Šta je novo?

Najbolji program za vreme

BFuser

Cenjen
Učlanjen(a)
20.07.2012
Poena
169
Zna li neko neki dobar program za vremensku prognozu na desktopu tj. taskbaru da imam i po mogucnosti da je freeware?

Taskbar ili desktop? Totalno drugačije stvari. :)

Ja koristim Rainmeter i Tonxico Suite/Weather gadget za desktop. Završava posao sasvim lepo.

Pa pozeljno bi bilo za taskbar a ako ne,onda bar za desktop

HTC HOME, extra stvarcica :)

HTC Home sam i ja koristio do pre mesec-dva, ali je program izrazito nestabilan: ima memory leak koji predje 1 GB, često pravi sukob sa DirectX i uopšte 3D programima (video plejeri, igre), apdejt rutina ume da udje u beskonačnu petlju (skida i instalira isti apdejt iznova); takodje se ne razvija skoro godinu dana - programer je napustio projekat i prebacio ga u otvoreni kod koji još niko nije preuzeo na dalje razvijanje.

Ja sam prešao na Rainmeter, stavio Windows Sense skin i opet imam kvazi-HTC Home, iako ima skromnije mogućnosti.

Ja sam zadovoljan sa HTC home,a pre njega sam koristio yahoo widget !

ja koristim ovaj. nije nesto preterano lep ali je koristan i tacan

Kod:
http://www.singerscreations.com/WeatherWatcherLive/

HTC Home sam i ja koristio do pre mesec-dva, ali je program izrazito nestabilan: ima memory leak koji predje 1 GB, često pravi sukob sa DirectX i uopšte 3D programima (video plejeri, igre), apdejt rutina ume da udje u beskonačnu petlju (skida i instalira isti apdejt iznova); takodje se ne razvija skoro godinu dana - programer je napustio projekat i prebacio ga u otvoreni kod koji još niko nije preuzeo na dalje razvijanje.

Ja sam prešao na Rainmeter, stavio Windows Sense skin i opet imam kvazi-HTC Home, iako ima skromnije mogućnosti.

Za godinu dana nisam imao niti jedan od tih problema. Niti na win 7 niti na win 8 :)

^ ali su definitivno najpouzdaniji, ne postoji bolja vremenska prognoza sa vise tacnih podataka.

Koristio sam WeatherWatcherLive dok je bio free, a sada koristim yowindow.

Weather center gadget i Xwidget su najbolji za sad:)

Vrh Dno