@Voodo_nbg
i onda bi ga ja woona odvalio kao shto sam to ucinio i pre par meseci, od tad je nestao -_-;;
@Bojan Novakovic
SC:Broodwar kao expanzija je napravila savrshenstvo koje se igra i dan danas, i kad se kaze Starcraft, u 99% slucajeva svi misle na Starcraft: Broodwar, 1% su oni koji pikaju Starcraft original na battle netu i kojih nije malo, ali je znatno vishe SC:Broodwar igraca. Nijedna rasa nije najjaca, sve zavisi od samih igraca.
@filipenko
Brate filipenko probao sam warhammer i mnogo sam ocekivao od tog naslova, igra je dobra, ali samo toliko. Plica je od Starcrafta da je jednostavno svako poredjenje suvishno. Ovo ti pricam kao neko ko igra Starcraft od '98 i koji pored toga isproba svaku novu strategiju koja izadje. Jednostavno kad reshish da izadjesh iz zabluda javi se da pikamo na battle netu, uvericesh se kao i mnogi drugi koji su mislili slicno tebi ^^ I nije slucajno da se lepi etiketa mega naslova svakom blizardovom ostvarenju jer je multi aspekt igre i trajnost online igranja ono shto je najteze postici, a igraci prvi primete kad neshto ne valja, kad igra nije izbalansirana i kad ne nudi dublji gameplay, koji blizzardove igre itekako poseduju, zato i traju. I Diablo 2 ima neki svoj shmek koji ljude vraca da ga prelaze over and over, a koji drugi arkadoliki rpg-ovi nemaju.
Nadam se da si razumeo shta sam hteo da kazem, dakle ima puno dobrih strategija, ali nemaju dovoljno dubok gameplay, tzv. counter jedinica, micro, macro, shto je blizzard uspeshno implementirao u svoje igre. Reci mi jednu strategiju u kojoj pomerish jedinicu i dobijesh manji damage, a da nije blizzardova?