Šta je novo?

Najbolji sajt za kupovinu jeftinih telefona

Stefan5K

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.11.2015
Poena
4
Dobar dan,zanima me koji po vama najbolji sajt za kupovinu jeftinijih telefona poput OnePlus,Meizu,Xiaomi...?

Mislio sam na strane sajtove,pošto ne živim u RS.

Nema pravila gde je najjeftinije... Obicno to uvek bude razlicito, na nekom sajtu bude akcija,na nekom ne... Ako te bas ti kinezi interesuju,onda aliexpress, gearbest, pandawill (bio je ranije ok,cini mi se da je poskupeo dosta)... ima ih jos dosta,pogledaj u temi o kineskim telefonima, ljudi navode gde su kupili i po kojoj ceni.

Dobar dan,zanima me koji po vama najbolji sajt za kupovinu jeftinijih telefona poput OnePlus,Meizu,Xiaomi...?

Svaki od tih proizvodjaca radi shipping u nemacku, ne vidim sto bi rizikovao za male pare da ti uvale kopiju ili sta znam sta.

Evo ti brate ovaj http://www.efox-shop.com/ verovatno najjeftiniji bez troskova cak mislim da je u Nemackoj njihovo skladiste pa ce ti biti i brzo i bez troskova a najjeftinije bar vecina telefona sto sam ja gledao a i na Nemackom je :)

Nazad
Vrh Dno