Treba mi program za drugara. Ima dosta snimaka snimljeni mobilnim uredjajem,pa bi ih spajao,ubacivao tekst,muziku,ubacivao slike izmedju klipova itd....Ne postoji najbolji
zavisi zasta ti treba i sta ti tacno treba
zna neko? :wall: :trust:kako da u premiere-u cropujem npr prvi video kao krug ili neki drugi oblik ne kvadrat, a da sa oko njega vidi drugi video iz timeline-a?? jel jedini nacin da preko Photoshopa crtam krug pa da ukljucim transparentnost?? nadam se da nije...jel ima neki plugin specijalno za to?
Ne znam za Premiere, u After Effects-u to moze da se odradi sa dva klika.kako da u premiere-u cropujem npr prvi video kao krug ili neki drugi oblik ne kvadrat, a da sa oko njega vidi drugi video iz timeline-a?? jel jedini nacin da preko Photoshopa crtam krug pa da ukljucim transparentnost?? nadam se da nije...jel ima neki plugin specijalno za to?
nisam nikad pokusao, ali sta bi bilo kad bih video fajl od sat ipo, dva, ucitao u Premiere..dal bi ga normalno ucitao? ili bi mu trebalo sat vremena za ucitavanje...pitam jer mi klipove od par minuta ucitava minut... kako profesionalci obradjuju video...u televizijskoj video montazi itd...
Niko ne pominje EDIUS. Po meni odlican program i vrlo jednostavan![]()
Niko ne pominje EDIUS. Po meni odlican program i vrlo jednostavan![]()
A zasto niko ne spominje VirtualDub....po mom misljenju mogu da se usudim da kazem da moze da stane rame uz rame sa najboljim komercijalnim resenjima...pogledaj i zakljuci sam http://en.wikipedia.org/wiki/VirtualDub
...
It is designed to process linear video streams, including filtering and recompression, but lacks features common to dedicated video editing software.
...
VirtualDub can be used to delete segments of a video file, or to reorder them. However, segments of different files cannot be mixed, and no transition effects can be applied.
...
A zasto niko ne spominje VirtualDub....po mom misljenju mogu da se usudim da kazem da moze da stane rame uz rame sa najboljim komercijalnim resenjima...pogledaj i zakljuci sam http://en.wikipedia.org/wiki/VirtualDub
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari