za plocu ASUS MB - SOCKET 1150 - SABERTOOTH Z97 MARK 1 koji mi je intel procesor najbolji za upgrade? neki xeon da li ima i9? potrebno za intenzivno koriscenje vise aplikacija istovremeno... sad imam i7-4790K 4.0GHz. hvala unapred na savetima!
nema neki xeon, nesto.....? hvala na odgovoru!Taj koji imaš je već najbrži na toj platformi pa ćeš ga morati overklokovati ako ti treba više snage. Ili da pređeš na neku noviju platformu.
Ima ali su svi 4-core kao i i7, ali slabiji od njega. Moraćeš da menjaš platformu ako želiš nešto jače...nema neki xeon, nesto.....? hvala na odgovoru!
a za video, 4k obradu slike, mnogo filtera i efekata, koja ploca, procesor? da bude top?
a intel? uvek sam bio intelovac... zar toliko zaostaje?Ryzen 5950X, 5900X, 5800X ili neki iz 3000 serije sa istim brojem jezgara. Ako ti 5950X nije dovoljan, imaš Threadripper procesore.
hvala na savetima!LGA2066 i LGA1200 socket pa vidi kako ti se uklapa u budžet, ali broj jezgara je manji nego kod AMDa.
Tako baca sajt, izabrao sam 1150 ali je on dao link za ovajPogrešan socket si odabrao, 1150 se traži.
Taj ti je najjaci.za plocu ASUS MB - SOCKET 1150 - SABERTOOTH Z97 MARK 1 koji mi je intel procesor najbolji za upgrade? neki xeon da li ima i9? potrebno za intenzivno koriscenje vise aplikacija istovremeno... sad imam i7-4790K 4.0GHz. hvala unapred na savetima!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari