u, ***, wiz, pa to je odgovor posle samo 10 meseci 🙂
a) "'Oćeš da konvertuješ npr. flac ili Vorbis u MP3" --- jok, brate! odakle mi flac ili vorbis? tj, nekoliko ogg-a sam prebacio u mp3 i nisam primetio probleme sa sustanjem, a ne znam sta je bilo sa tagovima...
b) "bilo bi zlobno da te pitam kako da pomoću CDex-a konvertujem MP3 u WMA 128 kbps VBR 2-pass" --- ne bi bilo zlobno, jer je moj jasan odgovor: pobogu, zasto bi to neko radio??? pa, cilj je prebaciti u mp3 😀
c) "Za nijansu manje zlobno bi bilo da te pitam kako konvertovati u bilo kakav VBR WMA" --- 😀 salis se, jel? kakav, bre, wma???
d) "Treba li reći da dBpowerAMP ama baš sve od pobrojanog ume?" --- treba, naravno, jer mozda nekome sve navedeno iz nekog (kog???) razloga i zatreba...
btw, glede "obavezno ti treba plajvaz. Zašto? Pa da zapišeš sve tagove u neko blokče i da ih onda ručno prepisuješ u konvertovane fajlove, jerbo CDex ne ume da prenese i upiše tagove" --- meni ni to nije problem, jer su kod mene tagovi = imena fajlova 🙂 a to Mp3TagTools odradi za par sekundi, koliko god da ima pesama 😛