Šta je novo?

Najbolji program za video editing?

brlja

Zapažen
Učlanjen(a)
24.12.2021
Poena
21
Dakle, free ili sa cenom nekom, sve jedno. Ili možda neko misli da ima online aplikacija koja brzo sve to sređuje. Ne bih baš mnogo da se mučim sa gomilom opcija. Treba mi samo da napravim lepe prelaze između sekvenci, da ima mogućnost da se ubaci neki tekst, da se na primer animira pisanje olovkom, tako... da ima neke moderne efekte? Šta predlažete?

Znači treba mi snimak za jutjub.

Tebi treba par programa tu.

Od DaVinci Resolve-a do Adobe After Effect-a. Što komplikovanije stvari hoćeš, to su i programi komplikovaniji.

HitFilm Express ti radi sve sto ti je potrebno. Trebace ti par dana da se uhodas, ali je u sustini jednostavan za koriscenje i najbitnije, free je.

Preporuka za HitFilm Express, koristi sam ga neko vreme odličan program.

Evo instalirao sam HitFilm Express, pa da... program je besplatan ali add-on ovi se plaćaju šta sad da radim?
@DukeLander @slaksm

I ja sam ga instalirao, ne sećam se da me je ijedan program toliko našetao za skidanje, instalaciju i za registraciju, baš gadno :sick:Kao free ali baz plaćenih add-on radi manje nego windows Movie maker. Sve miriše na prevaru.

Shotcut je skroz free ali je overkill za to što mu treba. Možda da proba Quik, postoji verzija za android i pc, i prilično je user friendly.

Vrh Dno