Šta je novo?

najbolji program za 3d animaciju

(moze i ovaj obicni kad vas mrzi da odete po 3.55) Pozdrav momcima sa #animax-a... cao

Mrzi me da odem po 3.55, pa gde da idem covece, u pi... lepu materinu. Na animaxu nema nikog ceo dan i celu noc, samo sam jednom nasao na jednog operatera koji mi je odmah rekao da ga ne pitam za brazil, jer radi u lightwave-u. Ipak je lik bio dobar i dao mi par korisnih informacija. Sta pravite toliku famu oko tog brazila, samo pricate o njemu, ali ni da zucnete gde da se nabavi. Pisite na mail.

Razocarao sam se. Kao da ste vi napravili program, pa necete da se piratizuje, nema duha zajednistva ;)

Mamadzula, MAX nema veze sa smislom za crtanje. Uopste nije vazna ruka (ona ce se uvezbati) dokle god postoji ideja i sposobnost da se ista pretoci u delo.

Dalje, sto se Brazil-a tice, nije ga tesko nabaviti. Tesko ga je registrovati. Nekima je (ne znam kako) uspelo. Posao je veoma neprijatan i koliko sam shvatio, par moderatora sa ovog foruma radi na nekoj vrsti "tutorijala" za registrovanje tog cuda. Dok se to dogodi, koga interesuje Brazil nek nabavi verziju 0.26alpha koja odlicno radi i ima je svuda ( www.splutterfish.com ).

Pozdrav i opusteno ;)

E joj bre ... sve vam lepo pise u uputsvu. treba vam Softice program kome cete u toku instalacije da kazete da se "dize" uz windows. Jedina stvar koja neradi u tom uputstvu je sledece. Umesto 72CDB koji kaze da treba da se upise, bi ukucajte prva 4 simbola koja se nalaze u sledecem prozoru i ista su u svakom redu. Ima ju neki brojevi XXXX: pa onda ta 4 simbola. Ukucajte 3dXXXX(ta 4 simbola)2CD (valjda .. pogledajte u uputsvu) i to je to ... onda ce se otvoriti nov prozor u kome treba da editujete smo ono sto vam pise u uputstvu.

He he...

Lazo brate... nisam tebi govorio(sebi sam se obratio:)) Omnik-E:) veoma je vazno znati da crtas ako to ne znas Scene ima da ti se sastoje od prostih objekate tipa cajnik, lopta, kocka...(kao sto si sam rekao "...nema veze sa rukom..." ali talenat je nesto sto se ne uci) i ponavljam da to ne mora nista da znaci ali moze da ti pomogne pri uhodavanju u MAX ili vec neki program koji koristis ili koji ces koristiti... Onaj ko ne zna da nacrta coveka na papiru nece znati ni u MAX-u zato sto nema dara(Ma kad jednostavno nesto ne ide ili si usta postavio previsoko ili oci suzio nije to to...)

Vrh Dno