Šta je novo?

najbolji signature?

Ne znam koji je lik,ali signature mu je..."u svakoj lazi ima pola istine,kad se ta polovina lazi oduzme,podeli,sabere-+/....na kraju dolazimo da laz jednako pola istine"...u tom fazonu...slatko sam se ismej'o :)

To je Kutija. Meni je najjači krabber-ov :d .

Poslednja izmena:
Meni je najjaci moj svakako, zato ga i drzim, a inace postoji jedan lik sa signature-om u fazonu "Batalite 3D Mark-ove, mogu to i ja u PhotoShopu..." Tako da mi je on najbolji, neracunajuci moj :d

Poslednja izmena:
definitivno je zeegermanov super, mada je moj jaaaaaaako tr00 :D

Nije los ni ovaj:
"Artifical Inteligence is no match for natural stupidity."
Ne znam ko je vlasnik :d

Neo_Matrix je napisao(la):
Meni je najjaci moj svakako, zato ga i drzim
Da stvarno, tvoj je bash onako originalan kao i sam nick :smackbum: :shock:

Max je ranije imao super signature: "bolje sto poena u dzepu nego u 3d marku" :)

OK je bio onaj (ne znam ciji, ali cete se setiti sigurno) pocinjao je sa "jos jedan obican dan na Benchu" a odnosio se na pitanje za graficke kartica tipa "šta da kupim" i gomilu odgovora. Neću da parafraziram, ako neko zna tačno kako ide mogao bi da ga paste-uje. Naravno, čestitka vlasniku istog

Pozdrav

Meni se ovaj svidja od kjgkreek-a

"r!sc!:
Ali, najbolji rezultati u igrama su postignuti sa AMD procesorima. Naime, moj drug je pre preso Wolfenstein na AMD-u nego drugi na Intel-u."

Ma moj signature predstavlja jedno razmisljanje u trenutku neke besposlice :D

A sto se te r!sc!-ove izjave tice, nema ko je nije pogresno shvatio :)

Turbo je napisao(la):
"r!sc!:
Ali, najbolji rezultati u igrama su postignuti sa AMD procesorima. Naime, moj drug je pre preso Wolfenstein na AMD-u nego drugi na Intel-u."

NAJBOLJI
van konkurencije

jest' vrh :) :)

Najbolji u zadnje vreme koji sam video ovde na forumu je:

MarkoJ.:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Poslednja izmena:
extra je ovaj od Marka J,znaci mnoooogo je dobar:)

Meni je extra ovaj od Superstarra

Cipelo, tvoj je dobar... Meni se svidja ova delimirova recenica, i ne verujem da cu da je menjam... Ali bisera ovde ima puno...

Savetujem da radite copy/paste sig-a o kome pricate, jer ih clanovi menjaju, tako da posle nekog vremena postovi nece imati smisla.

Superstarr-A GOOD friend will come bail you out of jail
A TRUE friend will be sitting next to you saying, "Damn we fucked up!!"

Ali je notorno glup... Znaci ko nema oci ne moze da provali da ga lazu???

ne nego kad bi ti ga neko procitao i pitao te sta je rekao vecina bi odgovorila 3x realize..

PS. Ne znam koji mi je odavde najbolji, ali jedan od najboljih ikada sam procitao kog jednog membera na xtreme systemsu:

"I am n00b, how do I test if it is 3D stable ?!? user: "Start Paint, draw a cube, if your computer dosn't crash - it's 3D stable""

:d

to je neka prepiska sa onog tamo foruma :p zaboravio sam aktere pa ih nisam naveo

Poslednja izmena:
"I am n00b, how do I test if it is 3D stable ?!? user: "Start Paint, draw a cube, if your computer dosn't crash - it's 3D stable"

ZAKON! ZAKON! Respect..HAAHAHAHAAAHAHAHAHAHHHH...ovo je kao ono u muckama kad Del-Boy prica za Miki Pearce-a da bi mu i "nacrtana ovca umrla od gladi"...HAAHAHAAHAH!

by Dionis6: idealno bi bilo do 10% niza frakvencija za 2d i 5% visa za 3d kad se podeli sa parnim brojem koji odgovara agp magistrali 2 puta, 4 puta, 8 puta.

jedan od boljih :D

Vrh Dno