Šta je novo?

Najbolji program za rezanje DvD-ja?

Del Boy

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2005
Poena
319
Koji je program najbolji za narezivanje dvd diskova po vasem misljenju? hvala na odgovorima :type:

Reče Bane da zadnja inkarnacija Nera (7.0.x.x, gde je x.x ≠ 0.0) sadrži dorađeni burning engine i DVD-ovi rezanji njime nemaju više tako loše skenove kao ranije.
Što će reći, koristi Nero 7.

a c a je napisao(la):
Voodoo da li znas kako se zove osakacena verzija Nera 7 od otprilike 50 MB, znaci bez ostatka programa?
hm... Nero Rip? :D mislim, to i jeste nelegalno izvucen samo taj deo programa...

inace, ja bih svakako preporucio Nero 7 - najjednostavniji, a super je...

Novi Nero je dobar ali nikako nije jednostavan. Povratak na njega sa Onesa mi je prava nocna mora u smislu interfejsa. Trebam da kliknem 15 puta da bih otpoceo rezanje. Druga je stvar sto ga svi koriste pa su navikli na njegov interfejs.

Nero radi jako lepo, ONES me je zeznuo par puta bez razloga tako da to ne preporucujem sem za neke RW-ove koji su neposlusni kao rezervni program...

filipenko je napisao(la):
Novi Nero je dobar ali nikako nije jednostavan. Povratak na njega sa Onesa mi je prava nocna mora u smislu interfejsa. Trebam da kliknem 15 puta da bih otpoceo rezanje. Druga je stvar sto ga svi koriste pa su navikli na njegov interfejs.
ja sam isprobavao ONES skoro mesec dana... smorio me je bas prilicno, jer treba da kliknem 15 puta da bih otpoceo snimanje, za razliku od Nero-a :)

Ne razumem kako si to uspeo :) Sve imas u istom prozoru, sve ti je tu na 1 klik. Jedino ako nisi koristio opcije tipa "always show details", "save these details for..." ili "save these settings for..." koje iskoristis jednom i nikad vise pa si onda svaki put svaki put morao iznova da palis sve.

Poslednja izmena:
Ja nisam uspeo da narezem u Nero 6 DVD image koji sam kreirao u Nero 7 prijaviljuje mi error in image a inace sasvim lepo se mountuje i radi sve ali jednostavno nece. Jos jedno taj isti image nije moguce bilo narezati u Nero 7 probao sam 6 puta i 6 puta na pocetku pukne dvd i prijavi unspecified burner error ma u kom god dvd rezacu probao. A image je sasvim ispravan. Koristim 7.0.1.2 pa mozda ima neki mali bug.

Ma ONES i nista drugo.
Zahvaljujuci njemu zaboravio sam sta je ASPI i ostalo...

Sto rece Filipenko, gde nadje 15 klikova u Onesu ??

Poslednja izmena:
Koji ozbiljan program za rezanje danas koristi ASPI? Svi dolaze sa svojim drajverima, što je dobro.

chuo sam da nero 7.0.0.0. ima neke bugove i treba sacekati da izadje jos koja verzija da se to ispravi... za sada najbolje je da koristis nero 6.6.0.6. koji mi nikad nije pravio problem (srezano oko 200 dvd-a bez shkart-a)

Mare je napisao(la):
...ONES me je zeznuo par puta bez razloga tako da to ne preporucujem sem za neke RW-ove koji su neposlusni kao rezervni program...

i mene isto
od tada samo ROXUJEM
:banana:

Šta ima od besplatnih DVD rezalica?!

underground je napisao(la):
chuo sam da nero 7.0.0.0. ima neke bugove i treba sacekati da izadje jos koja verzija da se to ispravi... za sada najbolje je da koristis nero 6.6.0.6. koji mi nikad nije pravio problem (srezano oko 200 dvd-a bez shkart-a)
Prva i jedina sedmica koja je raspoloživa za javni download je 7.0.1.2, i ona radi kako treba.

Od besplatnih imas i CDBurnerXP Pro.

Ja ga nikada nisam koristio, ali video sam na nekim stranim forumima da ga hvale.

ja sam presao skroz na cdburner xp... solidni skenovi (cini mi se bolji od nerovih), jednostavan interfejs, solidna kolicina opcija...

Mozda je glupo pitanje ili meni nesto nije ok sa nerom 7.0.1.2 u pitanju je dodavanje sesija ... nigde nema da se bira brzina rezanja pri dodavanju vec reze maximalnom brzinom ... tako to treba sedmici nero ili ne bas ?

To je neki bag kod tebe. Koristim istu verziju Nera, baš sam skoro nastavljao 3 multisesije (od kojih 2 nisu ni bile kreirane Nerom već Onesom) i nisam imao nikakvih problema sa biranjem brzine.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Reče Bane da zadnja inkarnacija Nera (7.0.x.x, gde je x.x ≠ 0.0) sadrži dorađeni burning engine i DVD-ovi rezanji njime nemaju više tako loše skenove kao ranije.
Što će reći, koristi Nero 7.
Sve je do rezaca, ja ne primecujem nikakvu razliku sto se skenova tice, ako je disk dobar to je Pi ~10 i nesto jako malo Pif, ako je disk losiji onda tu nero 7.x.x.x ili ONES ne pomaze...

Nazad
Vrh Dno