hm... Nero Rip?a c a je napisao(la):Voodoo da li znas kako se zove osakacena verzija Nera 7 od otprilike 50 MB, znaci bez ostatka programa?
ja sam isprobavao ONES skoro mesec dana... smorio me je bas prilicno, jer treba da kliknem 15 puta da bih otpoceo snimanje, za razliku od Nero-afilipenko je napisao(la):Novi Nero je dobar ali nikako nije jednostavan. Povratak na njega sa Onesa mi je prava nocna mora u smislu interfejsa. Trebam da kliknem 15 puta da bih otpoceo rezanje. Druga je stvar sto ga svi koriste pa su navikli na njegov interfejs.
hehe... tamo gde on nadje 15 klikova u Nero-upTomic je napisao(la):Sto rece Filipenko, gde nadje 15 klikova u Onesu ??
Mare je napisao(la):...ONES me je zeznuo par puta bez razloga tako da to ne preporucujem sem za neke RW-ove koji su neposlusni kao rezervni program...
Prva i jedina sedmica koja je raspoloživa za javni download je 7.0.1.2, i ona radi kako treba.underground je napisao(la):chuo sam da nero 7.0.0.0. ima neke bugove i treba sacekati da izadje jos koja verzija da se to ispravi... za sada najbolje je da koristis nero 6.6.0.6. koji mi nikad nije pravio problem (srezano oko 200 dvd-a bez shkart-a)
win vistaoutlaw je napisao(la):Šta ima od besplatnih DVD rezalica?!
Plugin za TC (download site)outlaw je napisao(la):Šta ima od besplatnih DVD rezalica?!
Sve je do rezaca, ja ne primecujem nikakvu razliku sto se skenova tice, ako je disk dobar to je Pi ~10 i nesto jako malo Pif, ako je disk losiji onda tu nero 7.x.x.x ili ONES ne pomaze...Voodoo_NBGD je napisao(la):Reče Bane da zadnja inkarnacija Nera (7.0.x.x, gde je x.x ≠ 0.0) sadrži dorađeni burning engine i DVD-ovi rezanji njime nemaju više tako loše skenove kao ranije.
Što će reći, koristi Nero 7.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari