Reci mi jel kod tebe na Ashampoo 6 (mislim na free verziju) normalno radi "Quick erase" opcija? Kod mene je "Quick erase" trajao jedno petnaest minuta sto je nenormalno.
Sinoc sam prvi put instalirao i probao ImgBurn (trebalo je da narezem dva ISO-a). Moram priznati da sam ostao prijatno iznenadjen. Gomila opcija (mozda i previse, pa ume da zbuni na prvi pogled), podesavanja koja nisam nalazio ni kod skupljih i poznatijih programa, verifikacija (ne mogu da se setim da li CDBurner XP ima ovu opciju, koja mi je prilicno bitna) i sve to u ~2,5 MB instalacionog fajla. I na kraju, sve to freeware.
Svaka im cast.
verifikacija (ne mogu da se setim da li CDBurner XP ima ovu opciju, koja mi je prilicno bitna)
Ne,za sve,mozes sesije da radis,sve kao u Nero- ..mada,Nero,da se nije toliko nagojio (bez obzira na Custom Install)bio bi the best choise..a i od 9ke pravi probleme u poslednje vreme.
Prassi Ones.
Odlican programcic koji reze sve zivo.
Dobra stvar je sto komande salje direktno firmveru uredjaja i nisu mu potrebni aspi lejeri i slicno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari