali ima odgore jos jedan mali displej tako da je mnogo prakticniji telefon, a i uopste je zakon za Motorolu- displej, softver, grafika.....nema ni smisla nabrajati ipak je Motorola americka firma-sto ce reci krs (bez obzira sto je kao telekomunikaciona kompanija najjaca, telefonski aparati namaju puno veze sa tim, kao npr. sto je i Ford najveca kompanija, a automobili krs).-Ovo tupim samo da neko ne bi spomenuo sta predstavlja Motorola.

E i meni se mnogo svidja T68 model, jedan je od najboljih u poslednjih par godina.

George je napisao(la):
p.s. cisto ako ne znas za Samsung-ov model:

na fazon Motorole na preklop, ali ima odgore jos jedan mali displej tako da je mnogo prakticniji telefon, a i uopste je zakon za Motorolu- displej, softver, grafika.....nema ni smisla nabrajati ipak je Motorola americka firma-sto ce reci krs (bez obzira sto je kao telekomunikaciona kompanija najjaca, telefonski aparati namaju puno veze sa tim, kao npr. sto je i Ford najveca kompanija, a automobili krs).-Ovo tupim samo da neko ne bi spomenuo sta predstavlja Motorola.

Eto sada covek hoce da kaze da Ford i Motorola ne prave kvalitetne stvari...
kako bre ford moze biti krsh? Explorer, Expedition, Excorsion sve krsh do krsha:D
Ajd...

PJ je napisao(la):
Zemun zakon ;)

Ako imas dobar telefon valjda ga imas zbog sebe, a ne zbog drugih. Da nisi mahao njime vervatno ne bi ne nestao....zar ne? U svakom slucaju :(

Svojevremeno su drugaru na Kalisu prisli choporativno (on je bio sa devojkom) i "zamolili ga" uz par udaraca da im preda 5110 (u to vreme cudo tehnike :))
U tome i jeste fazon. Malo ljudi je znalo za njega. . Na srecu ja nisam dobio nijedan udarac. Lepo ljudi prisli, prislonili pistolj na glavu i posluzili se telefonom. Ocigledno neko od ''drugova''. Od tada prvo razmislim nedelju dana, pa tek onda kupim nesto sto je tesko nekoliko soma. I naravno cekam dan da odem iz drzave u kojoj ne mozes da se setas ulicom bezbedan.

Bas tako: ZEMUN ZAKON.

p.s. Kad sam rekao nestane mislio sam da je otet. Sigurno ga ne bih drzao na stolovima, ostavio iza sebe itd.. itd...

Shale je napisao(la):
Eto sada covek hoce da kaze da Ford i Motorola ne prave kvalitetne stvari...
kako bre ford moze biti krsh? Explorer, Expedition, Excorsion sve krsh do krsha:D
Ajd...

Pa dobro ne bas bukvalno, ali ne mogu se porediti sa Evropom i Japanom. Motorola nisam mislio da nisu kvalitetni, ali osmisljenost,dizajn,softver, pa i funkcionalnost (nesto je i dobro naravno), ali Samsungov maltene prvi model na preklop i smisle dodatni displej-sa kojim vec ima smisla taj telefon, a Motorola posle koliko desetina modela na preklop pa im ne pada napamet da covek sazna ko ga zove dok ne otvori telefon, ili koliko je sati.

p.s. A sto se tice Ford-a tu totalno zivis u zabludi ili nemas dovoljno pravih informacija pouzdanih o pravom stanju stvari-sem sto izgledaju impozantno nemaju nijedan drugi kvalitet i kvare se kao ludi, a cene paprene, samo bedu sebi na vrat da navuces. Izuzev Fokusa-stvarno fin autic. npr. jedan moj poznanik koji je vozio neki ne bas novi Ferrari uzeo posle njega neki Ford pick-up od ovih sto si spomenuo-i ne zna sta sve nije menjao-kuka covek za Ferrarijem, ima para dosta a kuka koliko ga kostaju popravke-sve u hiljadama, kaze Ferrari je mala beba za odrzavanje.Ima milion primera, a mozes i neke objektivne testove da pogledas pa cak i Americke-i oni sami pljuju svoje automobile.

