Šta je novo?

Najbolji Out Run (al'sam mator)?

brzi

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2001
Poena
619
Koja je najbolja izvedba ovog Seginog čuda iz 1986? Sad tek vidim koje igrice ja jurim, a koje igra omladina ovde...
Ima li neko verziju za MAME da baci na [email protected] ?
Moze i neka bolja, ako postoji...

Ja imam ali DOS verizju....potrajace dok ne potrazim. Imam i SEGA verziju na CDu sa emulatorom...
Nisi ti jedini igram i ja (secas se TDCGA - lambordzini, ferari i lotus pa vozis ko zna kuda i bezis od policije?) Lepa stara vremena....

Ako imas dos verziju OutRun-a, nemoj da se trudis, treba mi nesto sto je igrivo i sto lici na pravu arkadnu verziju. TestDrive sam igrao jos na C64, pa Amigi, Atariju, a onaj koji je izbacen za PCja u 320x200 i 256 boja mi je pravio zazubice dok sam jos isao u skolu :D jer kod kuce sam bio limitiran na 16 boja.
Sve se nadam da ce mame da popravi utisak. Afterburner je u sega verziji odlican, a jos uvek skidam onaj po preporuci iz prethodnog posta iste sadrzine.

Salji mi na mail fajlove za SEGA emulator OutRun-a, znaci sve sto treba da bi radio, ali ne naravno ceo sadrzaj CDa. U emulatoru koji ja imam, direktorijumi od znacaja su PLAYNOW i ROMS. Znaci ako mozes nekako da izvadis nesto sto bi odgovaralo ovome, salji slobodno, osim ako nije 3+ megabajta.

brzi je napisao(la):
treba mi nesto sto je igrivo i sto lici na pravu arkadnu verziju.

Potrudi se pa iskopaj na netu System16dx emulator za segine Arcde(sa sve zetonima) i naravno postoji i dump-ovan i outrun izmedju ostalog!( ja igrao i igram i dalje)

Poz

alokiN je napisao(la):
...

Potrudi se pa iskopaj na netu System16dx emulator za segine Arcde(sa sve zetonima) i naravno postoji i dump-ovan i outrun izmedju ostalog!( ja igrao i igram i dalje)

Poz

U pravu si.
System16 je naj segin emulator za doticnu igru a najbolji mi je
SUPER HANG ON. Original automat sa SCANLINE opcijom.
Sve se moze naci na netu.
Zao mi je sto nije emuliran segin HOT ROD kojim sam bio ocaran
u luna parku. Hoce li ga konacno neka verzija MAME-a ubaciti?

Ja bre nikako ne mogu da nadjem taj emulator. Sve nesto bez veze, ili mrtvi linkovi. :( Jel' moze neki link? Ili ako nije mnogo da mi neko baci na mail?

brzi je napisao(la):
Ja bre nikako ne mogu da nadjem taj emulator. Sve nesto bez veze, ili mrtvi linkovi. :( Jel' moze neki link? Ili ako nije mnogo da mi neko baci na mail?

Evo ti jedan link koji jos funkcionise:

http://www.geocities.com/TimesSquare/Battlefield/9176/arcdemain.html

Sto se romova tice, mislim da rade i oni za MAME (koje ovaj emulator
podrzava u svom spisku) a ako ih nemas ili ne mozes naci, javni pa
da ti posaljem na mail.

Nazad
Vrh Dno