Ne preteruj, Ferari nikako ne moze da bude "mala beba" za odrzavanje.

Amon_Ra je napisao(la):
Ne preteruj, Ferari nikako ne moze da bude "mala beba" za odrzavanje.

Ja samo prenosim da mi je bilo zao coveka koliko je kukao-em ga odrase od para, em auto stalno u servisu-kao i da ga nema.Ferrari sigurno da nije jeftin za popravke, ali se ocigledno manje kvari od Forda pa ti vidi kako stoje stvari.
p.s. eventualno da se prenese rasprava negde grugde, mislim da nema smisla da ovako grubo skrecemo temu.:)

Motorola, Ferari, Ford, Samsung...

Da krenem prvo o osnovnoj temi... Samsunga i merkam pomalo. Postoji cek i demo na Samsungovom sajtu, pa ako nekoga zanima... Jedino sto mi nije jasno je da li taj fon ima plavu boju na spoljnom displeju, a unutra zelenu, ili sta...
Sto se tice Motorole, Motorola ima telefon sa spoljnim displejom. U pitanju je model V60. Cena mu je oko 950DM.
Sto se tice Forda, ja imam (pra)starog eskorta i ne znam zbog cega je ******... Ja ne delim bas to misljenje. Mislim da su svi americki proizvodi nekako robusni i glupavi, ali ne i nekvalitetni.
Inace, motoroli po elektronici malo ko moze da parira. To sto idioti nisu sposobni da naprave normalan software za odlican aparat, to je druga prica...
A da, najvaznije: ferari nemam, tako da ne znam koliko mu se krecu delovi... :)

eno na mobilnimagazin.com oglasima, 6510 za 700 dm i 8310 za 600 i kusur... Novi, sa garancijom...

Mozda je sada to razlog da odluka padne, jer je T65 i dalje iznad 1000dm...

Filip je napisao(la):
.....takodje su mogli da stave opciju menjanja pozadinskog osvetlenja... (sto fali svim ovim telefonima osim V66 i T68).
Nastavljamo...

Mislim da je bilo bolje da su to preskocili i na V66 , nego ovako da nijedna boja nije "posteno" odradjena.....totalno bezveze.....a SL45 stvarno ima slabo zvono, uzas.....ja uzeo prvo njega,...pa V66 pa se vratio SL-u, jer nisam mogao da verujem kako je los dispay na Motoroli....e da ,..ono sto mi strasno smeta na V66 je sto se otvara do odredjenog ugla, pa nije bas zgodna za lice....ja sam Motorola fan, ali sam bio razocaran kad mi je stigla V66:mad:

Ali pogledaj da nema negde Motorola 720...to je vec nesto....

Pozdrav!:wave;

Carlito, e sad si me razocarao... Ja koji nikad nisam bio motorolin fan sada sam hteo da uzmem V66... ali sad sigurno necu. Nisam primetio da "oblik" telefona kada se otvori pravi nekakav problem, niti to za osvetljenje, sem mislim narandzasta ili tako neka boja sa kojom se nista pod milim bogom ne vidi.
A koji je to 720??? Na preklom, ili sta? Kako to izgleda?

Da li je neko probao Siemens S45 (ne SL)??????????

Filip je napisao(la):
Carlito, e sad si me razocarao... Ja koji nikad nisam bio motorolin fan sada sam hteo da uzmem V66... ali sad sigurno necu. Nisam primetio da "oblik" telefona kada se otvori pravi nekakav problem, niti to za osvetljenje, sem mislim narandzasta ili tako neka boja sa kojom se nista pod milim bogom ne vidi.
A koji je to 720??? Na preklom, ili sta? Kako to izgleda?

Da li je neko probao Siemens S45 (ne SL)??????????
Ja sam inace veliki ljubitelj motorole , imao sam cd930 pa bebicu .....sad sam presao na siemensa s45 .....prilicno je dobar telefon , lepo izgleda , mali je , nema antenu , ima dosta funkcija , dobar prijem ....jedino sto me nervira je zvono koje nije ni za k :D ...tako da mi u tom segmentu nedostaje motorola.....inadce viceo sam ovu motorolu c3oo koja izgleda veoma cool ali ne znam da li je stigla kod nas.

Nazad
Vrh Dno